❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Bruixa de Boirana - Ombres golafres

Primer volum d’una col·lecció de contes il·lustrats, per mirar, escoltar i menjar!

Bruixa de Boirana

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Berlín, Alemania
0
segundos
47
Aportaciones
5.825€
De 5.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Necessitem la vostra ajuda per realitzar el primer volum d’una fantàstica i divertida col·lecció de contes il·lustrats, que aniran acompanyats d'un audiollibre i una recepta.

La protagonista dels contes, l’Eulàlia, és una bruixa estrambòtica que viu en un poble de la Catalunya profunda, gris i enigmàtic, on sembla que mai hagi de passar-hi res, però en canvi hi passa de tot. Boirana i els seus habitants es veuen sovint sacsejats per perills inesperats i inexplicables.

La bruixa troba mètodes inaudits per resoldre els trencacolls i restablir l’ordre. Sovint els nens de Boirana es veuen involucrats en aquestes aventures emocionants, especialment en Damià, que esdevindrà amic i company de batalles de la bruixa.

L'Eulàlia és un personatge misteriós i enginyós a qui agraden coses tan senzilles com cuidar del seu jardí i fer pastissos.

Cada conte anirà acompanyat d'una de les receptes de l'Eulàlia. El Museu de la Xocolata de Barcelona dóna suport al projecte facilitant-nos les receptes de la Sandra Otero, responsable de Pastisseria del Museu.

Als àlbums hi trobareu també l'enllaç per descarregar el conte explicat per l'autora, amb sons i música perquè el món de Boirana es faci encara més proper.

Boirana, és un nom fictici, però té un rerefons real: s’inspira i ubica a la comarca de la Noguera, concretament a Tiurana. Vol ser un homenatge a aquest poble que el 1999 desaparegué sota les aigües del pantà de Rialb.

Els contes, marcats amb un humor a voltes absurd i plens de fantasia, ens acosten a la Catalunya rural, a les tradicions, l’artesania i la vida a prop de la natura.

QUI SOM

Les realitzadores som dues catalanes que vivim a Berlín.

Conscients de la manca de recursos en català que existeix per a nens que viuen a l’estranger, volem fer arribar aquests contes arreu del món!

Per aquest motiu, els contes es podran adquirir també en format digital.

IL·LUSTRADORA

Gal.la Uriol Jané, llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i a la Universität der Künste berlinesa, és una aventurera dels colors i les casualitats de la vida que acaba formalitzant en objectes, pintures, vídeos, il·lustracions i instal·lacions. Ha realitzat nombroses exposicions a Barcelona, la seva ciutat natal, i a Berlín, el lloc on viu amb els seus dos fills, compaginant l’activitat artística amb workshops creatius per nens i adults.

AUTORA

Anna Montanyà, nascuda a Barcelona i llicenciada en ciències del teatre i del cinema, en filosofia i història a la Universitat Humboldt de Berlín, ha escrit i realitzat pel·lícules i obres de teatre, ha treballat d’editora per a la televisió alemanya i des de fa uns anys, també escriu contes i els hi explica als seus fills.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

A la impressió de 350 llibres i 500 postals. A la realització dels quadres, les il·lustracions i contes personalitzats; a les despeses d'enviament i als actes de presentació dels llibres.

A més, hi haurà un percentatge destinat a la plataforma Verkami i les comissions dels cobraments.

Si us plau, si teniu alguna dificultat per efectuar el pagament amb targeta de crèdit, poseu-vos en contacte amb nosaltres i trobarem una solució.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS LLIBRES I LES RECOMPENSES PERSONALITZADES

El llibre tindrà 26 pàgines i la seva mida serà de 25 x 21 cm, enquadernat en cartoné (tapa dura), en paper estucat de 200 gr. mat.

A l'interior del conte hi trobareu l'enllaç per descarregar l'àudiollibre amb el mòbil. La versió del llibre low cost es digital, en format pdf i enllaç mp3 d'àudio.

Per als contes i les il·lustracions personalitzades ens heu de fer arribar una fotografia dels nens i nenes i una descripció del seu caràcter, peculiaritats, gustos, etc. 

Les il·lustracions personalitzades seran DINA3, color i llapis sobre paper estucat de 170 gr. mat. Hi apareixerà la Bruixa Eulàlia volant amb el nen o nena que s'encarregui.

Els contes personalitzats vindran impresos sobre paper (sense il·lustracions). Els vostres fills, juntament amb l'Eulàlia seran els protagonistes d'una emocionant aventura a Boirana. El conte s'entregarà guardat dins una caixeta, com un petit tresor.

CALENDARI PREVIST

Ja hem treballat molt, per això, un cop aconseguit el finançament, si no hi ha cap imprevist, calculem que en un mes i mig tindrem els llibres a punt.

O sigui:

Març: Maquetació i impressió dels llibres i les postals.

Realització de les il·lustracions i els contes personalitzats.

A mitjans d'abril enviament de llibres i recompenses (per aquells que no puguin assistir als actes de presentació que farem)

Als voltants de la Festa de Sant Jordi: Presentació i entrega dels llibres i recompenses a diferents llocs:

  • A Barcelona, al Museu de la Xocolata.

  • A Rubí, a l'escola Dinàmic Crescendo.

  • A Tiurana

QUÈ PASSARÀ SI SUPEREM L'OBJECTIU?

Si superem l'objectiu que ens hem proposat, tenim més objectius. En primer lloc, voldríem imprimir mes llibres; els podríem imprimir en més idiomes (Alemany, Castellà) i podríem treballar en la publicació del següent conte de la col·lecció: "Un petit amic".

MÉS iNFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE

Web
Facebook
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Duende

    Duende

    6 años

    Anims i molta sort amb aquest meravellos projecte!!

  • Bruixa de Boirana

    Bruixa de Boirana
    Autor/a

    6 años

    A ver si lo conseguimos! Muchas gracias

  • DNLI

    DNLI

    6 años

    Con ganas de poder leérselo a mis hijas

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies