❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Duestasses - tasses divertides per no oblidar mai les nostres arrels.

Com a enamorats de la Terreta presentem "duestasses", la col·lecció de tasses divertides per recordar els nostres refranys més populars.

duestasses

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
90
Aportaciones
2.038€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Aquest projecte presenta una col·lecció de tasses amb quatre dissenys divertits de refranys i dites populars valencianes, perquè ens recorden d'on venim i no ens fagen oblidar les nostres arrels. És un projecte que naix de la il·lusió i de les ganes de fer coses noves des de la Terreta, ja que la finalitat és comprar la maquinària necessària per a sublimar les tasses, i així controlar la producció des del nostre taller. Les tasses les demanarem a empreses nacionals, a ser possible del Pais Valencià.

Hem triat quatre refranys represantatius i els hem plasmat tal i com es diuen a la comarca de l'Alacantí, sense fer cap correcció gramatical. Amb aquesta col·lecció volem que cada dia et prengues el teu café, infusió o fins i tot una cassalleta amb un somriure. I si a més participes en aquest projecte i li ho fas saber a més gent, estaràs compartint aquest somriure entre més persones.

Quart objectiu aconseguit.

Gràcies a tots els mecenes que heu participat a la campanya, podem dir ben orgullosos, que heu fet possible l'útim objectiu del projecte.

La botiga online de duestasses ja és una realitat i a partir de la propera setmana estarà disponible i podreu trobar tots els productes de la marca.

Així que si ets mecenes, ja saps que a més de la teua recompensa, rebràs dues polseres, una bossa de tela i un descompte molt especial per a futures compres.

Tercer objectiu aconseguit. Anem a pel quart!

Ens hem proposat llançar una botiga online de la marca "duestasses" i per això et necessitem. Si arribem a 2000€ farem noves col·leccions de tasses i altres productes que estaran a la venda a través del web. Tots els mecenes que participeu adquirint com a mínim una tassa, rebreu a més de la bossa i la polsera de tela "tota pedra fa paret", una nova polsera amb la dita "salut i força al canut" i un descompte molt especial per a futures compres a la botiga online.

Polsera "Salut i força al canut" per a tots els mecenes si arribem a 2000€!
Polsera "Salut i força al canut" per a tots els mecenes si arribem a 2000€!

Segon objectiu aconseguit. Anem a pel tercer!

Amb la teua ajuda podem fer realitat el tercer objectiu de la campanya. Si arribem a 1600€, adquirirem una màquina de sublimació de tasses amb més capacitat de producció i tots els mecenes que adquiriu com a mínim una tassa, rebreu junt a les vostres recompenses i la bossa de tela, una polsera amb el lema de la campanya "Tota pedra fa paret".

Polsera "Tota pedra fa paret" per a tots els mecenes si arribem a 1600€!
Polsera "Tota pedra fa paret" per a tots els mecenes si arribem a 1600€!

Primer objectiu aconseguit. Anem a pel segon!

Ajuda'ns a fer realitat el segon objectiu. Si arribem a 1200€, els mecenes que adquiriu com a mínim una tassa, rebreu junt amb les vostres recompenses, una bossa de tela amb un dels quatre refranys a elegir.

Bossa de tela de regal per a tots els mecenes si arribem a 1200€!
Bossa de tela de regal per a tots els mecenes si arribem a 1200€!

Qui som

Som Edu i Gabriela, dos valencians molt de poble que volem posar el nostre granet d’arena per a la sostenibilitat rural. Vivim en La Torre de les Maçanes, a la comarca de l'Alacantí. És un poble menut, tot just hi viuen 700 persones i cada vegada la població està més envellida. Els joves ixen fora a buscar oportunitats de treball i, quan les troben, ja no tornen. Tot i això, el nostre poble ofereix moltes coses als seus habitants. Carnisseries plenes de botifarres i llonganisses, forns de pa fet a llenya com tota la vida, bars i restaurants on anar a degustar cuina casolana i fins i tot una botiga on encara fien i et coneixen pel teu malnom familiar.

A nosaltres ens encanta eixir a passejar i veure sempre cares conegudes. Xarrar amb els iaios del poble i que et conten alguna anècdota de la seua joventut o gaudir de l’estiu, que és quan fa bon temps i la gent que encara té el poble al seu cor acudeix i els carrers es plenen de vida.

Per això, amb la vostra ajuda i les nostres forces, volem aconseguir que els pobles menuts i la seua cultura popular no decaiguen en l’oblit.

https://www.instagram.com/ediborra/
https://www.instagram.com/gabrielapeiro/

Sobre les recompenses

Suportant aquest projecte, aconseguiràs una o més tasses d’aquesta col·lecció valenciana abans que ningú. L'enviament està inclòs sempre que siga un destí dins la península. Si vius a Canàries, Balears, Ceuta o Melilla, posa't en contacte amb nosaltres i et direm com procedir.

A ningú que li passe:

La frase que tota mare valenciana té a la punta de la llengua per a dir-la cada vegada que coneix una mala notícia.

Gallina vella fa bon caldo:

Quan obtenim un bon resultat perquè hem fet servir un mètode que sabiem que no anava a fallar.

També es diu quan una dona madureta té més experiència que una xicona en l'aspecte sexual.

Tira més un pèl de figa que una maroma de “barco”:

Quan el teu amic o amiga de tota la vida et deixa tirat perquè ha començat a festejar amb una xicona.

Cada olleta té la seua tapadoreta:

S’utilitza quan dues persones estan juntes i estan fetes l’una per a l’altra.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners arreplegats amb les vostres aportacions es destinaran a comprar la maquinària necessària per a sublimar les tasses, açò és, la màquina de sublimació i la impresora de tinta sublimable.

D’aquesta manera podrem controlar la producció des del nostre taller i començar a crear treball al poble d’una manera sostenible.

En cas de superar l’objectiu de finançament i arribar a 1200€ comprarem la planxa per a sublimar aquests dissenys en bosses de tela. Els mecenes que participeu en la campanya adquirint com a mínim una tassa, obtindreu una bossa de tela amb un dels quatre dissenys a elegir junt a les vostres recompenses. (Aconseguit).

Si superàrem el segon objectiu i arribem a 1600€, adquirirem una planxa de sublimació de tasses amb més capacitat de producció. Els mecenes que participeu arquirint una o més tasses, obtindreu una polsera de tela amb el lema de la campanya "Tota pedra fa paret". (Aconseguit).

Si superàrem el tercer objectiu i arribem a 2000€, llançarem una botiga online de la marca "duestasses" on es podran adquirir noves col·leccions de tasses i altres productes. Els mecenes que participeu adquirint com a mínim una tassa, obtindreu una nova polsera amb la dita "salut i força al canut" i un descompte molt especial per a les vostres futures compres a través del web. (Aconseguit)

Calendari previst

Una vegada finalitzada la campanya, destinarem les dues primeres setmanes a posar-nos en contacte amb els mecenes per a preguntar quin tipus de tassa i refrany volen rebre. Farem la comanda de la maquinària i les tasses i esperarem que arriben els materials per començar amb la producció.

Durant la tercera setmana produïrem les recompenses al nostre taller.

I a la quarta setmana, expedirem les recompenses als mecenes.

+ Info

https://www.instagram.com/duestasses
https://www.facebook.com/duestasses
https://twitter.com/duestasses_

Preguntas frecuentes

  • Les tasses s'envien amb algun tipus de packaging?

    Sí. Cada tassa anirà presentada individualment dins d'una caixa de cartró marcada amb un segell de duestasses.

  • Com trie el tipus de tassa i el refrany que vull?

    Una vegada finalitzada amb èxit la campanya, a través d'un formulari, via correu elèctrònic, ens posarem en contacte amb tu.

    Al formulari ens podràs dir quin tipus de tassa vols i el refrany que més t'agrada.

  • Haurà més dissenys si ix endavant el projecte?

    Per suposat que sí. Només finalitze la campanya de Verkami, començarem a treballar en una nova col·lecció on els mecenes sereu part fonamental. Participareu aconsellant i triant els nous refranys.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Carme

    Carme

    5 años

    M'encanta i m'emociona el vostre projecte! 😍😍 És engrescador i entranyable. Es nota que hi heu posat el cor. L'enhorabona! 👏🏼👏🏼Un abraç. 😘

  • elisacuquerelladiazderabago@yahoo.es

    [email protected]

    más de 5 años

    No he triat la frase, m’agradaria Cada olleta té la seua tapadoreta, i Estira més un pèl de figa que una maroma de barco

  • Rubén Estornell

    Rubén Estornell

    más de 5 años

    Ànim i avant

  • duestasses

    duestasses
    Autor/a

    más de 5 años

    Susana, els teus desitjos són ordres. Si finalitza amb èxit el projecte, els mecenes ens ajudareu a triar els nous refranys per fer una segona col·lecció.

  • Susana

    Susana

    más de 5 años

    Em pareix molt xulo aquest projecte, encara que m'agradaria poder triar alguna frase diferent que m'agrada més. Enhorabona!!

  • Chus

    Chus

    más de 5 años

    Enhorabona pel projecte! No podria deixar de participar en este projecte. M’encanteu! 😉

Volver a todas las actualizaciones

#03 / Cada vegada estem més aprop d'arribar a l'objectiu

Quan vam llançar la campanya el dia 3 de desembre, no ens podíem imaginar que anava a tindre tan bona acollida. A dia de hui ja portem el 78% aconseguit i estem molt aprop de fer realitat aquest projecte.

Hem rebut molta ajuda per la vostra part quan heu decidit col·laborar i de molta més gent que està recolzant-nos a les xarxes socials de manera desinteressada, perquè com sempre diem: "tota pedra fa paret".

És per això, que si arribem al 100% de l'objectiu, ens posarem mans a l'obra per a crear una nova col·lecció amb les vostres idees. A través del formulari que rebreu una vegada finalitze amb èxit la campanya, (esperem que ocòrrega), ens podreu dir quin nou refrany o frase valenciana posaríeu en una tassa i, d'entre totes les respostes, ixiran els quatre nous dissenys de la propera col·lecció.

Seguim endavant!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#12 / Final del Verkami

Bon dia a tots!

Ahir vam començar a enviar les recompenses a les vostres cases. Durant el dia de hui ixiran unes poques més i demà la resta. Esperem que el proper dimecres a molt tardar, estigueu disfrutant de les vostres tasses, bosses i polseres. Ens ajudarieu molt si fereu alguna història per a insta, publicació o algun unboxing quan rebeu les vostres recompenses.

Aprofitem per dir-vos que durant el tercer cap de setmana de març, estarem al “Mercado del diseño de Alicante” que tindrà lloc a l’antiga estació d’autobusos de la ciutat d’Alacant. Si sou d’aprop, ens encantaria que passareu a fer-nos una visiteta.

Volem seguir alegrant la vida de la gent, plasmant refranys i dites valencianes en tot tipus d’objectes, així que esperem que la relació amb vosaltres dure molt de temps.

Moltíssimes gràcies de nou per la confiança que vau depositar en nosaltres i fins aviat!

Eduardo i Gabriela

#11 / Recta final de la producció

Bon dia!

Ahir acabàvem el dia amb totes les polseres empaquetades i les tasses dins les caixes :)

Per a hui ens hem proposat fer les bosses de tela i el més segur és que demà comencen a eixir els paquetets cap a les vostres cases.

A finals de setmana o a molt tardar, a principis de la següent, tots els mecenes tindreu amb vosaltres les recompenses perquè comenceu a disfrutar-les. A més, estem preparant els descomptes per a la botiga online que rebreu al vostre email.

Gràcies pel vostre suport.

Seguim!

#10 / Setmana de producció

Bon dia!

Dilluns vam començar la producció de les recompenses i portem un ritme frenètic perquè tot estiga llest en el termini previst.

Ja tenim quasi fetes totes les tasses de ceràmica i ja hem fet proves amb les bosses de tela i les polseres. A més, ens han arribat les etiquetes per al packaging abans del que pensàvem i ens ha fet guanyar un poc de temps.

Anem a seguir amb la producció i esperem que molt aviat tingueu els vostres productes a casa per poder disfrutar-los.

A continuar!

#09 / Ja ha passat una setmana des que el projecte va finalitzar

Hola a tots! Estem molt contents d'anunciar-vos que ja està disponible la botiga online de duestasses. Portem tota la setmana treballant-ne dur i finalment hui ha obert les seues portes.

La producció de les recompenses va segons el calendari previst. Hem arreplegat ja el 92% dels formularis, per això et demanem que si encara no l'has enviat, ho faces durant aquesta setmana per tal de facilitar-nos el tipus de tasses a demanar.

Ja tenim les màquines posades a punt. Està previst començar a sublimar tasses i bosses el proper dilluns. Esperem tindre-ho tot apunt per enviar la setmana del 4 de febrer.

Gràcies de nou a tots pel vostre suport.

Seguim!

#08 / Duestasses ja és una realitat gràcies a tu!

A les 8:51 d'aquest matí ens arribava un email amb la notícia de que el projecte havia estat aconseguit gràcies als 90 mecenes que l'heu fet possible.

Ara és el nostre torn. En breu rebreu un formulari al vostre correu perquè ens indiqueu les tasses que trieu i ens posarem mans a l'obra amb la producció.

Han estat 40 dies de tensió, amb molts moments d'alegria i eufòria i finalment hem arribat a l'objectiu, superant-lo de sobres.

Un projecte que és teu i de cadascun dels 90 mecenes que heu apostat per ell.

Només ens queda dir gràcies, mil gràcies i endavant!

#07 / Quart objectiu aconseguit. Estem a la recta final!

A tan sols 45 hores per finalitzar la campanya, hem aconseguit el quart objectiu. Per això, tots els mecenes, rebreu junt a les vostres recompenses, una bossa de tela i dues polseres.

Ja estem a la recta final i tot el mèrit ha estat vostre. A partir de la propera setmana estarà disponible la botiga online de duestasses amb els productes de la campanya i d'altres nous que anirem afegint. Per suposat teniu tots un descompte que us enviarem per a futures compres.

Seguim!

#06 / Hem superat el 200% de la campanya i tot gràcies a vosaltres

Fa quatre dies arribàvem al segon objectiu i no ens podiem imaginar que en tan poc temps aconseguiríem fer realitat el tercer.

Ens hem proposat un de nou, el més important fins ara: desenvolupar una botiga online amb noves col·lecciones de tasses i altres productes de la marca "duestasses".

Si arribem a aquest objectiu de 2000€, tots els mecenes que heu participat adquirint com a mínim una tassa, rebreu un descompte molt especial per a les futures compres a través del web.

Vos animem a seguir fent córrer la veu entre les vostres amistats per fer més gran aquest projecte.

Seguim!

#05 / Segon objectiu aconseguit. Sou molt grans!

Ha estat per a nosaltres tota una sorpresa veure que en tan sols 24 hores, vam arribar al segon objectiu de 1200€. Tots els mecenes rebreu una bossa de tela amb un dels dissenys a elegir, ja saps quin voldràs?

Bossa de tela que rebreu els mecenes
Bossa de tela que rebreu els mecenes

Però ara hem de seguir. Tenim un nou objectiu a la vista de 1600€ i si l'aconseguim, adquirirem una màquina de sublimació de tasses amb més capacitat de producció.

Si estàs pensant en fer-te mecenes o ja ho eres, has de saber que si arribem al tercer objectiu, rebràs una polsera de tela amb el lema que estem seguint a la campanya "Tota pedra fa paret", perquè mai se t'oblide que les coses xicotetes poden ajudar a obtenir-ne d'altres més grans.

Seguim!

#04 / Hem arribat a l'objectiu de 800€. Anem a pel segon!

Ahir a les 23:42, rebiem la notícia de que el projecte havia aconseguit l'objectiu. Acò no haguera sigut possible sense vosaltres i per això volem donar-vos les gràcies a tots i cadascun dels mecenes.

Però ara no ens hem d'adormir i anem a pel segon objectiu que ens hem marcat.

Si arribem a 1200€, comprarem la planxa per sublimar els dissenys a camisetes i bosses de tela i els mecenes rebreu una bossa amb un dels dissenys a elegir junt amb les vostres recompenses.

De nou, moltíssimes gràcies pel vostre suport.

Seguim!

#03 / Cada vegada estem més aprop d'arribar a l'objectiu

Quan vam llançar la campanya el dia 3 de desembre, no ens podíem imaginar que anava a tindre tan bona acollida. A dia de hui ja portem el 78% aconseguit i estem molt aprop de fer realitat aquest projecte.

Hem rebut molta ajuda per la vostra part quan heu decidit col·laborar i de molta més gent que està recolzant-nos a les xarxes socials de manera desinteressada, perquè com sempre diem: "tota pedra fa paret".

És per això, que si arribem al 100% de l'objectiu, ens posarem mans a l'obra per a crear una nova col·lecció amb les vostres idees. A través del formulari que rebreu una vegada finalitze amb èxit la campanya, (esperem que ocòrrega), ens podreu dir quin nou refrany o frase valenciana posaríeu en una tassa i, d'entre totes les respostes, ixiran els quatre nous dissenys de la propera col·lecció.

Seguim endavant!

#02 / Ja hem arribat al 50% de l'objectiu

Han passat 6 dies des de que vam llançar la campanya i ja hem arribat al 50% de l'objectiu gràcies a vosaltres. Però no ens podem adormir, ja que encara queden 400€ per arreplegar i sabem que no és fàcil.

Si estàs llegint açò, és perquè ja eres mecenes o estàs pensant en ser-ho. Si ja ho eres, ajuda'ns a difondre la campanya entre els teus amics i si t'ho estàs pensant, decideix-te prompte i així ens tires una maneta.

5€, 10€, 18€, 34€ o fins i tot 65€. Tenim recompenses per a tots els gustos, amb quina et quedes?

#01 / Ser mecenes té recompensa

Ahir vam llançar el Verkami i no podem estar més contents amb l'acollida que està tenint. Amb tan sols dos dies, ja hem arreplegat quasi 200€ dels 800€ necessaris, però encara ens falten 600€ i sabem que aconseguir-los no és cosa fàcil.

Per això, si ja ets mecenes o estàs plantejan-te ser-ho, volem que sàpigues que participar-hi té recompensa especial. Oferirem la possibilitat de que rebeu les vostres tasses personalitzades amb el vostre nom o el nom de qui vulgueu a la part posterior de la tassa.

Per últim, demanar-vos que seguiu compartint entre els vostres amics valencians perquè finalitze amb èxit.

Seguim!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies