❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Quatribarap - Primer disc d'Atupa

Quatribarap, un combinat de festa i lluita, versos creats des de la pròpia experiència. Rap en valencià, perquè no podia ser d’una altra manera.

Atupa

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
75
Aportaciones
2.001€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hola amics i amigues!

Som ATUPA, un jove grup de Montcada de l’Horta Nord (València) que surt de l’amistad i l’amor per el rap.

Ens caracteritzem bàsicament per la versatilitat i la fusió de tres estils distints de rapejar als nostres tres MC’s i quatre formes d’entendre el Hip Hop. En comú tenim les ganes de festa, de pasar-ho bé i de gaudir del que la música ens done sense oblidar mai la essència del rap, que resideix a la protesta i crítica cap el nostre context polític i social.

Comptem amb lletres crítiques amb la València actual que no deixen de banda el veure la realitat amb humor i ràbia conjuntament. També plasmem a les nostres cançons les ganes de viure del jovent d’avui dia i les ganes de lluitar per la nostra cultura i el nostre territori.

Ací teniu el vídeo explicatiu que hi ha en la xarxa

QUATRIBARAP

*“Quan unir-se es la única manera

per fer respectar aquesta escena”*
-Atupa

Quatribarap és un disc on hi caben tots, intenta establir un punt de trobada per a tots els gustos dins de l’escena del rap i altres músiques properes a aquesta. Per aconseguir-ho hem fet una recerca d’instrumentals diverses que van des del rap hardcore, al dubstep, drum and bass, funk, o fins i tot el ska o la cançò d’autor. Tot açó sense abandonar mai l’estil que ens representa, el rap.

Per fer més gran aquesta idea de diversitat hem volgut comptar amb les col•laboracions de: Rapsodes, Atzembla, Arrap, Panxo (Sophy Zoo), Arturo, Borja Penalba i Estel (Arròs Caldós).A càrrec de les instrumentals han estat Andreu Laguarda (Rapsodes), Oliztyle, Arturo Olmeda, Atzembla i Borja Penalba.

Aprofitem per fer-vos un avançament del tracklist del CD:

  1. Introducció a Taula Negra
    
  2. Quatribarap
    
  3. L’estel (Amb Estel)
    
  4. Això és de puta mare
    
  5. Cabró que te la fas
    
  6. Llengua (Amb Atzembla i Arturo)
    
  7. Records
    
  8. Eufòria al supermercat
    
  9. Beodisme II
    
  10. Llums de València (Amb ARRAP)

  11. Ser o no ser (Amb Panxo)

  12. De Burjassot a tu (Amb Borja Penalba)

  13. Post-Bolo (Amb Rapsodes)

¿PERQUÉ VERKAMI?

Com hem volgut transmetre al video, amb el màxim d’ humor possible, no tenim ni un duro. Els nostres ingressos, que son pocs, no ens permeten fer-nos càrrec de totes les despeses que suposa un disc: Gravació, mescla, màster, edició, promoció… Es per això que Verkami s’ajusta a les nostres necessitats.

¿COM POTS COL·LABORAR?

Tant sols tens que elegir una de les recompenses que trobaràs a la dreta, i la teua aportació econòmica serà recompensada amb distints obsequis: CD’s signats, samarretes, entrades al concert de presentació, etc. I com no el nostre mes sincer agraïment.

A les recompenses podreu trobar també el llibret on afegirem explicacions, anècdotes, fotografies i reflexions de les lletres del disc durant la seua creació i la seua gravació.

Esperem que vos il•lusione el projecte tant com a nosaltres!

Una abraçada:

ATUPA

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • jcollado

    jcollado

    casi 12 años

    Hola, sóc Josep A. Collado i he fet una aportació de 50€ . El tema és que ho he fet en nom del meu fill i un amic seu, que encara no tenen un compte bancari.

    No hi haurà cap problema, veritat?

    ell són: Pau Collado i Roca i Sergi Garcia i Sarroca

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies