❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

'Andròmina', nou disc de Carles Pastor

Amb ‘Andròmina’ celebre 20 anys de dèria musical amb l’objectiu de fer un treball redó, acurat i contundent, amb les emocions per carretera.

Carles Pastor

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
101
Aportaciones
4.164€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Foto: Monfalc73
Foto: Monfalc73

Descripció del projecte

‘Andròmina’ és un disc fet per a banda. Com sempre, amb la línia conceptual dels meus treballs que arrepleguen un temps viscut i un estil coherent en la relació entre les cançons. De tall intimista, amb històries de cada dia. Amb la poesia de fons i lletres estructurades així.

Inclou una musicació del poema “L’hotel París” (Estellés), una versió de “Agárrate fuerte a mí” (Los Secretos) i l’adaptació de “Concrete and Barbed Wire” (Lucinda Williams). En total seran 10 temes. Comptaré amb col·laboradors de luxe als instruments (Nacho Villanueva, Ivan Espí, Josep Pérez i Abraham Rivas) i a la producció (novament amb Josep i amb Tony Garcia).

El disc també comptarà amb la col·laboració de Jordi Silvestre, al violí, en dues cançons; Óscar Briz, guitarra i veu en un tema; i Sílvia Pérez Miret a la veu en la versió de 'Agárrate fuerte a mí'. El disseny està a càrrec de Xavi Bataller, la fotografia de Maria Jesús Ribes i la maquetació final de Borja Pons.

Amb ‘Andròmina’ celebre 20 anys de dèria musical amb l’objectiu de fer un treball redó, acurat i contundent, amb les emocions per carretera.

Us agrairé molt si voleu fer amb mi aquest viatge...

Recompenses

Les vostres col·laboracions, des de la més gran fins a la més petita, faran possible ‘Andròmina’. Totes sumaran per aconseguir l’objectiu econòmic. Com moltes ja sabreu, és importantíssim assolir els 4.000 euros, ja que, de no arribar, no es faran efectives les vostres aportacions. És per això que en aquests projectes de microfinançament, toca recordar allò de “Tota pedra fa pared” i, des de ja, vull agrair-vos la vostra ajuda.

La manera natural de retornar-vos la vostra aposta és, com no, amb el resultat del vostre suport. El disc serà el comú denominador per a qualsevol dels suports. En format físic o en digital, totes les qui aporteu al verkami el rebreu per la via triada.

Com podeu veure, hem muntat distints “Kits” perquè tingueu tot tipus d’opcions amb les quals canalitzar el vostre suport. Des del més bàsic (que hem anomenat “Millenial”) fins al més complet (kit “Lavanda”), teniu un ventall de propostes.

Junt amb el CD físic d’Andròmina, podreu escollir recompenses que inclouen samarretes, xapes o un pòster, d’entre altres, basades totes en els dissenys realitzats per Xavi Bataller per a aquest projecte.

També hem intentat oferir propostes novedoses. Per això, oferim el "Kit Original", que inclou una tirada de 10 manuscrits originals de les 10 cançons del disc.

Hi ha opcions per al suport individual, a duo i en col·lectiu. Per a aquest últim oferisc la possibilitat de col·laborar amb dues propostes musicals; la primera, basada en el format duo (“Kit Akelarre”); i la segona, amb tot l’elenc dels músics d’Andròmina al complet (“Kit Lavanda”, del que ja hem parlat abans).

Esperem que tingueu on triar!

Qui sóc...

Soc un músic independent. D’ahí el nom del meu no-segell, ‘Indústria Zero’. Cansat de viure a expenses del mercat musical, he optat per fugir de la música com a mercaderia. Faig el que sent.

Vaig començar a tocar la guitarra amb 16 anys, cansat de l’estudi per obligació i dels camins establers per ser un “xic de profit” en esta societat tan malentesa. Des d’aquell moment no he parat de tocar i de compondre. La música és el meu bàlsam, refugi de mitjanit, quan callen les sirenes.

'Andròmina' serà el cinqué projecte musical que engegue. Abans vaig publicar, per ordre cronològic retrospectiu: 'Dies de Ràdio' (Indústria Zero, 2016); 'Els ulls de Bob' (Sama-Rec, autoeditat, 2011); 'La noia del nord' (Indústria Zero, 2009); i 'Travellers' (2006).

Portades dels cd
Portades dels cd's

La meua música ha besat sempre la poesia. A cau d'orella. Al 2011 vaig col·laborar amb l'antologia poètica de 'Ca Revolta', amb el llibre-disc 'Terra i Cultura' i, sobretot, vaig publicar 'Els ulls de Bob'. En aquest disc vaig musicar onze poetes i poetesses valencianes. 'Els ulls de Bob' fou guardonat en 2011 amb el Premi Ovidi Montllor al millor disseny.

També vaig estar seleccionat al Premi Miquel Martí i Pol (del Celler Vall Llach) dos anys consecutius, junt amb altres deu músiques, a millor cançó basada en un poema en llengua catalana. Els poemes musicats seleccionats van ser amb 'A Mercè del temps' (disc 'Els ulls de Bob', 2011) i 'Vaig plegar' (2012), tots dos del poeta Francesc Mompó.

‘Andròmina’ (2018) compendiarà l’essència que he anat desgranant tots aquests anys i tots aquests escenaris que he anat xafegant, plaça a plaça, carrer a carrer, arreu del País.

Amb el vostre suport, espere que ‘Andròmina’ puga permetre’s una gravació i edició curada, per poder retornar-vos un disc de qualitat, honest i ple de petites històries.

Qui participa en el projecte: La Banda

He aconseguit tancar una gran banda, amb músics experimentats i una trajectòria notable. Músics que també són autors i això farà que interpreten des dels coneixements de l’ànima de la fusta.

Josep Pérez-Ona Nua; Ivan Espí; Nacho Villanueva; Abraham Rivas.
Josep Pérez-Ona Nua; Ivan Espí; Nacho Villanueva; Abraham Rivas.

Abraham Rivas, als teclats d’Andròmina.

De manera autodidacta, Abraham s'inicia en la música des de menut, principalment a través de la composició, però integrant també xicotetes agrupacions locals de l'òrbita de València.

Ha col·laborat com a multiinstrumentista amb artistes i formacions d'estils molt diversos: flamenc, rumba, pop, rock, jazz, fussió, cançó d'autor... Alguns dels més recents són Òscar Briz, Xavier Morant, Àlvar Carpi, Josep Maravilla o Ona Nua.

El seu primer projecte personal (de curta vida i sense cap publicació) és 'Miríada', un quintet de rock progressiu que va debutar en el Cicle Noves Músiques 2000 a la Sala Diario Levante (València).

Des de 2015, es desenvolupa al terreny de la cançó d'autor, gravant els discos L'art de Glauc (autoedició 2015), treball nominat en les categories de millor disc de cançó d'autor i millor lletra en la X edició dels premis Ovidi, i el més recent Cançons de la roba estesa (Mésdemil, 2017).

Nacho Villanueva Ferreres, a les quatre cordes.

Nacho ha tocat amb Flypower, Blue Quantic Trio, Oscar Briz, Betty Fish & The Sharks, The Glass Onion i Planet 8.

Junt amb aquestes formacions ha interpretat Blues, Rock Pop, música internacional d'amenització, cançó d'autor, covers dels 60s, de The Beatles i dels 80s, i ha col·laborat en l'enregistrament de dos discs.

Josep Pérez-Ona Nua, a les veus i a la bateria.

La trajectòria de Josep arranca fa vora tres dècades. Al 1989 entra a formar part de "Cuarta Plaza". Al 1992 va compaginar aquest grup amb "Amén" (posteriorment "Zoé"). Al 1999, junt amb Xavi Alaman i Tony Garcia, van acabar formant "Plastic Smile”.

Des d'eixe moment fins a l'actualitat, Josep ha compaginat la tasca de productor junt a la de músic de directe (guitarrista, corista i baterista) d'artistes com Oscar Briz, Nèstor Mont, Aljub, dELADO o el Corral de Pepeta.

També ha fet alguna banda sonora per a documental i curtmetratges. Ha participar com a cantante en Jesucristo Superstar i espectacles de circ i teatre.

Amb el seu darrer treball " Un gat i l'home al seu costat"( Mésdemil) va rebre el premi Ovidi Montllor a millor disc d'autor 2016.

Ivan Espí, guitarres eléctriques.

Guitarrista i vocalista del grup Capa de Plàstic, Ivan s'hi troba, actualment, immers en l'enregistrament del seu primer disc, que veurà la llum també als pròxims mesos. Hem tingut ja l'ocasió de tocar junts als Festival 'Música i Lletra' de Xàtiva, d'entre altres.

A què destinarem les vostres aportacions

L’objectiu mínim d’aquesta campanya (4.000 euros), anirà dirigida a pagar la part logística del projecte, fer una edició física, gravació, edició i màster de 500 còpies en CD.

Concretament, les despeses es destinaran de la següent manera:

  • Edició (500 còpies CD): 1.200 euros.

  • Gravació, mescla i masterització: 2.500 euros.

  • Contractació dels músics: 1.000 euros

  • Recompenses (samarretes, xapes, póster): 500 euros

Total despeses: 5.200 euros

Fonts de financiació:

  • Verkami: 4.000 euros

  • Altres fons (concerts, presentació projecte, etc): 1.200 euros

Amb aquest “objectiu mínim” per al Verkami (4.000 euros) queden cobertes les despeses bàsiques i recompenses. Els 1.200 euros restants es destinarien a la contractació dels músics.

Calendari de producció del projecte:

Assatjos i gravació: desembre 2017-gener 2018

Mescla i màster: febrer 2018

Edició del disc: març 2018

Entrega recompenses: Abril 2018

Més info

Mantindrem viva la campanya de Verkami per moltes vies. Ací vos deixem algunes, per si voleu fer un cop de mà i ajudar-nos a difondre. Gràcies!

-Facebook

-Instagram

-Twitter

[email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • toni

    toni

    más de 6 años

    Els carrers seran sempre nostres!!! :)

  • toni

    toni

    más de 6 años

    Els carers seran sempre nostres!!! :)

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#11 / Ho hem aconseguit!!!!

Gràcies a totes i tots per les vostres aportacions!!!

Recordeu que la data estimada per a rebre les recompenses és abril.

Estarem en contacte per ací per a demanar-vos l'adreça postal en cas d'enviament i us mantindrem al dia dels moviments d'andròmina.

També, els que teniu samarretes vos preguntarem talla etc, etc.

Ara ens posem a treballar de valent per a complir amb la nostra part.

Una abraçada molt gran!!!

Carles.

#09 / Nous mecenes( concert andròmina informació)

Anna Albors 12

Saadani Costa 12

Emilio Garcia 12

Marta Costa 12

Ximo i empar 20

Agustí Gregori 12

Miguel Pastor 12

Nati Llisterri 12

Carla Miñana 12

Elvira Arjona 12

Marta Ibiza 12

Olga Peiró 12

Gràcies i benvingudes a Andròmina!!!

Carles.

#06 / Seguim,seguim,seguim!!!

Hola,moltes gràcies als nous mecenes per les vostres aportacions.

Vos recorde que podeu fer difusió del projecte i animar a companyes a que hi participen.

El dia 26 de Novembre farem un festival de música per a promocionar el projecte.

Serà a Marxuquera ( districte Gandia)( centre social) des de les 11 del matí fins a les 6 de la vesprada i contarem amb els concerts de.

CARLES PASTOR

ABRAHAM RIVAS

CAPA DE PLÀSTIC

EL TRIANGULISTA

ONA NUA
ÒSCAR BRIZ ( TRIO)

Una abraçada i gràcies de nou.

Carles.

#05 / Andròmina 25% assolit!!!!

Hola mecenes i amics, ja tenim el 25% del projecte en 9 dies!!! Jo mateix m'he firat una recompensa per a regalar( jajaja) Gràcies de nou, poc a poc anem fent. Bon dijous i endavant. CORREGIR I AUGMENTAR.

#04 / Tota pedra fa paret

Ens apropem al 25% del projecte, moltes gràcies a totes i a tots. Recordeu que podeu fer difusió del projecte amb els vostres contactes via xarxes, correu electrònic etc. Tot això ens farà arribar a moltes més persones i a fer realitat Andròmina.

Seguim!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies