Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡ Estrenamos nueva web !

Quatribarap - Primer disc d'Atupa

Quatribarap, un combinat de festa i lluita, versos creats des de la pròpia experiència. Rap en valencià, perquè no podia ser d’una altra manera.

Atupa

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
75
Mecenas
2.001€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Hola amics i amigues!

Som ATUPA, un jove grup de Montcada de l’Horta Nord (València) que surt de l’amistad i l’amor per el rap.

Ens caracteritzem bàsicament per la versatilitat i la fusió de tres estils distints de rapejar als nostres tres MC’s i quatre formes d’entendre el Hip Hop. En comú tenim les ganes de festa, de pasar-ho bé i de gaudir del que la música ens done sense oblidar mai la essència del rap, que resideix a la protesta i crítica cap el nostre context polític i social.

Comptem amb lletres crítiques amb la València actual que no deixen de banda el veure la realitat amb humor i ràbia conjuntament. També plasmem a les nostres cançons les ganes de viure del jovent d’avui dia i les ganes de lluitar per la nostra cultura i el nostre territori.

Ací teniu el vídeo explicatiu que hi ha en la xarxa

QUATRIBARAP
“Quan unir-se es la única manera
per fer respectar aquesta escena”

-Atupa

Quatribarap és un disc on hi caben tots, intenta establir un punt de trobada per a tots els gustos dins de l’escena del rap i altres músiques properes a aquesta. Per aconseguir-ho hem fet una recerca d’instrumentals diverses que van des del rap hardcore, al dubstep, drum and bass, funk, o fins i tot el ska o la cançò d’autor. Tot açó sense abandonar mai l’estil que ens representa, el rap.

Per fer més gran aquesta idea de diversitat hem volgut comptar amb les col•laboracions de: Rapsodes, Atzembla, Arrap, Panxo (Sophy Zoo), Arturo, Borja Penalba i Estel (Arròs Caldós).A càrrec de les instrumentals han estat Andreu Laguarda (Rapsodes), Oliztyle, Arturo Olmeda, Atzembla i Borja Penalba.

Aprofitem per fer-vos un avançament del tracklist del CD:

 1. Introducció a Taula Negra
 2. Quatribarap
 3. L’estel (Amb Estel)
 4. Això és de puta mare
 5. Cabró que te la fas
 6. Llengua (Amb Atzembla i Arturo)
 7. Records
 8. Eufòria al supermercat
 9. Beodisme II
 10. Llums de València (Amb ARRAP)
 11. Ser o no ser (Amb Panxo)
 12. De Burjassot a tu (Amb Borja Penalba)
 13. Post-Bolo (Amb Rapsodes)

¿PERQUÉ VERKAMI?
Com hem volgut transmetre al video, amb el màxim d’ humor possible, no tenim ni un duro. Els nostres ingressos, que son pocs, no ens permeten fer-nos càrrec de totes les despeses que suposa un disc: Gravació, mescla, màster, edició, promoció… Es per això que Verkami s’ajusta a les nostres necessitats.

¿COM POTS COL·LABORAR?
Tant sols tens que elegir una de les recompenses que trobaràs a la dreta, i la teua aportació econòmica serà recompensada amb distints obsequis: CD’s signats, samarretes, entrades al concert de presentació, etc. I com no el nostre mes sincer agraïment.

A les recompenses podreu trobar també el llibret on afegirem explicacions, anècdotes, fotografies i reflexions de les lletres del disc durant la seua creació i la seua gravació.

Esperem que vos il•lusione el projecte tant com a nosaltres!

Una abraçada:

ATUPA

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

1 comentario

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • jcollado

  jcollado

  más de 5 años

  Hola, sóc Josep A. Collado i he fet una aportació de 50€ . El tema és que ho he fet en nom del meu fill i un amic seu, que encara no tenen un compte bancari. No hi haurà cap problema, veritat? ell són: Pau Collado i Roca i Sergi Garcia i Sarroca

3€
2 Mecenas

Agraïment per video.

10€
27 Mecenas

SIMPLE PACK
CD + Enganxina + Agraïment per video.

15€
12 Mecenas

BASIC PACK
Entrada al concert de presentació + CD + Enganxina + Agraïment per video.

20€
16 Mecenas

ATUPA PACK
Samarreta + CD + 4 Enganxines + Agraïment per video.

35€
5 Mecenas

ATUPA PACK (EDICIÓ COL•LECIONISTA)
Llibret de lletres amb explicacions i anècdotes + Samarreta + CD + 4 Enganxines + Entrada concert de presentació + Agraïment excluisiu per video xat.

50€
8 Mecenas

COMBO XL
2 CD's + 2 Samarretes + 10 Enganxines + 2 Entrades + 2 Llibrets + Agraïment excluisiu per video-xat.

100€
4 Mecenas

QUATRIBAPACK
4CD's + 4 Samarretes + 20 Enganxines + 4 Entrades + 4 Llibrets + T'ho duem a casa nosaltres mateixa (Àrea metropolitana de València i voltants de Montcada)

250€
1 Mecenas

Concert d'ATUPA (+ Despeses de desplaçament si es fora de l'àrea metropolitana de València) + 2 CD's + 20 Enganxines

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.