❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

“Amor i ràbia”, el nou disc d’Emília Rovira Alegre

Segon objectiu: 3.000 euros! Queden 3 dies de campanya i encara hi ha molta gent que vol participar-hi!

Emília Rovira Alegre

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
84
Aportaciones
2.623€
De 2.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Estimades i estimats mecenes, amigues i amics, ja hem arribat a l'objectiu de 2.500 euros! Mil gràcies i enhorabona a totes! M'heu fet immensament feliç!

Com bé sabeu, el cost total de producció del disc superarà els 5.000 euros. Veient que queden quasi 3 dies de campanya a Verkami (fins la nit de Reis) i que encara hi ha gent que vol participar-hi, he decidit plantejar un segon objectiu: 3.000 euros! Com que ja hem superat l'objectiu inicial de la campanya (2.500 euros), tot el que es recapti de més a partir d'ara i fins l'últim dia de campanya també ho tinc assegurat.

Si arribem al segon objectiu, els 3.000 euros, tots els mecenes (antics i nous) rebreu de regal un llibre en format pdf de totes les cançons del disc amb lletra i acords per a què les pogueu tocar.

Amor i ràbia és un disc que sorgeix de la meva necessitat de parlar de les persones i de les coses que estimo, però també de l’instint d’expressar la ràbia que sento davant les injustícies que ocorren al món i al nostre país. Al disc hi haurà deu cançons, de les quals algunes tindran lletra i música meves i d’altres seran poemes musicats del meu pare, l’escriptor Pere Rovira. Durant els propers mesos treballaré intensament amb el productor i arranjador Jose Ramon Madrid i amb músics d'alt nivell per enregistrar un disc on cada cançó compti amb llum i força pròpies. M’hi ajudes?

Com sonarà Amor i ràbia?

El Jose Ramon Madrid i jo volem que el disc tingui una sonoritat clàssica i atemporal, tot i que els temes siguin de molta actualitat. Ens hem fixat en la feina de grans cantautors que m’agraden com Leonard Cohen, Joan Baez, Joni Mitchell, Tom Waits o Maria del Mar Bonet.

El passat 8 de març vam publicar el videoclip del primer single del disc. La cançó, titulada “Rei de l’Inframon”, denuncia la violència sexual masclista i la impunitat de què sovint gaudeixen els agressors sexuals. Aquí podeu veure el videoclip i escoltar-la:

El Nadal passat també vaig publicar a les xarxes socials la cançó Nadala, dedicada als nostres presos i preses polítics. Nadala serà una de les cançons incloses en el disc.

Qui som

Emília Rovira Alegre

Foto de Llorenç Melgosa
Foto de Llorenç Melgosa

Entenc l’art com una eina de transformació de les consciències. Sempre és necessari que els artistes es posicionin. L’art no existeix al marge del món, en forma part. Jo no puc fer música sense tenir en compte tres temes que em preocupen com a ciutadana: la situació dels refugiats, la violència masclista i la política catalana. Sé que prendre partit pot implicar que algú es molesti, o que hi estigui en desacord, però jo he de ser honesta amb mi mateixa i crec que l’art ha de ser sincer. És el que et surt de dins, no pots fer-te trampes. Anul·lar una part de tu per arribar a més gent no va amb mi, tot i que no jutjo aquells que no ho veuen així. Extret d’una entrevista al diari Segre 23/10/2019

Cantant, pianista i compositora lleidatana. També escric poesia en català. He publicat dos discos on musico poesia catalana: Contra la Mort - Against Death (Quadrant Records, 2017) i Com la veu de l'aigua. EnVers canta Màrius Torres (Quadrant Records, 2010). El meu primer llibre de poemes Oslo (Viena Edicions, 2016) va obtenir el Premi Ciutat d'Olot 2015. També he col·laborat en la música de dos videojocs: Lords of the Fallen (2014, nominada als Hollywood Music in Media Awards) i Expedition: Vikings (2017). He fet concerts en diversos països i he viscut i treballat a Escòcia i a Noruega. Dirigeixo l’Oslo International Piano Studio. emiliaroviraalegre.com

Jose R. Madrid Alonso

Jose R. Madrid Alonso, productor musical
Jose R. Madrid Alonso, productor musical

Guitarrista, arranjador i productor musical nascut a Lleida. Intento concebre la música en el sentit més ampli que puc i deixo que siguin els altres els qui etiquetin el que faig (i m’agrada posar-los-hi difícil). Oficialment m’he format en guitarra clàssica (Esmuc) però també toco el baix i he begut des dels inicis (i segueixo bevent) d’altres llenguatges com el flamenc, el jazz, el gospel, la salsa, la música tradicional, la música per a cinema, etc. Com a guitarrista he format part de projectes nacionals i internacionals en directe i també he treballat de músic d’estudi. Des de fa 10 anys m’he dedicat més intensament a feines relacionades amb la composició, la producció musical i els arranjaments.

Fa 5 anys que formo part de l’espectacle internacional de dansa Burn the Floor, amb el qual volto el món com a baixista i guitarrista de la banda en directe. (EUA, Itàlia, França, Austràlia, Japó, Xina, Carib, etc.). Des de fa 2 anys també soc el director musical de la gira pel Regne Unit i el Japó.  

Josep Maria Bossa

Tècnic de so i propietari de Bossa Records. Compta amb més de 25 anys d’experiència com a tècnic d’enregistrament, mescla i masterització, i és tot un referent al nostre país.

A què destinaré les vostres aportacions?

Destinaré les vostres aportacions a finançar els costos de producció del disc:

Arranjaments

Músics que intervindran en el disc

Enregistrament: lloguer de l’estudi i honoraris del tècnic de gravació

Edició i mescla

Masterització professional

Disseny

Fabricació del disc físic

Si recapto més diners dels que demano a la campanya no hauré de posar tants diners de la meva butxaca en el projecte. Els costos totals del disc superen els 5000 euros! Així és que seria genial sobrepassar els 2.500 euros pressupostats a Verkami.

Sobre les recompenses

S’acosta Nadal i pots regalar alguna de les recompenses a qui més estimes. Els mecenes que encarregueu recompenses per a regal podreu trobar vals descarregables a la meva pàgina web.

Les recompenses s’entregaran en mà el dia del concert de presentació. Els mecenes que no puguin assistir al concert rebran les recompenses per correu postal.

Calendari previst

27 Novembre - 5 gener de 2019: campanya a Verkami

Novembre, desembre de 2019 i gener de 2020: arranjaments

Febrer: enregistrament i edició

Març: mescla i masterització. El disc entra a fàbrica

A partir de l’abril de 2020: concert de presentació i lliurament de les recompenses als mecenes.

+ Info

Pàgina web d'Emília Rovira Alegre
Facebook
Twitter
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Carles

    Carles

    4 años

    Fenomenal...

  • carles.mateo

    carles.mateo

    4 años

    Endavant artista! :)

  • Núria Albesa

    Núria Albesa

    más de 4 años

    Molta sort i endavant, Emília. Carles i Núria

  • Julián

    Julián

    más de 4 años

    Amor i ràbia: ben trobat!

  • Carlafboix

    Carlafboix

    más de 4 años

    Ja casi estàs! Endavant bonica!!

  • pererovira

    pererovira

    más de 4 años

    Felicitats i moltíssima sort! Ja esperem el disc amb ganes!

  • Toni López Valverde

    L'Antoine LV

    más de 4 años

    Molta sort en aquest nou projecte! i recorda que algun dia vull gravar-te!

  • Annabel Encontra Pons

    Annabel Encontra Pons

    más de 4 años

    Sort Emilia

  • Josep M. Oroval

    Josep M. Oroval

    más de 4 años

    Estimada Emília, m'ha agradat molt la cançó "Rei de l'Inframon". Desitjo que aconsegueixis el teu objectiu amb la campanya de micromecenatge i que tinguis molt èxit en el teu primer disc com a cantautora solista

  • XENIAOL

    XENIAOL

    más de 4 años

    Per tú. Desitjo que el teu somni es faci realitat.

#05 / Single "Dona ferida"

Estimades i estimats mecenes,

Sembla que, en el post anterior, potser no s'ha compartit correctament el vídeo de Dona ferida, el nou single d'Amor i ràbia. Aquí el teniu. Espero que el gaudiu i que us aporti una mica de "bon rotllo" durant aquests dies de confinament.

Una forta abraçada!

Emília

#04 / "Amor i ràbia", resum de la situació present!

Estimats i estimades mecenes i amics i amigues,

Espero, de tot cor, que us trobeu bé de salut, i que porteu el confinament amb paciència i bon humor.

Us escric per fer-vos saber en quin estat es troba el projecte "Amor i ràbia", del qual tots vosaltres en sou partíceps essencials. A finals de febrer/principis de març vam acabar els enregistraments amb tots els músics que han col·laborat en el projecte. Quan va començar la crisi del coronavirus ens trobàvem a la fase de mescla i masterització, la darrera etapa de producció de l'àudio del disc. Malauradament, degut a les mesures de confinament, vam haver d'aturar la feina quan faltaven pocs dies per tenir l'àudio del disc enllestit. Quan puguem retornar a l'estudi amb seguretat ens hi tornarem a posar i acabarem el disc. Sereu els primers a saber les noves dates previstes de llançament i, tal i com us vaig prometre, rebreu una descàrrega anticipada de l'àlbum abans que la resta de públic.

leer más

#03 / 2.500 euros aconseguits! Intentem arribar als 3.000?

Estimades i estimats mecenes, amigues i amics, ja hem assolit l'objectiu de 2.500 euros! Mil gràcies i enhorabona a tots! M'heu fet immensament feliç! Durant els propers dies us aniré escrivint un a un per donar-vos les gràcies individualment!

Com bé sabeu, el cost total de producció del disc superarà els 5.000 euros. Veient que queden quasi 3 dies de campanya a Verkami (fins la nit de Reis) i que encara hi ha gent que m'ha comentat que vol participar-hi, he decidit plantejar un segon objectiu: 3.000 euros! Com que ja hem superat l'objectiu inicial de la campanya (2.500 euros), tot el que es recapti de més a partir d'ara i fins l'últim dia de campanya també ho tinc assegurat (encara que no arribem als 3.000 euros).

Si arribem al segon objectiu, tots els mecenes (antics i nous) rebreu de regal un llibre en format pdf de totes les cançons del disc amb lletra i acords per a què les pogueu tocar.

leer más

#02 / 17 de desembre: concert en benefici de "La Marató de TV3"

Estimades i estimats mecenes,

demà dia 17 de desembre de 20h a 22h es farà una nova edició del "Rodautors" (micro obert per a cantautors) a l'Antares de Lleida. Jo hi seré com a convidada especial interpretant unes quantes cançons al final del concert. Hi esteu tots convidats!

L'entrada és lliure, i l'acte també servirà per a recaptar fons per a La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries.

Aprofito per donar-vos les gràcies a tots els i les mecenes que heu col·laborat durant els darrers dies i als qui encara no he escrit individualment (prometo fer-ho!). :)

Una abraçada i moltíssimes gràcies per ser-hi!

Emília

#01 / Vals descarregables per a regal!

Estimats mecenes,

En primer lloc: moltíssimes gràcies! Avui hem superat els 1000 euros, i només portem 5 dies de campanya! Us estic molt molt agraïda i us escriuré individualment durant els propers dies. Gràcies per la vostra generositat.

Exemple val Nadal
Exemple val Nadal

També us volia comentar que he creat uns vals per si enguany us ve de gust fer un regal especial per a l'amic invisible, Nadal, Reis, etc. Podeu fer mecenes a qualsevol dels vostres amics o familiars i imprimir els targetons que he dissenyat per a l'ocasió.

Si compreu recompeses per a regal, no cal que signeu amb el nom de la persona a qui regalareu la recompensa, podeu simplement signar amb el vostre nom. Quan acabi la campanya jo em posaré en contacte amb tots vosaltres i llavors em podreu dir els noms de les persones a qui heu fet els regals (així podré signar els CDs a nom seu, enviar-los les entrades del concert, etc).

Exemple val Nadal 2
Exemple val Nadal 2

Aquíleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies