Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Seguint els camins de l'aigua

"Seguint els camins de l'aigua" és una nova guia excursionista per la Foia de Castalla i els voltants, a través dels nostres rius i barrancs

Categoría

Creado en

0
segundos
84
Mecenas
2.135€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Després del llibre "Les serres de la Foia de Castalla. 26 excursions a peu", podreu seguir descobrint les nostres comarques a través de la segona part: "Seguint els camins de l'aigua". 24 recorreguts de diferents nivells de dificultat pels rius i barrancs de la Foia de Castalla i voltants.

Els camins de l
Els camins de l'aigua: els nostres rius, barrancs i rambles.

Aquesta és la segona part de l´anterior llibre "Les serres de la Foia de Castalla". En aquest cas recorrerem els rius i barrancs de la nostra subcomarca i de terres limítrofes. Conté 24 rutes amb l'aigua com a element comú. Es tracta d'un llibre en format A5, amb 234 pàgines i il·lustracions i mapes a color.

Cartografia util·litzada al llibre.
Cartografia util·litzada al llibre.

El llibre va destinat, especialment, a qualsevol persona interessada en conéixer el medi fluvial de la Foia de Castalla i voltants, els elements naturals, arquitectònics i etnològics, que ens faran comprendre l'origen de la indústria de les comarques de l'Alcoià, el Comtat o la Vall d'Albaida. Les rutes són de diferents dificultats, des de breus passejades per a tots els públics fins a caminades intenses que fins i tot requeriran de certa preparació.

Les aportacions seran destinades a l'edició del llibre així com a la seua promoció.

Recompenses

Teniu 6 recompenses per a triar. A banda del llibre també podeu aconseguir el llibre digital "El País Valencià. "Fotografies de la nostra terra", en format pdf i suport DVD. Es tracta d'un recorregut per totes les comarques valencianes a través de fotos, en total, més de 1500, i repartides al llarg de més de 1100 pàgines. També un vídeo de fotos de Castalla (l'Alcoià), del poble i del seu terme, més de 400 imatges.

Calendari previst

A principis de desembre del 2017. El 15 de desembre es farà la primera presentació a la Casa de Cultura de Castalla (l'Alcoià).

+ Info

Pagina de Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

4 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Sergi Segura Llopes

  Sergi Segura Llopes

  un año

  Endavant! Molts ànims amb els teus projectes!

 • Óscar Oroval

  Óscar Oroval

  un año

  Enhorabona, al altre llibre no vaig arribar, pero aquest si.

 • Josep Lluís Bernabeu Rico

  Josep Lluís Bernabeu Rico
  Autor/a

  más de 1 año

  De res!!!

 • Jijutsero Brasilian

  Jijutsero Brasilian

  más de 1 año

  Gràcies Josep Lluis pel teu treball de difusió i conservació del nostre patrimoni natural.

#02 / Atenció!!! Divendres negre.

Aprofiteu el Divendres negre!!!
Si feu la vostra aportació a les recompenses de 25 o 35 € des de les 00:00 i les 24:00 de demà divendres 24 de novembre, tindreu de regal un altre exemplar del llibre. No deixes perdre l'oportunitat!

15€
53 mecenas
1 llibre

Per 15 € rebràs un exemplar del llibre "Seguint els camins de l'aigua". Introducció sobre el medi físic i el cicle de l'aigua. 24 rutes per rius i barrancs de la Foia de Castalla i voltants. 234 pàgines amb fotos a color i un mapa de cada una de les rutes, i un annex amb un glossari dels mots que apareixeran al llarg del llibre.

Despeses d'enviament incloses

25€
11 mecenas
1 llibre + 1 llibre digital

Per 25 €, a banda del llibre, també rebràs un exemplar del llibre digital "El País Valencià. Fotografies de la nostra terra", en format pdf. Més de 1500 fotos de pobles, ciutats, paratges i monuments del País Valencià al llarg de més de 1100 pàgines.

Despeses d'enviament incloses

30€
7 mecenas
2 exemplars del llibre

Per si vols fer un regal, tens l'opció d'adquirir 2 llibres.

Despeses d'enviament incloses.

35€
5 mecenas
1 llibre + 1 llibre digital + 1 DVD.

També pots fer-te amb un vídeo en format DVD amb més de 400 fotos de Castalla: vistes, castell, casc antic, zones verdes, masos, fonts, festes, tradicions, gastronomia... i conéixer més a fons un dels pobles més meravellosos del sud del País Valencià.

Despeses d'enviament incloses.

60€
4 mecenas
2 llibres + 2 llibres digitals + 2 DVD´s.

Per si vols regalar el lot complet.

Despeses d'enviament incloses.

110€
4 mecenas
10 llibres

Recompensa ideal per a grups excursionistes, associacions o col·lectius. En aquest lot, cada llibre us eixirà per 11 €.

Despeses d'enviament incloses

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.