❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Bimba

Un viatge en furgoneta que parla de la desconfiança

Roadtripers

A project of

Category

Created in

0
seconds
1
Pledges
10€
From 2.500€
Contribute to the project

Choose your reward

Què és BIMBA?:

"Bimba" és una websèrie de ficció impulsada per 6 alumni de Comunicació Audiovisual de la Universitat Blanquerna.

El projecte sorgeix com a resultat d'un seminari universitari dedicat a les websèries i nous formats, impartit pel guionista Joan Tharrats.

"Bimba" parteix d'una idea original i ambiciosa que compta amb una gran dedicació i entrega per part de totes les persones que hi participen.

La nostra intenció és explicar la història d'una parella que decideix deixar-ho tot per emprendre un viatge per carretera, però l'aventura comença de veritat quan es topen amb un obstacle dins de la seva furgoneta: un paquet de cocaïna.

A través dels dos protagonistes, "Bimba" ens parla de com la desconfiança envers l'altre sempre és present en les relacions humanes.

En quin punt es troba la websèrie?

Actualment, només s'ha pogut realitzar el capítol pilot de la websèrie. El nostre objectiu amb aquest Verkami és arribar a produïr la primera temporada sencera amb l'ajuda de Betevé, ja que el projecte ha estat seleccionat pel programa tube d'assaig.

Sinopsi

A la Mar (30) sempre li ha cridat l’atenció fer alguna bogeria. Convenç el seu xicot, en Pau (30), per deixar la seva vida i la feina de Barcelona i emprendre un viatge.

Compren una furgoneta de segona mà però el que no saben és que en un dels molts compartiments del vehicle hi ha amagat un paquet de cocaïna. El descobreixen per separat i cadascú es pensa que és de l’altre. A partir d’aquí afloraran els retrets, la desconfiança envers l’altre i les mentides per tal de conviure junts.

Equip

Darrere d’aquest projecte hi ha un equip jove i proactiu, amb moltes ganes de tirar endavant aquesta websèrie.

Recompenses

Tots els mecenes apareixeran als agraïments dels crèdits i obtindran una invitació per l'estrena de la temporada.

Altres recompenses inclouen el pòster digital de la websèrie; el making of del capítol pilot; documents originals i exclusius del projecte en format digital (guió, pla de rodatge, dossier); una tote bag(bossa de tela) i una samarreta amb un disseny original de la websèrie; el pòster físic firmat, una xerrada amb l'equip; una invitació al rodatge i, fins i tot, sortir d'extra!

En el cas de les recompenses que impliquen un desplaçament, el/la interessat/da haurà de venir pels seus propis mitjans. En el cas de la xerrada, si no hi hagués opció de desplaçar-se, es podria fer per Skype.

L'enviament de les recompenses es farà a partir de febrer del 2020.

Verkami no realitzarà cap càrrec a la teva targeta fins que la campanya hagi acabat i s’hagi aconseguit l’objectiu.

On destinarem les vostres aportacions?

-Direcció d’art 34%

-Dietes i transport de l’equip 30%

-Producció 20%

-Recompenses 10%

-Gestió Verkami 6%

Xarxes i contacte

Instagram: @bimba.lawebserie

Twitter: bimba_webserie

Correu: bimba.lawebserie@gmail.com

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings