❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cia Hui Basa

Cia Hui Basa

Barcelona

Lali Álvarez, Pau Matas, David Teixidó i Aina Juanet formen l'agrupació HUI BASA, residents a la Nau Ivanow. Han treballat junts en els espectacles "Ragazzo" i "Barcelona (contra la paret)", escrits i dirigits per Lali Álvarez. ​Seguint la mateixa línia, HUI BASA investiga el lloc on es difumina la frontera entre la ficció i el "món real", portant a escena diferents projectes amb un enfocament cap a l'anàlisi crític de les realitats humanes, socials i polítiques. A Fira Tàrrega 2018 s'estrenarà "THA TZPAR (L’espera)", un espectacle de carrer que tracta sobre la gestió individual i col·lectiva de la por, i l’organització de la resistència a la violència en un context de conflicte imminent.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies