❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Kalabranda

Kalabranda

Arenys de Munt

Kalabranda és un grup de música amb influències de ska, punk, rock i reggae entre d'altres, va nèixer ja fa molts anys per un grup d'amics que feien versions dels grups més reconeguts en l'àmbit de la música reivindicativa del moment. Fa cosa de 2 anys el grup va donar un pas endavant i va afegir diferents components que acabaran formant la actual formació per tirar endavant un projecte ple d'ambició i ganes de fer coses grans, fins ara ha sigut un grup de versions conegudes que ha voltat per les festes majors de la costa de Catalunya, però ara ens volem endinsar en plasmar els nostres temes i fer disfrutar la gent en cada nit de festa ! Moltes gràcies als que ho feu possible.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies