❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Acampallengua 2012

L'Acampallengua va néixer l'any 1997 com a una activitat promoguda per Joves de Mallorca per la Llengua. Es tracta d'una trobada juvenil que té lloc cada any a un municipi diferent de Mallorca, amb l'objectiu de mobilitzar els joves a favor de la llengua catalana.

jovesllengua

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
620
Aportaciones
12.008€
De 8.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUÈ ÉS L’ACAMPALLENGUA?

L’Acampallengua és una gran trobada de joves que es du a terme cada un cert temps determinat en una població diferent de Mallorca. El seu objectiu principal és fer conviure milers de persones de tots els orígens socials i culturals en un ambient de reivindicació, de plena normalitat per a la llengua catalana i de respecte cap a la diversitat lingüística. Milers de persones s’hi han aplegat, -el 1997 a Inca i Lluc, el 1998 a Sta. Ponça, el 2000 a Alcúdia, el 2001 a Felanitx, el 2002 a Binissalem, el 2004 a Pollença, el 2005 a Porreres, el 2006 a Esporles, el 2008 a Son Servera i el 2009 a Sa Pobla, 2011 Campos- per participar en activitats lúdiques, formatives i reivindicatives a favor de la nostra llengua.

Els Acampallengua han estat una demostració de la força del moviment juvenil

mallorquí a favor del català, han promogut la integració dels joves no catalanoparlants a la nostra llengua i cultura i han contribuït a augmentar els contactes entre els diferents territoris de parla catalana.

Han estat, a més, una plataforma de la cultura feta en català a Mallorca i a la resta de territoris de parla catalana en tots els vessants, tant culta popular, tradicional com moderna.

Especialment important ha estat la popularització de les noves tendències musicals: els principals grups de Mallorca i de la resta del territori de llengua catalana han passat per l’Acampallengua, que s’ha caracteritzat per la seva varietat d’estils (Rock, música tradicional, cantautors, etc.). Altres manifestacions també hi han estat presents com les de tipus artísticoculturals.

Un altre aspecte important de l’Acampallengua ha estat sempre la vesant reivindicativa i de reflexió. Conferències i taules rodones han permès aportar arguments sobre la situació de la llengua.

Per altra banda, l’Assemblea ha aprovat cada any un manifest reivindicatiu adreçat a les administracions públiques i a la societat civil per a demanar que s’impliquin activament dins els procés de normalització lingüística.

L’Acampallengua ja s’ha convertit en una activitat consolidada i esperada per gran part dels joves de Mallorca que volen reivindicar el seu dret a expressar-se lliurement en català.

QUAN I ON ES DURÀ A TERME?

Enguany l’Acampallengua és durà a terme a Manacor el cap de setmana de 2 i 3 de juny.

PER QUÈ VERKAMI?

Enguany és un any de canvis, és un any diferent, per això encetam aquesta nova manera de finançament. En lloc de cercar els abonaments per tendes i altres llocs, es podran aconseguir des de casa mateix. A més, a més el Verkami ens permet una manera directe d’arribar als joves, i no tant joves, que volen venir a participar directament, donant l’oportunitat de fer preguntes o de donar la seva opinió.

QUÈ OFERIM?

Amb aquest Verkami oferim l’oportunitat de ser un col·laborador actiu de l’Acampallengua, fer possible amb la teva ajuda aquesta activitat. Aquí podràs aconseguir l’Abonament de l’Acampallengua abans que ningú i amb regals especials segons la recompensa que agafis.

Sabem que molts coneixeu l’Acampallengua, però així i tot dir que els diners que demanam seran utilitzats per pagar diferents activitats, espectacles, material divers i necessari, dur a terme l’Acampallengua durant el cap de setmana.

Com vos podeu imaginar els 8.000 euros que demanam no son tot el pressupost de l’activitat ja que hi ha diferents entitats i com no l’Ajuntament de Manacor que faran possible gran part de les activitats, però hi ha tot un seguit de coses per les quals necessitam la vostra ajuda.

QUÈ INCLOU L’ABONAMENT?

Dret a acampar, camiseta, activitats, concert, motxilla, etc.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

67 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Amanda

    Amanda

    más de 11 años

    Pois e9 Joe3o rsCom a Marisa neste periodo mame3e fica dicfiil ter tanta atualizae7e3o, mas estamos preparando uma coisa bem legal para estes dias Ah! Dormindo direito ne3o sei, mas sujando fraldas, isso e9 certo que este1 huahauahua

  • bernat

    bernat

    casi 12 años

    és massa tard per pagar l'abonament?

  • blocomanu

    blocomanu

    casi 12 años

    Hi ha o existeix manera de nomès assistir a l'acampada?quin abonament hauria de fer?

  • jovesllengua

    jovesllengua
    Autor/a

    casi 12 años

    Amb el nom d'usuari i correu electrònic amb el que es va fer l'aportació.

  • PereJ

    PereJ

    casi 12 años

    Com identificareu a sa gent per donar es abonaments?

  • jovesllengua

    jovesllengua
    Autor/a

    casi 12 años

    No, no és necessari, encara que la pots dur per estar més tranquil/·la.

    Ens veiem dissabte! ;)

  • babel

    babel

    casi 12 años

    És necessari dur impresa la preautorització? N'he pogudes imprimir dues, però a la tercera l'impresora ha quedat sense tinta, constarà com que he abonat tres entrades? Gràcies, gràcies

  • jovesllengua

    jovesllengua
    Autor/a

    casi 12 años

    Les has de comprar d'una en una.

    Ens sap greu!

    (Si n'has de comprar moltes, contacta amb nosaltres: [email protected] o 971 72 32 99)

  • babel

    babel

    casi 12 años

    Com es fa per comprar més d'una entrada a la vegada?

  • jovesllengua

    jovesllengua
    Autor/a

    casi 12 años

    En passar per inscripció, demana tants abonaments com n'hagis fet l'aportació, que els rebràs tots ;)

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Joves de Mallorca per la Llengua presenta l’Acampallengua 2012

Presentació
Presentació

La multitudinària acampada tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny al municipi de Manacor.

Avui, dimecres 9 de maig de 2012 a les 12:15h. a l’espai de cultura Can Alcover, l’entitat juvenil Joves de Mallorca per la Llengua ha presentat en roda de premsa l’Acampallengua 2012.

La dotzena edició es durà a terme els dies 2 i 3 de juny al municipi de Manacor. L’entitat Joves de Mallorca per la Llengua, que enguany celebra el seu divuitè aniversari, ha presentat l’activitat amb diversos canvis respecte d’edicions anteriors.

A la roda de premsa s’ha presentat la pàgina web de l’acampallengua (www.acampallengua.cat) que s’anirà actualitzant amb freqüència pels voluntaris de l’entitat, per tal de posar a l’abast de tots els participants les activitats que es duran a terme a l’acampada.

La nova web mostra el disseny de l’Acampallengua d’aquest any: dos superherois disposats a fer front a totes les adversitats per tal de defensar la seva llengua en temps difícils.

D’altra banda, també s’ha presentat un nou sistema de compra dels abonaments que enguany costaran 20€. Els abonaments per l’Acampallengua es compraran a través de Verkami, cosa que, a més, permetrà el finançament de l’activitat. (http://www.verkami.com/projects/1946-acampallengua-2012)

A més a més, enguany hi haurà noves formes de col·laborar amb l’Acampallengua. Totes aquelles persones que, per qualsevol motiu, no puguin participar de l’Acampallengua 2012 podran fer una aportació econòmica gràcies al Verkami. Hi ha des d’aportacions de 5€ fins a de 500€.

D’altra banda, l’entitat Joves de Mallorca per la Llengua espera aconseguir una gran participació a aquesta dotzena edició de la coneguda Acampallengua. És ara més que mai que l’entitat considera que el jovent ha de sortir al carrer i defensar els seus drets per poder viure un futur en català.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#03 / L’Acampallengua 2012 tornarà a ser un clam a favor de la llengua pròpia

Els Joves de Mallorca per la Llengua en presenten el programa i fan una crida a gent de totes les edats a continuar-se mobilitzant a favor del català

Els Joves de Mallorca per la Llengua han presentat avui a Can Alcover el programa de l’Acampallengua. La trobada, que es farà els propers 2 i 3 de juny a Manacor, inclourà nombroses activitats a favor de la llengua pròpia. Des de la seva primera edició, l’any 1997, l’Acampallengua ha esdevingut la principal mobilització juvenil que té lloc anualment a les Illes Balears.

Els Joves de Mallorca per la Llengua consideren que la situació en què es troba la nostra llengua fa més necessària que mai l’organització de trobades reivindicatives com l’Acampallengua. Segons el seu portaveu, Antoni Oliver, “ara més que mai cal que tothom surti al carrer en defensa del català, que… leer más

#02 / Actuacions musicals a l'Acampallengua

Cartell Acampallengua 2012
Cartell Acampallengua 2012

Ja es feia esperar i molts de vosaltres ho esperàveu impacientment. Tenim l'orgull de, finalment, dir-vos que ara ja és segur: l'Acampallengua 2012, tan plena d'activitats com sempre i amb la característica festa i reivindicació pròpia de cada edició, comptarà amb un concert de pel·lícula que ben segur serà del vostre agrat i que, de cap manera, us podeu perdre!

A aquesta edició comptarem un gran concert que estarà format del millor de la nostra illa: els joves manacorins Eskasos, els també manacorins Ocults, acompanyaran el grup revel·lació mallorquí, Antònia Font. També comptarem amb la presència d'un quart grup, que està pendent de confirmació que ajudarà, de ben segur, a arrodonir un vespre de molta festa i reivindicació.

Pel que fa als cantautors, comptarem amb el valencià Feliu Ventura, el manacorí Miquel Serra i Tomeu Quetgles.

També comptarem amb una actuació de grups joves que si no coneixeu, coneixereu aviat, amb noms com Roig o Xarxaleer más

#01 / Joves de Mallorca per la Llengua presenta l’Acampallengua 2012

Presentació
Presentació

La multitudinària acampada tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny al municipi de Manacor.

Avui, dimecres 9 de maig de 2012 a les 12:15h. a l’espai de cultura Can Alcover, l’entitat juvenil Joves de Mallorca per la Llengua ha presentat en roda de premsa l’Acampallengua 2012.

La dotzena edició es durà a terme els dies 2 i 3 de juny al municipi de Manacor. L’entitat Joves de Mallorca per la Llengua, que enguany celebra el seu divuitè aniversari, ha presentat l’activitat amb diversos canvis respecte d’edicions anteriors.

A la roda de premsa s’ha presentat la pàgina web de l’acampallengua (www.acampallengua.cat) que s’anirà actualitzant amb freqüència pels voluntaris de l’entitat, per tal de posar a l’abast de tots els participants les activitats que es duran a terme a l’acampada.

La nova web mostra el disseny de l’Acampallengua d’aquest any: dos superherois disposats a fer front a totes les adversitats per tal de defensar la seva llengua en temps difícils.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies