❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Carles Pastor

Carles Pastor

Valencia

Carles Pastor, és un músic i autor nascut a València l'any 1976. Després de passar per diferents formacions l'any 2000 comença a treballar sota el seu nom. Ha publicat fins ara cinc treballs discogràfics en solitari. Amb el seu darrer treball "Andròmina" ( La Casa Calba) va rebre el Premi Ovidi Montllor 2018 al millor disc de música d'autor al País Valencià. També va estar nominat a millor disc Pop a la primera edició dels premis Carles Santos que organitza la Generalitat Valenciana i l'Institut Valencià de Cultura. Ha participat a festivals com el BARNASANTS, el CIRCUIT SONORA, el POP AL CARRER o el festival MIL. Sota les vessants del Soft Rock, l'Americana, el Pop i la música d'Autor.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies