❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ESTIMATS NETS

El procès vist per una àvia… que ja és besàvia

Montserrat Cornet

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
38
Aportaciones
2.425€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Pròleg del llibre

El Papa Francesc acaba de declarar, per enèsima vegada, que tot cristià te el deure de denunciar les injustícies. Sóc cristiana i, per tant, denuncio la injustícia que s´està cometent des de fa més d´un any amb nou polítics del meu país que podrien ser fills meus. I aquests 9 polítics tenen pares i mares i ja se´ls hi ha “estafat” més d´un any de la seva vida… que no recuperaran mai. No es tracta del Nadal, ni dels aniversaris… És el dia a dia.

Per nosaltres, els pares vells, és molt important tenir els fills aprop, més que els nets. Això ho vaig aprendre del meu pare.

Sé el que és patir de debó per un fill i no hi ha dret. En el moment en que escric aquestes paraules, encara no han estat jutjats, hauran de fer uns desplaçaments duríssims a Madrid, esperar als calabossos i un llarg “Via Crucis” totalment injust. I no hi ha dret. Ho dic i ho crido. Tenen fills de totes les edats i, que, d´una manera o altra, acabaran madurant amb els anys, però els pares, les mares…

Opino que tots aquests actes dels CDR, de la CUP o d´infiltrats no són ni cívics ni pacífics i, per descomptat, no ajuden als nostres presos.

Tinc 84 anys i tots 9 són una mica fills meus. Si, amb les meves paraules, pogués moure els sentiments d´aquesta justícia que sembla no tenir ànima, només lleis, em consolaria una mica, tot i que aquests dies perduts, aquestes vetllades, aquestes converses entre pares i fills grans, aquestes confidències, ja no es recuperen.

Es va permetre a la Dolors Bassa anar a visitar una vegada, a la UVI, a la seva mare. Vaig sentir l´Artur, el pare de l´Oriol Junqueras… “En més d´un any, he pogut abraçar al meu fill una sola vegada”. No s´ho mereixen. És injust.

A què destinaré les vostres aportacions.

El destí dels diners serà per cobrir les despeses de l´edició (disseny de la portada, correcció, maquetació, gestió ISBN, gestió Dipòsit legal, gestió Codi de barres, etc.) i la impressió dels exemplars. També he de tenir en compte la despesa d´enviament dels exemplars.

Calendari previst

Disposo de 40 dies per aconseguir els 2.000 euros que em costarà publicar 500 exemplars. Si ho aconsegueixo, 4 setmanes després, us enviaré els exemplars.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • maria merce

    maria merce

    5 años

    Molt àgraida per la teva aportació , els nostres nets han de saber que passa per aqui.

  • Pilar Garriga

    Pilar Garriga

    5 años

    Molta sort! Ens veurem aviat, Montse, per celebrar el teu llibre!

  • sepjo12

    sepjo12

    5 años

    Enhorabona per el projecte. Una abraçada. Josep

  • Ignacio Fonts

    Ignacio Fonts

    más de 5 años

    Me ha gustado mucho verla en el vídeo después de tantos años, espero que el Libro me guste tanto como “Fill que fas a Polonia”. Un abrazo (amigo de la infancia de Xavi)

  • roser

    roser

    más de 5 años

    Montse, espero llegir el teu llibre ben aviat!

  • felix

    felix

    más de 5 años

    Endavant amb els teus llibres. Una abraçada !! Fèlix

  • m.aurora carballo gras

    m.aurora carballo gras

    más de 5 años

    molt contenta Montse de que segueixis escribint

  • Ramon

    Ramon

    más de 5 años

    Desitjo que aquest projecte acabi exitosament, serà un plaer llegir les seves converses amb els nets

  • Asia Anna

    Asia Anna

    más de 5 años

    Moltes gràcies per fer aquest llibre gràcies àvia carinyo!!!

#01 / Cada 11 de setembre

"Cada 11 de setembre, juntament amb l´Assemblea Nacional, i l´entusiasme de la Carme Forcadell, que també és a la presó, organitzavem una Diada magnífica. Sempre en pau, sense violències. A Omnium som més de 100.000 socis. Quan fa poc, la policia va entrar, a les vuit del matí, a les dependències del carrer de Diputació, es va incautar de tot, fins a l´últim paper. Per tant, ara

l´autoritat de Madrid té tots els nostres noms. Estem fitxats."
(extracte de la pàgina 18 del llibre)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies