❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de Kalabranda - DESPERTA LA FERA

Ajuda'ns a financiar el nostre primer disc: Desperta la Fera, un disc ple de cançons reivindicatives amb estils com ska, rock, punk i reggae

Kalabranda

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
63
Aportaciones
1.612€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

¿ Qui som ?

Kalabranda és un grup de música novell, jove, creat i instal·lat des de fa aproximadament dos anys a Arenys de Munt. El nostre estil està molt marcat pels nostres grups d'ska, reggae, punk i rock que més ens han marcat des de petits.

AlterFesta - Barraques de Palafolls
AlterFesta - Barraques de Palafolls

Busquem fer música jove, alegre, explosiva i combativa a partir del que avui en dia es coneix com a mestissatge musical. Fins al moment ens hem dedicat a fer versions d'aquests grups que tant ens han fet emocionar per tots els racons del Maresme i Catalunya que ens han trucat.

Ara però estem treballant amb moltes ganes i molta força el nostre primer treball: Desperta la Fera, un primer CD amb cançons pròpies, cançons explosives, canyeres, diferents, especials i amb unes lletres que expliquen històries diverses. Estem molt il·lusionats amb aquest primer projecte conjunt i tenim moltes ganes d'ensenyar la nostra música a tot Catalunya.

Som-hi Kalabranda, comença el viatge!

Sobre el projecte

Necessitem 1.500 € per fer realitat el nostre primer disc Desperta la Fera que constarà de 8 a 9 temes depenent d'alguns factors. Els diners aniran destinats a la grabació, mescla i màstering del disc juntament amb tot el merchandising que podreu trobar a l'apartat de recompenses. El disc conté algunes col·laboracions sorpreses que anirem anunciant a mida que avança el projecte.

¿ Perquè fem un Verkami ?

Per poder tirar endavant aquest projecte necessitem el suport de tots els que ens heu donat suport fins ara. Per això hem decidit fer un Verkami.

Pensem que és una brillant manera de que la gent s'impliqui amb un projecte, i que aquest passi a ser de tothom, que tothom es senti dins de la família de Kalabranda.

El micromecenatge consisteix en fer una aportació econòmica al grup a canvi d'una recompensa (CD físic, samarretes, clauers...), això sí, aquesta recompensa serà entregada un cop finalitzat el Verkami, ja sigui al concert de presentació, per envio, o bé entrega directa. Podeu trobar tots els packs de recompensa al mateix Verkami. És una molt bona manera de portar a terme un projecte, i necessitarem tot el vostre suport per tirar el nostre endavant.

Sobre les recompenses

A continuació a sota podreu veure els dissenys de les noves samarretes i dessuadores disponibles que podeu obtenir al participar al verkami.

Samarretes (Model a escollir)
Samarretes (Model a escollir)

Dessuadora negre
Dessuadora negre

Dessuadora gris
Dessuadora gris

Com que hi ha diferentes opcions, quan acabi el verkami us passarem un correu on podreu escollir el model de samarreta o dessuadora si heu escollit una recompensa amb alguna de les dues opcions.

El disc físic el tindrem en un format simple amb funda de cartró amb la portada que podeu observar al capdamunt del verkami, cal agraïr tota aquesta feina gràfica a la nostre artista: Violeta Morales.

Recalquem que totes les recompenses no físiques + BBQ + Vine a un assaig, les podreu obtenir tant bon punt acabi la campanya de finançament. D'altre banda les recompenses físiques les repartirem el dia del nostre concert de presentació o com bé hem esmentat anteriorment en mà o per enviament (despeses incloses).

Calendari previst

Està previst grabar el disc durant els últims mesos de l'any, per poder-lo llençar entre Gener / Febrer / Març de 2018, és aleshores quan es farà el concert de presentació. Per tant destinarem tot aquest temps fins que arriba la data de llançament a preparar un bon material per a tots vosaltres i poder-lo portar a un bon nivell de directe !

Xarxes Socials

Facebook
Instagram
YouTube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Kalabranda

    Kalabranda
    Autor/a

    más de 6 años

    Moltíssimes gràcies per la col·laboració, la lluita no para! seguim!

  • TRANSPORTERRA.COM

    TRANSPORTERRA.COM

    más de 6 años

    És un plaer col·laborar en un projecte ple d'entusiasme i motivació! L'única lluita perduda és la que s'abandona! Salut i Revolució!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies