❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

99 Poemes per a Nadal

Antologia poètica de les més de 70 autores i autors seleccionats de la extensa escuderia d’Editorial Neopàtria.

Editorial Neopàtria

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
52
Aportaciones
1.506€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

99 Poemes per a Nadal és un projecte d’Editorial Neopàtria i 70 autores i autors contemporanis seleccionats de la seua extensa escuderia poètica. Poemari de temàtica lliure d'autores i autors contemporanis.

Durant quatre anys hem estat publicant a les nostres col·leccions Òpera Prima i Marenostrum la pujant poesia que s’està fent arreu del nostre país.

Sense pressa, però sense descans, hem anat composant el mapa poètic que uneix el territori on la nostra llengua és instrument per a crear una, més que interessantíssima, lírica que ens agermana.

Escriptores i escriptors catalans, valencians i balears comparteixen, a més d’inquietuds i mestria, una empresa editorial que ha apostat, sense cap ajuda pública, per traure als aparadors de les llibreries la poesia viva d’ara per a captar lectors.

Autores i autors de 99 poemes per a Nadal

Josep Lozano, Manel Alonso Català, Anna Maria Ticoulat, Vicent Nacher, Vicent Torres Aguado, Xelo Llopis, Antoni M. Bonet, Pura Peris, Miquel Cartró, Miquel Català, Maria Dolors Vallverdú, Vicent Camps, Francesc Florit Nin, Antoni Casals, Aarón Andrés, Albert Guiu, Alicia Muñoz Alabau, Alberto Soler Montagud, Almudena Puchol, Andreu Alanya, Àngel Martí Callau, Àngel Martínez Moreno, Àngels de la Torre, Àngels Moreno, Blanca Algilés, Antoni Martínez Peris, Carles Renau, Carme López, David Casadellà, David Farigola, Diana Baidal, Dionís Martínez, Dolors Buyó, Elia Saneleuterio, Estrella Saenz, Eulalia Ripoll, Fe Ferré, Francesc Mezquita, Francesc Pou, Gabriel Boloix, Hermini Pérez Edo, Isidre Oller, Jordi Odri, Josep Joan Casasnovas, Juli camarasa, Lluis Vicent, Lucia Ros, Maria Alemany, Maria Rosa Blàzquez, Maria Rosa Diranzo, Maribel Fuertes, Montse Farrés, Montse Pellicer, Núria Freixa, Paco Sirerol, Patricia Olascoaga, Ramon Cardona, Rosa Peris, Roser Furio, Teresa M. March, Xavier Martín i Arruabarrena, Maria Victòria Secall, Albert March, Felicidad Domínguez... valencians, catalans i balears, faran d'aquest poemari el millor regal per a Nadal.

Aquesta antologia d’acurada edició suposa el resum de l’esforç que les autores i els autors han portat a terme amb delicadesa i compromís. Per l’estima que tenen a la literatura i al país que conformem fem una exposició d’un treball que suposa una fita importantíssima per al nostre equip. Sent, naturalment, components de l’equip, a més dels executius de l’editorial, la valuosa escuderia de poetes que ens han donat suport aportant el seu talent i el seu bon saber fer a les nostres col·leccions.

Les recompenses

99 Poemes per a Nadal és un projecte extensiu amb vocació d’arribar lluny. És per això que l’oferta mitjançant aquesta campanya crowdfunding ve acompanyada d’altres elements que la fan interessant com a objecte de regal.

Neopàtria a preparat un pack exclusiu:

Podeu veure totes les opcions de recompensa a la franja recompenses situada a la dreta de la pàgina del Projecte.

Qui som

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los. Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors i autores d’arreu del país units i unides per l’estima a la nostra llengua.

Com bé diu un dels nostres autors de més èxit, som guerrillers de la poesia i també de la narrativa valenta, la que reflecteix amb precisió la societat actual.

Calendari previst

Entregarem les recompenses 60 dies posteriors a finalitzar el Verkami.

Moltes gràcies per la vostra confiança.

Salutacions ben cordials de part de tot l'equip de Neopàtria ♥♥♥

+info

Neopatria.es
@editorialneopatria
Facebook.com/Editorial-Neopàtria

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Editorial Neopàtria

    Editorial Neopàtria
    Autor/a

    más de 5 años

    Acabat el projecte rebreu un formulari per deixar l'adreça on enviar els packs de 99 Poemes per a Nadal

  • Poetes imparables del XXI

    Poetes imparables del XXI

    más de 5 años

    ¿Us posareu en contacte amb els mecenes per tal de saber l'adreça on enviar les recompenses?

  • Jordi Bellmunt

    Jordi Bellmunt

    más de 5 años

    A veure si hi ha sort i tira endavant aquest bonic projecte ^_^

  • Núria

    Núria

    más de 5 años

    Endavant!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies