❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Acampallengua 2012

L'Acampallengua va néixer l'any 1997 com a una activitat promoguda per Joves de Mallorca per la Llengua. Es tracta d'una trobada juvenil que té lloc cada any a un municipi diferent de Mallorca, amb l'objectiu de mobilitzar els joves a favor de la llengua catalana.

jovesllengua

A project of

Category

Created in

0
seconds
620
Pledges
12.008€
From 8.000€
Contribute to the project

QUÈ ÉS L’ACAMPALLENGUA?

L’Acampallengua és una gran trobada de joves que es du a terme cada un cert temps determinat en una població diferent de Mallorca. El seu objectiu principal és fer conviure milers de persones de tots els orígens socials i culturals en un ambient de reivindicació, de plena normalitat per a la llengua catalana i de respecte cap a la diversitat lingüística. Milers de persones s’hi han aplegat, -el 1997 a Inca i Lluc, el 1998 a Sta. Ponça, el 2000 a Alcúdia, el 2001 a Felanitx, el 2002 a Binissalem, el 2004 a Pollença, el 2005 a Porreres, el 2006 a Esporles, el 2008 a Son Servera i el 2009 a Sa Pobla, 2011 Campos- per participar en activitats lúdiques, formatives i reivindicatives a favor de la nostra llengua.

Els Acampallengua han estat una demostració de la força del moviment juvenil

mallorquí a favor del català, han promogut la integració dels joves no catalanoparlants a la nostra llengua i cultura i han contribuït a augmentar els contactes entre els diferents territoris de parla catalana.

Han estat, a més, una plataforma de la cultura feta en català a Mallorca i a la resta de territoris de parla catalana en tots els vessants, tant culta popular, tradicional com moderna.

Especialment important ha estat la popularització de les noves tendències musicals: els principals grups de Mallorca i de la resta del territori de llengua catalana han passat per l’Acampallengua, que s’ha caracteritzat per la seva varietat d’estils (Rock, música tradicional, cantautors, etc.). Altres manifestacions també hi han estat presents com les de tipus artísticoculturals.

Un altre aspecte important de l’Acampallengua ha estat sempre la vesant reivindicativa i de reflexió. Conferències i taules rodones han permès aportar arguments sobre la situació de la llengua.

Per altra banda, l’Assemblea ha aprovat cada any un manifest reivindicatiu adreçat a les administracions públiques i a la societat civil per a demanar que s’impliquin activament dins els procés de normalització lingüística.

L’Acampallengua ja s’ha convertit en una activitat consolidada i esperada per gran part dels joves de Mallorca que volen reivindicar el seu dret a expressar-se lliurement en català.

QUAN I ON ES DURÀ A TERME?

Enguany l’Acampallengua és durà a terme a Manacor el cap de setmana de 2 i 3 de juny.

PER QUÈ VERKAMI?

Enguany és un any de canvis, és un any diferent, per això encetam aquesta nova manera de finançament. En lloc de cercar els abonaments per tendes i altres llocs, es podran aconseguir des de casa mateix. A més, a més el Verkami ens permet una manera directe d’arribar als joves, i no tant joves, que volen venir a participar directament, donant l’oportunitat de fer preguntes o de donar la seva opinió.

QUÈ OFERIM?

Amb aquest Verkami oferim l’oportunitat de ser un col·laborador actiu de l’Acampallengua, fer possible amb la teva ajuda aquesta activitat. Aquí podràs aconseguir l’Abonament de l’Acampallengua abans que ningú i amb regals especials segons la recompensa que agafis.

Sabem que molts coneixeu l’Acampallengua, però així i tot dir que els diners que demanam seran utilitzats per pagar diferents activitats, espectacles, material divers i necessari, dur a terme l’Acampallengua durant el cap de setmana.

Com vos podeu imaginar els 8.000 euros que demanam no son tot el pressupost de l’activitat ja que hi ha diferents entitats i com no l’Ajuntament de Manacor que faran possible gran part de les activitats, però hi ha tot un seguit de coses per les quals necessitam la vostra ajuda.

QUÈ INCLOU L’ABONAMENT?

Dret a acampar, camiseta, activitats, concert, motxilla, etc.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

67 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Amanda

  Amanda

  almost 8 years

  Pois e9 Joe3o rsCom a Marisa neste periodo mame3e fica dicfiil ter tanta atualizae7e3o, mas estamos preparando uma coisa bem legal para estes dias Ah! Dormindo direito ne3o sei, mas sujando fraldas, isso e9 certo que este1 huahauahua

 • bernat

  bernat

  about 8 years

  és massa tard per pagar l'abonament?

 • blocomanu

  blocomanu

  about 8 years

  Hi ha o existeix manera de nomès assistir a l'acampada?quin abonament hauria de fer?

 • jovesllengua

  jovesllengua
  Author

  about 8 years

  Amb el nom d'usuari i correu electrònic amb el que es va fer l'aportació.

 • PereJ

  PereJ

  about 8 years

  Com identificareu a sa gent per donar es abonaments?

 • jovesllengua

  jovesllengua
  Author

  about 8 years

  No, no és necessari, encara que la pots dur per estar més tranquil/·la.

  Ens veiem dissabte! ;)

 • babel

  babel

  about 8 years

  És necessari dur impresa la preautorització? N'he pogudes imprimir dues, però a la tercera l'impresora ha quedat sense tinta, constarà com que he abonat tres entrades? Gràcies, gràcies

 • jovesllengua

  jovesllengua
  Author

  about 8 years

  Les has de comprar d'una en una.

  Ens sap greu!

  (Si n'has de comprar moltes, contacta amb nosaltres: info@jovesllengua.cat o 971 72 32 99)

 • babel

  babel

  about 8 years

  Com es fa per comprar més d'una entrada a la vegada?

 • jovesllengua

  jovesllengua
  Author

  about 8 years

  En passar per inscripció, demana tants abonaments com n'hagis fet l'aportació, que els rebràs tots ;)

#03 / L’Acampallengua 2012 tornarà a ser un clam a favor de la llengua pròpia

Els Joves de Mallorca per la Llengua en presenten el programa i fan una crida a gent de totes les edats a continuar-se mobilitzant a favor del català

Els Joves de Mallorca per la Llengua han presentat avui a Can Alcover el programa de l’Acampallengua. La trobada, que es farà els propers 2 i 3 de juny a Manacor, inclourà nombroses activitats a favor de la llengua pròpia. Des de la seva primera edició, l’any 1997, l’Acampallengua ha esdevingut la principal mobilització juvenil que té lloc anualment a les Illes Balears.

Els Joves de Mallorca per la Llengua consideren que la situació en què es troba la nostra llengua fa més necessària que mai l’organització de trobades reivindicatives com l’Acampallengua. Segons el seu portaveu, Antoni Oliver, “ara més que mai cal que tothom surti al carrer en defensa del català,… read more

#02 / Actuacions musicals a l'Acampallengua

Cartell Acampallengua 2012
Cartell Acampallengua 2012

Ja es feia esperar i molts de vosaltres ho esperàveu impacientment. Tenim l'orgull de, finalment, dir-vos que ara ja és segur: l'*Acampallengua 2012*, tan plena d'activitats com sempre i amb la característica festa i reivindicació pròpia de cada edició, comptarà amb un concert de pel·lícula que ben segur serà del vostre agrat i que, de cap manera, us podeu perdre!

A aquesta edició comptarem un gran concert que estarà format del millor de la nostra illa: els joves manacorins Eskasos, els també manacorins Ocults, acompanyaran el grup revel·lació mallorquí, Antònia Font. També comptarem amb la presència d'un quart grup, que està pendent de confirmació que ajudarà, de ben segur, a arrodonir un vespre de molta festa i reivindicació.

Pel que fa als cantautors, comptarem amb el valencià Feliu Ventura, el manacorí Miquel Serra i Tomeu Quetgles.

També comptarem amb una actuació de grups joves que si no coneixeu, coneixereu aviat, amb noms com Roig o Xarxaread more

#01 / Joves de Mallorca per la Llengua presenta l’Acampallengua 2012

Presentació
Presentació

La multitudinària acampada tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny al municipi de Manacor.

Avui, dimecres 9 de maig de 2012 a les 12:15h. a l’espai de cultura Can Alcover, l’entitat juvenil Joves de Mallorca per la Llengua ha presentat en roda de premsa l’Acampallengua 2012.

La dotzena edició es durà a terme els dies 2 i 3 de juny al municipi de Manacor. L’entitat Joves de Mallorca per la Llengua, que enguany celebra el seu divuitè aniversari, ha presentat l’activitat amb diversos canvis respecte d’edicions anteriors.

A la roda de premsa s’ha presentat la pàgina web de l’acampallengua (www.acampallengua.cat) que s’anirà actualitzant amb freqüència pels voluntaris de l’entitat, per tal de posar a l’abast de tots els participants les activitats que es duran a terme a l’acampada.

La nova web mostra el disseny de l’Acampallengua d’aquest any: dos superherois disposats a fer front a totes les adversitats per tal de defensar la seva llengua en temps difícils.

read more

5€
14 backers

PER DONAR SUPORT

Camiseta d’Acampallengua anterior + Agraïment infinit

12€
144 backers

PER TENIR UN RECORD

Aparició al web de l’Acampallengua 2012 com a mecenes + Camiseta Acampallengua 2012

20€
431 backers

PER ASSISTIR-HI

Aparició al web de l’Acampallengua 2012 com a mecenes + Abonament 2012 (Acampada, Camiseta, Concert, Activitats, etc)

30€
28 backers

PELS FANS

Aparició al web de l’Acampallengua 2012 com a mecenes + Abonament 2012 + Cartell signat

250€
7 left (of 10)

PER ASSOCIAR-SE

2 Abonaments per l'Acampallengua 2012 + Agraïment especial com a mecenes al web de l'Acampallengua 2012 + 2 Passis VIP al Backstage + Allotjament per 2 persones a un Hotel durant l'Acampallengua + 1 anualitat de soci de l'Obra Cultural Balear.

500€
10 left (of 10)

PER SUPORT EMPRESARIAL

Empreses patrocinadores: 2 abonaments per l’Acampallengua 2012 + Menció com a patrocinador de l’Acampallengua amb aparició destacada al web i dret a publicitat + 2 passis VIP al Backstage + Allotjament per 2 persones a un Hotel durant l'Acampallengua + 1 anualitat d’empresa socia de l'Obra Cultural Balear.

431 people helped bring this project to life

186
are returning backers of Verkami
245
are new backers
 • Jaume
 • Usuario dado de baja
 • rafel
 • nandosaba
 • Margalida Pizarro
 • Lucense93
 • cati alcover
 • Laia
 • Nicolau Conti Gelabert
 • Camila
 • martigri
 • Pere Antoni Matías
 • J.M. VIDAL-ILLANES
 • Magdalena_Fullana
 • Gerard Vidal Fuster
 • Josep Serra i Colomar
 • 22122008
 • Marcelpich
 • Pep Alfonso
 • Jaume Ribas Vilanova
 • aramateix
 • Oriol Clusells Roca
 • xavisarria
 • Pinxo
 • Pirat's Sound Sistema
 • agarciallado
 • Daniel Prats
 • Margalida AMP
 • herberet
 • Joana Mas
Cookies help us to offer you the best experience. Settings