❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

BIMBA

Ajuda'ns a fer el capítol pilot de la websèrie que, amb l'excusa d'un viatge en furgoneta, parla de la desconfiança.

Roadtripers

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
24
Aportaciones
1.030€
De 550€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Aquesta campanya pel capítol pilot de "Bimba" ja es va aconseguir. Aquí trobareu la nova campanya

Bimba és una websèrie de ficció impulsada per 6 estudiants de 4t curs de Comunicació Audiovisual de Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i amb la col·laboració d’un equip tècnic extern.

Bimba parteix d’una idea original i ambiciosa que compta amb una gran dedicació i entrega per part de totes les persones que hi participen. Comptem amb la supervisió de guió del professor de la Facultat, Joan Tharrats, també guionista per a televisió, i amb el suport de la Universitat Ramon Llull.

La nostra intenció és explicar la història d’una parella que decideix deixar-ho tot per emprendre un viatge per carretera, però l’aventura comença de veritat quan es topen amb un obstacle dins de la seva furgoneta: un paquet de cocaïna.

A través dels dos protagonistes, Bimba ens parla de com la desconfiança envers l’altre sempre és present en les relacions humanes.

A la Mar (30) sempre li ha cridat l’atenció fer alguna bogeria. Convenç el seu xicot, en Pau (30), per deixar la seva vida i la feina de Barcelona i emprendre un viatge cap a Montara Camp, una terra paradisíaca situada al sud de França.

Compren una furgoneta de segona mà però el que no saben és que en un dels molts compartiments del vehicle hi ha amagat un paquet de cocaïna. El descobreixen per separat i cadascú es pensa que és de l’altre. A partir d’aquí afloraran els retrets, la desconfiança envers l’altre i les mentides per tal de conviure junts.

Darrere d’aquest projecte hi ha un equip jove i proactiu, amb moltes ganes de tirar endavant aquesta websèrie.

Tots els mecenes apareixeran als agraïments dels crèdits i tindran accés exclusiu online al capítol pilot de la websèrie.

Altres recompenses inclouen el pòster digital de la websèrie; el making of del capítol pilot; documents originals i exclusius del projecte en format digital (guió, pla de rodatge, dossier); una tote bag (bossa de tela) i una samarreta amb un disseny original de la websèrie; el pòster físic firmat, una xerrada amb l'equip; una invitació al rodatge i, fins i tot, sortir d'extra!

En el cas de les recompenses que impliquen un desplaçament, el/la interessat/da haurà de venir pels seus propis mitjans. En el cas de la xerrada, si no hi hagués opció de desplaçar-se, es podria fer per Skype.

L'enviament de les recompenses es farà a partir de gener del 2019.

Verkami no realitzarà cap càrrec a la teva targeta fins que la campanya hagi acabat i s’hagi aconseguit l’objectiu.

-Direcció d’art 34%

-Dietes i transport de l’equip 30%

-Producció 20%

-Recompenses 10%

-Gestió Verkami 6%

Pre-producció: Setembre - novembre 2018

Rodatge: Finals de novembre 2018

Muntatge i post-producció: Desembre 2018

Estrena: Gener 2019

Enviament recompenses Verkami: a partir de gener 2019

Instagram: @bimba.lawebserie

Correu: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / NOU OBJECTIU!!!

Moltes gràcies a tots els mecenes per haver decidit col·laborar amb el nostre projecte!!! Sense la vostra ajuda, res de tot això seria possible. Us ho agraïm molt!

Però l’equip de Bimba és ambiciós i volem arribar a un segon objectiu de 1.500€ per poder fer que el capítol pilot de la websèrie sigui espectacular! Com més aportacions tinguem, més podrem invertir en l’equip tècnic i artístic, en més i millor material de fotografia, en material d’art, etc. Ajuda'ns a fer-ho possible!

Som-hi!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies