❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Idò Remata'ls: pota o plom

Després de l'aclaparador éxit local d'"Idò Mata'l" i "Idò Mata'ls", volem fer la tercera part. Si "El Padrino" té trilogia, naltros també.

Javier Riera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
46
Aportaciones
2.343€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

No hi ha dos sense tres. O això diuen. I es que si "El Padrino" va tenir trilogia, sa màfia de sa pota també mereix sa seua. Amb aquesta nova i definitiva entrega: “Idò Remata’ls: pota o plom ”, volem tancar es cercle i posarem un digne final a ses aventures de'n Pep Pujol i en Xico Garroves.

Si encara no heu vist s'anterior part de la saga -Idò Mata'ls-, al vídeo d'aquest mateix projecte la podreu disfrutar.

Sobre les recompenses

Per a tots es nostres micromecenes tenim un bon grepat de recompenses. Des d'apareixer als titols de crèdit per només 3€ a assitir a l'estrena sol, en parella o en grups, DVD's amb extres de la pel.lícula, assistir al rodatge, apareixer a la pel·lícula, co-produïr-la...

Qui som

Potser podríeu pensar que darrera tot això hi ha sa màfia de sa pota, però en realitat som JARA Studio, una productora audiovisual afincada a Eivissa amb 15 anys d'experiència i que té a sa seua cartera clients tan importants com el FC Barcelona, Mediaset, A3 Media, Wally López, Pachá Ibiza...

www.jarastudio.es

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners recaptats al projecte serviran per a finançar una part del rodatge. L'altra meitat confiam en que, com va passar ja fa dos anys, vingui de ses aportacions de ses institucions eivissenques. De moment l'Ajuntament d'Eivissa ja ens ha confirmat sa seua col.laboració econòmica i també cedint-nos espais públic per al rodatge.

Gràcies a sa col.laboració de totes ses persones implicades, i al gran nombre de mitjans tècnics de cinema professional que disposa JARA Studio, una vegada més podrem aconseguir fer el que ens agrada definir com a superproducció low cost. És a dir, una pel·lícula amb força mitjans però un pressupost molt petit.

Calendari previst

Actualment ja hem començat sa fase de preproducció. Es rodatge començarà a finals de març i està previst que acabi a finals d'abril. Un cop acabat el muntatge i la postproducció, l'estrena esperam que es pugui fer per finals d'agost.

+ Info

- Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Rafael Rodríguez

    Rafael Rodríguez

    casi 6 años

    Nuestro granito de arena

  • Tomás jose saura pascual

    Tomás jose saura pascual

    casi 6 años

    Molta merda mestre

  • Axeldos

    Axeldos

    casi 6 años

    Ole! Ole! queremos verla ya!!! :-) Un abrazo

  • Selene

    Selene

    casi 6 años

    😊😘

  • Silvia Hernández

    Silvia Hernández

    casi 6 años

    Por una tercera entrega de muchas risas!!!

  • Félix Fernández de Tejada

    Félix Fernández de Tejada

    6 años

    No hay dos sin tres! Ánimo!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies