❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"10 POETES contemporanis" del País Valencià. Nou disc del cantautor castellonenc ARTUR ÀLVAREZ

Acabem de gravar “Artur Àlvarez canta 10 POETES contemporanis” del País Valencià. Ara volem masteritzar-lo i convertit-lo en CD. Ens ajudes?

Usuario dado de baja

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
74
Aportaciones
1.672€
De 1.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

A hores d'ara de l'existència seguisc sentint eixa estranya sensació que t'atrapa i t'impulsa a compartir el fet creatiu. Seguisc sentint el mateix pessigolleig que fa quasi quatre dècades quan vaig cantar en públic per primera vegada una recopilació de versos populars.

Vaig començar com a cofundador del grup de cançó popular ADESIARA, allà pel 1978. Però va ser en el 2004 quan vaig iniciar la meua trajectòria en solitari. Des de llavors són ja onze cd’s editats i, ara com ara, seguisc gaudint component cançons. Siga musicant els meus propis poemes o els versos d'il·lustres poetes, ja morts o contemporanis.

La meua relació amb la poesia, és una passió. Amb la música, el mateix. Em considere músic, però també poeta. M'agrada escriure versos. Llegir i degustar la poesia d'uns altres i, en tots els casos, imaginar eixos poemes balancejant-se sobre les notes que alimenten un pentagrama. En aquest sentit, la meua felicitat és crear i compartir. Idees que sempre he defensat des d'una postura independent. Sense entrar en el joc absurd de l'art com a negoci. Negoci, per cert, essencialment per a uns altres.

Des de molt jove vaig comprendre que la cultura, l'art…, desgraciadament, si no està en l’òrbita del negoci, no interessa a la indústria. És el peix que es mossega contínuament la cua. Un cercle viciós que ens deixa fora de joc a molts com jo, “creautors” que valorem la creativitat i la necessitat de compartir per sobre del consum sense ànima. Per desgràcia, des del meu punt de vista, el negoci fa temps que va perdre l'ànima.

Aquests arguments són els que m'han fet prendre la decisió de finançar i distribuir el nou projecte que avui us presente mitjançant aquesta plataforma de “crowdfunding creatiu”. Per a fer sentir, a les persones que decidiu col·laborar amb les vostres aportacions, que és un projecte compartit i desitgem que formeu part d’ell. Un nou treball discogràfic que eixirà (espere) a la llum gràcies a la gent que, com jo, valora, en primer lloc, el fet creatiu i relega a un segon pla el negoci. Realment, és molt gratificant caminar junts cap a un objectiu on els diners invertits no es perden entre massa intermediaris. La cultura per la cultura, sense més. I una aportació justa i raonable per a dur-ho a terme.

RESSENYA BIOGRÀFICA

Sóc l’Artur Àlvarez. Ja t'he comentat que la meua trajectòria comença amb el grup de cançó popular valenciana ADESIARA. Des de llavors fins avui, el meu recorregut musical es desenvolupa principalment en el món de la música en valencià (català). Molt arrelat a Castelló, a la comarca de la Plana (lloc de naixement) i a Vilafranca (lloc on he residit una llarga època de la meua vida), a les comarques dels Ports i el Maestrat.

Com a cantautor, els treballs discogràfics realitzats s'han centrat a musicar cèlebres poetes de la meua localitat com Bernat Artola i Miquel Peris. Altres poetes amics com Albert Vernet o col·lectius d’escriptores i escriptors com “EL PONT, Cooperativa de Lletres”. En l'àmbit exclusiu (lletra i música) he editat “Paisatges”, “Hores Baixes” i “Deixa’m dibuixar-te un espai”.

Com a poeta, he publicat poemaris com “Darrere les bambolines” , “Les Paraules Oblidades” “Haikus”, “Poemes i Microassajos de la Primera Llum del Dia”, "100 TRIBUTS en DO major". El 2017, vaig guanyar, amb el poemari “Caragola”, el premi MIQUEL PERIS de poesia en els XXIV Premis de la Mar.

En definitiva, un equipatge humil en la seua pretensió, però intens quant a producció.

EL PERQUÈ DEL PROJECTE “10 POETES contemporanis”.

En primer lloc, per la generositat que han demostrat els 10 poetes amb els quals tinc l'honor de compartir aquesta singladura. Han tingut l'amabilitat de posar a la nostra disposició 10 poemes inèdits per a realitzar açò que tant ens agrada, musicar i cantar poemes. Altruisme exercit pels següents poetes de reconegut prestigi: Manel Alonso, Maria Carme Arnau, Berna Blanch, Alba Fluixà, Gràcia Jiménez, Susanna Lliberós, Francesc Mompó, Àngels Moreno, Vicent Penya, Josep Porcar.

En segon lloc, fer realitat un projecte que portava des de fa ja bastant temps en ment. Una forma d'ampliar el radi d'acció i al mateix temps exaltar la poesia que es fa avui en el meu país, representada en aquesta desena d'il·lustres artesans del vers. En paraules de Manel Alonso:“deu poetes valencians vius, cinc homes i cinc dones de diferents generacions i procedències”.

Un treball discogràfic que, en certa manera, té també vocació de document. Encara que la textura sonora, degut les condicions tan heterogènies utilitzades en els enregistraments de veu, siga una miqueta irregular, incloem en el CD la recitació dels poemes realitzada pels mateixos creadors.

Un contingut que va dirigit a les persones que ja m'heu recolzat en passades propostes artístiques. Però molt especialment, a les amigues i amics de més enllà del Camp de Morvedre (I per extensió a la resta dels Països Catalans) que coneixeu perfectament la trajectòria creativa dels poetes musicats i que opteu per compartir amb nosaltres aquest projecte que aglutina els seus versos i la meua interpretació. I per descomptat, a totes i tots els que gaudiu de la música, la poesia… i que desitgeu fer costat amb el vostre mecenatge. Persones interessades a participar i donar suport a aquest acte de creativitat compartida. Desitjosos d'assaborir un tast representatiu de la poesia contemporània del País Valencià, feta cançó.

A QUÈ DESTINAREM LES APORTACIONS?

El disc ja està gravat i mesclat. Procés realitzat en el meu propi “HOME STUDI”. El disseny gràfic, a punt. Tot pagat amb el nostre temps i els nostres diners. En aquesta fase, m'agradaria destacar la inestimable col·laboració de Carlos Álvarez (DRY RIVER), especialment en l'enregistrament de guitarres elèctriques i acústiques. Així com el baix, orgue i percussió d'alguns temes.

Les vostres aportacions aniran destinades al procés de masterització final i a l'edició física, en format DIGI PACK (dues pales) amb llibret de 16 pàgines, del CD. Per a açò ens hem marcat l'objectiu de 1.600 euros. Objectiu que esperem aconseguir amb el vostre mecenatge i les atractives recompenses que presentem.

RECOMPENSES

Com podeu observar hem pretés plantejar recompenses interessants i que s'acoblen a desitjos diferents.

Per a açò, la proposta es presenta en diversos formats en els quals oferisc materials de la meua autoria. Fins i tot, inèdits, en exclusiva per a aquest procés de “crowdfunding creatiu”.

Així doncs comença el repte. Comença el vertigen per la incertesa. Que no es diga que no és possible una altra manera més humanitzada de compartir creativitat.

CALENDARI PREVIST

Si s'aconsegueix l'objectiu de finançament, totes i tots els mecenes tindreu les vostres recompenses en un termini màxim de 30 dies a partir de la finalització de la campanya del “crowdfunding”.

En qualsevol cas, pensant no solament en l'adquisició per a gaudi personal, sinó també amb la suficient antelació per a ser inclòs en la llista dels vostres possibles regals nadalencs.

COM FUNCIONA LA CAMPANYA

El projecte té un objectiu de finançament, establit pel creador (1.600 euros), i 40 dies per a aconseguir-ho. Finalitzat el termini existeixen dos escenaris:

a) Que no s'haja recaptat el 100% de l'objectiu de finançament. En aquest cas no hi ha cap mena de transacció monetària i els compromisos d'aportació dels mecenes queden anul·lats.

b) Que s'haja arribat al 100% de l'objectiu de finançament o s'haja superat. En aquest cas, els mecenes reben en el termini estipulat les corresponents recompenses. Únicament en aquest cas es realitza el càrrec en les targetes.

DARRER DESIG

Ajuda'ns a difondre la campanya. Dis-li als teus amics, familiars, companys i companyes de treball… que vas ajudar al fet que aquest projecte veja la llum, que formaràs part d'ell, que eixiràs en els crèdits… I que ells també poden formar part.

A la teua sencera disposició per a tots els dubtes, suggeriments o aclariments que desitges.

Una forta abraçada i gràcies anticipades.

Artur Àlvarez.

IMATGES

2018-Teatre Principal de Castelló. Acomiadament dels escenaris de PACO MUÑOZ. Col·laboració.
2018-Teatre Principal de Castelló. Acomiadament dels escenaris de PACO MUÑOZ. Col·laboració.

2017-Teatre del Raval-Castelló. Presentació [TRIBUT]. Un homenatge a la cançó d
2017-Teatre del Raval-Castelló. Presentació [TRIBUT]. Un homenatge a la cançó d'autor.

2017- Artur Àlvarez guanya el premi de poesia MIQUEL PERIS-XXIV PREMIS DE LA MAR
2017- Artur Àlvarez guanya el premi de poesia MIQUEL PERIS-XXIV PREMIS DE LA MAR

2017-Vermut literari
2017-Vermut literari

2016-Teatre Principal de Castelló. Artur Àlvarez presenta ELS NOSTRES POETES A RITME DE BLUES.
2016-Teatre Principal de Castelló. Artur Àlvarez presenta ELS NOSTRES POETES A RITME DE BLUES.

2012-Teatre Principal de Castelló-Homenatge a Miquel Peris 25é aniversari del seu traspàs. "A RECER DE LA MAR".
2012-Teatre Principal de Castelló-Homenatge a Miquel Peris 25é aniversari del seu traspàs. "A RECER DE LA MAR".

2010-Actuació als Premis de la Mar-Grau de Castelló.
2010-Actuació als Premis de la Mar-Grau de Castelló.

2008-Teatre Principal de Castelló-Homenatge BERNAT ARTOLA 50é aniversari del seu traspàs. Artur Àlvarez, amb la col·laboració de poetes locals, presenta "Pols del meu camí".
2008-Teatre Principal de Castelló-Homenatge BERNAT ARTOLA 50é aniversari del seu traspàs. Artur Àlvarez, amb la col·laboració de poetes locals, presenta "Pols del meu camí".

POTS SEGUIR-ME EN:

Web Oficial
Facebook
Youtube
Blog Literari SINGLADURES
Blog Artur Àlvarez en concert

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • milotxes

    milotxes

    más de 5 años

    Estem amb el negoci Artur...

  • Arnauorts

    Arnauorts

    más de 5 años

    Impacient per rebre part d'aquest projecte tan original

#01 / Objectiu aconseguit. Immensament agraïts.

Amigues i amics:

Gràcies immenses a totes i tots els que amb el vostre mecenatge fareu possible l'edició de "10 POETES CONTEMPORANIS del Paìs Valencià".

Un projecte que va a ser també el vostre projecte.

Ara ens posem les piles per a remetre, en el termini plantejat, totes les recompenses.

Una forta abraçada d'estima i agraïment.

Artur Àlvarez.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies