❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Seguint els camins de l'aigua

"Seguint els camins de l'aigua" és una nova guia excursionista per la Foia de Castalla i els voltants, a través dels nostres rius i barrancs

Categoría

Creado en

0
segundos
84
Aportaciones
2.135€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Després del llibre "Les serres de la Foia de Castalla. 26 excursions a peu", podreu seguir descobrint les nostres comarques a través de la segona part: "Seguint els camins de l'aigua". 24 recorreguts de diferents nivells de dificultat pels rius i barrancs de la Foia de Castalla i voltants.

Els camins de l
Els camins de l'aigua: els nostres rius, barrancs i rambles.

Aquesta és la segona part de l´anterior llibre "Les serres de la Foia de Castalla". En aquest cas recorrerem els rius i barrancs de la nostra subcomarca i de terres limítrofes. Conté 24 rutes amb l'aigua com a element comú. Es tracta d'un llibre en format A5, amb 234 pàgines i il·lustracions i mapes a color.

Cartografia util·litzada al llibre.
Cartografia util·litzada al llibre.

El llibre va destinat, especialment, a qualsevol persona interessada en conéixer el medi fluvial de la Foia de Castalla i voltants, els elements naturals, arquitectònics i etnològics, que ens faran comprendre l'origen de la indústria de les comarques de l'Alcoià, el Comtat o la Vall d'Albaida. Les rutes són de diferents dificultats, des de breus passejades per a tots els públics fins a caminades intenses que fins i tot requeriran de certa preparació.

Les aportacions seran destinades a l'edició del llibre així com a la seua promoció.

Recompenses

Teniu 6 recompenses per a triar. A banda del llibre també podeu aconseguir el llibre digital "El País Valencià. "Fotografies de la nostra terra", en format pdf i suport DVD. Es tracta d'un recorregut per totes les comarques valencianes a través de fotos, en total, més de 1500, i repartides al llarg de més de 1100 pàgines. També un vídeo de fotos de Castalla (l'Alcoià), del poble i del seu terme, més de 400 imatges.

Calendari previst

A principis de desembre del 2017. El 15 de desembre es farà la primera presentació a la Casa de Cultura de Castalla (l'Alcoià).

+ Info

Pagina de Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Sergi Segura Llopes

    Sergi Segura Llopes

    más de 6 años

    Endavant! Molts ànims amb els teus projectes!

  • Óscar Oroval

    Óscar Oroval

    más de 6 años

    Enhorabona, al altre llibre no vaig arribar, pero aquest si.

  • Josep Lluís Bernabeu Rico

    Josep Lluís Bernabeu Rico
    Autor/a

    más de 6 años

    De res!!!

  • Constanti Bernabeu

    Jijutsero Brasilian

    más de 6 años

    Gràcies Josep Lluis pel teu treball de difusió i conservació del nostre patrimoni natural.

#02 / Atenció!!! Divendres negre.

Aprofiteu el Divendres negre!!!

Si feu la vostra aportació a les recompenses de 25 o 35 € des de les 00:00 i les 24:00 de demà divendres 24 de novembre, tindreu de regal un altre exemplar del llibre. No deixes perdre l'oportunitat!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies