2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

QUÈ ÉS L’ACAMPALLENGUA?
L’Acampallengua és una gran trobada de joves que es du a terme cada un cert temps determinat en una població diferent de Mallorca. El seu objectiu principal és fer conviure milers de persones de tots els orígens socials i culturals en un ambient de reivindicació, de plena normalitat per a la llengua catalana i de respecte cap a la diversitat lingüística. Milers de persones s’hi han aplegat, -el 1997 a Inca i Lluc, el 1998 a Sta. Ponça, el 2000 a Alcúdia, el 2001 a Felanitx, el 2002 a Binissalem, el 2004 a Pollença, el 2005 a Porreres, el 2006 a Esporles, el 2008 a Son Servera i el 2009 a Sa Pobla, 2011 Campos- per participar en activitats lúdiques, formatives i reivindicatives a favor de la nostra llengua.

Els Acampallengua han estat una demostració de la força del moviment juvenil
mallorquí a favor del català, han promogut la integració dels joves no catalanoparlants a la nostra llengua i cultura i han contribuït a augmentar els contactes entre els diferents territoris de parla catalana.
Han estat, a més, una plataforma de la cultura feta en català a Mallorca i a la resta de territoris de parla catalana en tots els vessants, tant culta popular, tradicional com moderna.

Especialment important ha estat la popularització de les noves tendències musicals: els principals grups de Mallorca i de la resta del territori de llengua catalana han passat per l’Acampallengua, que s’ha caracteritzat per la seva varietat d’estils (Rock, música tradicional, cantautors, etc.). Altres manifestacions també hi han estat presents com les de tipus artísticoculturals.

Un altre aspecte important de l’Acampallengua ha estat sempre la vesant reivindicativa i de reflexió. Conferències i taules rodones han permès aportar arguments sobre la situació de la llengua.
Per altra banda, l’Assemblea ha aprovat cada any un manifest reivindicatiu adreçat a les administracions públiques i a la societat civil per a demanar que s’impliquin activament dins els procés de normalització lingüística.

L’Acampallengua ja s’ha convertit en una activitat consolidada i esperada per gran part dels joves de Mallorca que volen reivindicar el seu dret a expressar-se lliurement en català.

QUAN I ON ES DURÀ A TERME?
Enguany l’Acampallengua és durà a terme a Manacor el cap de setmana de 2 i 3 de juny.

PER QUÈ VERKAMI?
Enguany és un any de canvis, és un any diferent, per això encetam aquesta nova manera de finançament. En lloc de cercar els abonaments per tendes i altres llocs, es podran aconseguir des de casa mateix. A més, a més el Verkami ens permet una manera directe d’arribar als joves, i no tant joves, que volen venir a participar directament, donant l’oportunitat de fer preguntes o de donar la seva opinió.

QUÈ OFERIM?
Amb aquest Verkami oferim l’oportunitat de ser un col·laborador actiu de l’Acampallengua, fer possible amb la teva ajuda aquesta activitat. Aquí podràs aconseguir l’Abonament de l’Acampallengua abans que ningú i amb regals especials segons la recompensa que agafis.
Sabem que molts coneixeu l’Acampallengua, però així i tot dir que els diners que demanam seran utilitzats per pagar diferents activitats, espectacles, material divers i necessari, dur a terme l’Acampallengua durant el cap de setmana.
Com vos podeu imaginar els 8.000 euros que demanam no son tot el pressupost de l’activitat ja que hi ha diferents entitats i com no l’Ajuntament de Manacor que faran possible gran part de les activitats, però hi ha tot un seguit de coses per les quals necessitam la vostra ajuda.

QUÈ INCLOU L’ABONAMENT?
Dret a acampar, camiseta, activitats, concert, motxilla, etc.

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(31)

 • Com identificareu a sa gent per donar es abonaments?

  hecha por PereJ

  Amb el nom d'usuari i correu electrònic amb el que es va fer l'aportació.

 • És necessari dur impresa la preautorització? N'he pogudes imprimir dues, però a la tercera l'impresora ha quedat sense tinta, constarà com que he abonat tres entrades? Gràcies, gràcies

  hecha por babel

  No, no és necessari, encara que la pots dur per estar més tranquil/·la.

  Ens veiem dissabte! ;)

 • He comprat dues entrades de 20€ amb el mateix compte. Figuraré dues vegades a la llista, o hi haurà dues entrades al meu nom?

  hecha por Pau

  En passar per inscripció, demana tants abonaments com n'hagis fet l'aportació, que els rebràs tots ;)

 • Com es fa per comprar més d'una entrada a la vegada?

  hecha por babel

  Les has de comprar d'una en una.

  Ens sap greu!

  (Si n'has de comprar moltes, contacta amb nosaltres: info@jovesllengua.cat o 971 72 32 99)

 • Al final hi haurà menjar gratuït?

  hecha por Camí Moyà

  Enguany degut a diferents motius no donarem sopar i dinar com altres vegades, ens sap greu. De totes maneres com que son les fires i festes els bars estaran oberts i segurament hi haurà paradetes.

  Fins d'aquí 2 dies

 • quin tipus d'activitats es duran a terme i on?tenc un local gran(bar)que potser vos interesaria per alguna activitat...esteim a 100m del campament i esteim disposats a col·laborar.gracies

  hecha por marga

  Aquí en tens el programa: http://acampallengua.cat/programa.

  Envia'ns un correu a info@jovesllengua.cat i pot ser podem mirar de fer qualque cosa!

 • He decidit fer l'abonament de12€, ja que davant l'impossiblitat de poder venir a l'acampallengua per exàmens m'agradaria col·laborar amb el projecte. L'abonament de 12€ inclou la motxilla de joves per la llengua? Puc fer l'abonament a la vostra seu?

  hecha por joanfqv

  L'aportació de 12€ no inclou motxilla.

  I sí, pots venir al local: http://goo.gl/maps/zJRK

  Moltes gràcies i molta sort! ;)

 • On puc anar a cercar la camiseta si he fet una aportació de 12 euros però no vaig a l'acampallengua?

  hecha por llunobe

  Si ets a Mallorca, podràs venir-la a cercar a qualsevol moment al nostre local (C. Jaume Ferran, 60, Palma).

  Sinó, envian's un correu i te la farem arribar de qualque manera ;)

 • Per recollir s'entrada ha de ser obligatòriament a les 10 o a partir d'aquesta hora pots recollir-la quan et vagi millor?

  hecha por ainamf

  És podrà recollir en qualsevol moment a partir de les 10 a la zona d'acampada.

  Fins aviat

 • L'acampallengua és a Manacor, però a on exactament?

  hecha por Llucia

  Si mires a www.acampallengua.cat i vas a programa veuràs que ho indica, es al carrer Tarragona, just darrera l'Auditori de Manacor.

  Fins aviat

 • Dissabte es podran comprar entrades en ma a l'acampallengua?

  hecha por Nofre

  En principi si, però seran més cares i a part no podem garantir que hi hagi camisetes per tothom. Noltros recomanam que les compreu per aquí i així serà segur que tendreu de tot.

  Fins aviat

 • Quin serà l'ordre dels grups en el concert?

  hecha por Cesc

  Me sap greu, però aixó no ho sabem, per tant no t'ho podre resoldre..

 • Com ho podem fer si només volem assistir al concert? Quin preu té l'entrada?

  hecha por Magdalena

  Tot i que es cert teniu l'opció d'anar sols al concert del dissabte per 12 euros, d'aquesta manera, no col·laborau amb l'activitat ja que les entrades sols serveixen per pagar el concert i, com sabreu, l'Acampallengua és molt més que això i la resta d'activitats que s'hi duen a terme també tenen un cost així que, per poc que pogueu, vos deman l'esforç de comprar l'abonament sencer.

 • Hi ha qualque abonament sense acampada? És a dir, per a només assistir als concerts del vespre? Moltes gràcies.

  hecha por Aina

  Tot i que es cert teniu l'opció d'anar sols al concert del dissabte per 12 euros, d'aquesta manera, no col·laborau amb l'activitat ja que les entrades sols serveixen per pagar el concert i, com sabreu, l'Acampallengua és molt més que això i la resta d'activitats que s'hi duen a terme també tenen un cost així que, per poc que pogueu, vos deman l'esforç de comprar l'abonament sencer.

 • Acab de realitzar un pagament de 20€ per poder assistir a l'Acampallengua, però no m'ha dit què he de fer ara. Com ho he de fer per entrar? Figuraré en alguna llista?

  hecha por Pau

  A partir de les 10h de dissabte es muntaran les taules d'inscripció, a l'entrada de la zona d'acampada.

  Allà hi haurà un llistat amb tots els mecenes, i rebràs el teu abonament ;)

 • Creis que aconseguireu els 20 €?

  hecha por Maria del Camí

  els 20 €? supos que deus voler dir els 8 mil? Home noltros esperam que si que hi arribem, ja ens falta més poquet. ;)

 • M'han dit que l'any passat hi va haver sopar i dinar repartit entre els voluntaris, m'agradaria saber si enguany també hi haurà menjar o no, moltes gràcies!

  hecha por Toni Pizà Bestard

  enguany no hi haurà sopar per la gent com si que s'havia fet algun any, que amb l'abonament s'hi incloia, degut a diferents motius aquesta vegada cada un s'haurà de dur/comprar/fer el seu.

 • S'ha de dur imprès sa preautorització del pagament o no fa falta?

  hecha por Encarna

  Si el dus millor, si no tampoc no passa res, noltros tenim el nom d'usuari i el correu, i de totes maneres segurament a mitja setmana enviarem un correu explicat exactament el funcionament.

  Moltes gracies i fins aviat

 • Acab de fer l'aportament per 2 abonaments de 20€, cuan es farà efectiu el pagament?

  hecha por blocomanu

  El cobrament a la tarjeta que has usat es farà afectiu quan s'acabi el termini, es a dir d'aqui uns 4 dies.

  I el material, l'entrada i tot es donarà a la zona d'acampada durant tot el dia.

  Gracies i fins aviat

 • Per recollir l'entrada ha de ser dissapte a les 10 o pot ser durant tot el dia? Si s'ha de recollir a les 10 seria possible que la recollís una altre persona al meu nom?

  hecha por marga

  La inscripció és a partir de les 10h, així que sempre trobaràs algú per donar-te l'abonament ;)

 • L'abonament físic + camiseta, etc. es lliura durant la inscripció de les 10h. però es pot recollir per la tarda si ens és impossible assistir-hi al matí i hem fet el pagament?

  hecha por mantonia

  si, el material es lliurarà el dissabte a partir de les 10, però no hi ha cap problema per recollir-ho s'horabaixa. Així que no et preocupis si no pots arribar el mati.

  Fins aviat.

 • Quina informació és necessaria dur per que ens abonin les entrades el dissabte, si no soc el titular de la targeta de crèdit?

  hecha por Magdalena1102

  En principi amb l'Usuari i correu electrónic, i de totes maneres si hi ha algun altre requisit vos ho farem saber a traves del correu.

  Moltes gracies i fins aviat

 • Puc demanar, com a Joves de Mallorca per la Llengua, a algunes empreses si volen col·laborar?

  hecha por Maria

  Ets lliure de fer tota la difusió que vulguis de l'esdeveniment. Moltes gràcies pel teu interès! :)

 • Una vegada hem fet l'aportació com aconseguirem l'entrada a l'acampallengua?

  hecha por marti_9

  Tendrem uns llistats a l'entrada de la zona d'acampada, on podràs recollir els teus regals ;)

 • Podria reservar 3 entrades amb una sola compte? Com m'abonaràn l'entrada si la pag per internet?

  hecha por Magdalena1102

  Amb un mateix usuari pots comprar tants abonaments com vulguis, amb això no hi ha problema.

  el dissabte mateix a la zona d'acampada hi haurà un llistat amb la gent que ha fet aportacions al verkami i és repartirà els abonaments i els regals.

 • Dins els 20 euros s'inclou menjar?

  hecha por Joan

  En principi no, enguany per diferents motius no ens serà possible oferir sopar.

 • Si tenim el carnet jove hi ha descompte com l'any passat?

  hecha por Núria

  no, enguany no hi haurà aquest descompte. L'any passat és va arribar a un acord amb la Direcció General de Joventut per el qual és va fer aquest descompte, però enguany no ha estat possible aquest acord. Per tant enguany no serà possible aquest descompte.

 • Si no s'aconseguiex recaudar els 8.000€ es suspendrà l'esdeveniment?

  hecha por Sofia

  A veure, l'Acampallengua es durà a terme, i de moment no ens plantejam no arribar als 8.000, per això demanam que en faceu difusió, que ens ajudeu, que col·laboreu. Perquè sabem que entre tots ho podem aconseguir.

  Fins aviat

 • Després de pagar l'abonament de voluntri i enviar-vos el correu comunicant-vos-ho, el dia de l'acampa ens donareu un abonament físic? Entra el dinar de diumenge? El concert entra a l'abonament?

  hecha por Aïda

  Com varem explicar a la reunió de voluntaris, dia 25 tenim la reunió on repartirem les feines, i podrem aclarir tots aquests dubtes d'una manera molt més fàcil.

  Clar que el concert entre amb l'Abonament, entre la camiseta, el concert i un regal més com a mínim.

  Fins ben aviat

 • Quins grups de música hi haurà?

  hecha por Magdalena

  Aquesta setmana es farà públic el cartell i podreu veure qui vendrà a tocar. Ens sap greu que no surti fins tan tard, però no depèn de nosaltres.

  Però ja et podem dir que segur que t'agradarà! ;)

 • El tema de verkami està molt bé, però, és l'única forma de pagament o es pot aconseguir l'entrada per altres mitjans?

  hecha por Sergi

  De moment la millor i única manera d'obtenir l'abonament per l'Acampallengua es per aquí, és una manera facil, rapida i des de casa de fer-te amb l'abonament.

  Esper haver-te respost Sergi i per qualsevol altre dubte, no dubtis en demanar.

Si quieres saber más pregúntale al autor

Acampallengua 2012

Acampallengua 2012

Conseguidos12.008€
de8.000€
100% conseguidos Conseguido!
L'Acampallengua va néixer l'any 1997 com a una activitat promoguda per Joves de Mallorca per la Llengua. Es tracta d'una trobada juvenil que té lloc cada any a un municipi diferent de Mallorca, amb l'objectiu de mobilitzar els joves a favor de la llengua catalana.
L'Acampallengua va néixer l'any 1997 com a una activitat promoguda per Joves de Mallorca per la Llengua. Es tracta d'una trobada juvenil que té lloc cada any a un municipi diferent de Mallorca, amb l'objectiu de mobilitzar els joves a favor de la llengua catalana.
Creado en: Palma

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 1 de Junio de 2012.

 
 • Aportando 5€
  14 Mecenas

  PER DONAR SUPORT
  Camiseta d’Acampallengua anterior + Agraïment infinit

 • Aportando 12€
  144 Mecenas

  PER TENIR UN RECORD
  Aparició al web de l’Acampallengua 2012 com a mecenes + Camiseta Acampallengua 2012

 • Aportando 20€
  431 Mecenas

  PER ASSISTIR-HI
  Aparició al web de l’Acampallengua 2012 com a mecenes + Abonament 2012 (Acampada, Camiseta, Concert, Activitats, etc)

 • Aportando 30€
  28 Mecenas

  PELS FANS
  Aparició al web de l’Acampallengua 2012 com a mecenes + Abonament 2012 + Cartell signat

 • Aportando 250€
  QUEDAN 7 RECOMPENSAS (DE 10)

  PER ASSOCIAR-SE
  2 Abonaments per l'Acampallengua 2012 + Agraïment especial com a mecenes al web de l'Acampallengua 2012 + 2 Passis VIP al Backstage + Allotjament per 2 persones a un Hotel durant l'Acampallengua + 1 anualitat de soci de l'Obra Cultural Balear.

 • Aportando 500€
  QUEDAN 10 RECOMPENSAS (DE 10)

  PER SUPORT EMPRESARIAL
  Empreses patrocinadores: 2 abonaments per l’Acampallengua 2012 + Menció com a patrocinador de l’Acampallengua amb aparició destacada al web i dret a publicitat + 2 passis VIP al Backstage + Allotjament per 2 persones a un Hotel durant l'Acampallengua + 1 anualitat d’empresa socia de l'Obra Cultural Balear.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 1 de Junio de 2012.

 

Proyecto destacado por Vilaweb

Blog del proyecto (3)

3 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de jovesllengua
jovesllengua
Joves de Mallorca per la Llengua vàrem néixer l’1 de juliol de 1994 , com a plataforma de quaranta entitats juvenils mallorquines. Hi havia des d’associacions culturals, organitzacions estudiantils, joventuts de sindi... Leer más
jovesllengua tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.acampallengua.cat