❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llums pel nostre festival d'Art Contemporani.

Som segurament el més petit festival d'art de l'Alt Empordà... funcionem sense cap subvenció, veïns del poble, voluntaris, artistes i ajuntament ajuden per organització i allotjament. Ara busquem micro-mecenatge per pujar el nivell i poder comprar llums adequats. I ens falta poc!

La Selva de l'Art

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
53
Aportaciones
1.600€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Organitzem la 2a edició de « La Selva de l’Art », un festival d’art a cel obert escampat per tot el poble de La Selva de Mar, Girona, Catalunya, (massís del Cap de Creus, entre Llançà i Cadaqués GPS : 42°32’27N – 3°18’13E).

El projecte consisteix a crear una ruta artística per diferents cases i carrers del poble fins i tot utilitzant arbres, fonts, façanes, patis, terrasses, safareig etc… de manera que les obres és puguin contemplar tot fusionant els detalls arquitectònics dels edificis del poble amb la creació artística.

A què destinarem les vostres aportacions?

Contribuint al nostre petit festival, us fareu mecenes i ajudareu un poble sencer a viure una aventura de convivència i de generositat. El nostre ajuntament fa tot el que pot, no té cap pressupost més i així pensem poder fer pinya !

Les recompenses

Són diverses i serem més que contents i agraïts si podeu venir per visitar-nos entre el 18 de juny i el 5 d'agost, podeu ajudar molt amb una aportació modesta (tenim recompenses a partir de 10 € fins 1000 €).

Els llums que necessitem tenen un valor de 800 a 1200€ i les comprem DE SEGONA MÀ. Amb 800€ recollits, podem ja engegar el motor. Tot el vostre esforç farà que tot l'any, el poble i les associacions de La Selva de Mar beneficiaran d'aquests llums. Quin regal pel poble!

Animeu-vos i us esperem aquest estiu per fer el vermut amb nosaltres !

Si superem l'objectiu, podrem comprar equip de projecció per a la sala pels cicles de conferències (micro, altaveus, projector i pantalla), organitzar dinar de benvinguda pels artistes, imprimir programes i cartells.

Volem que el nostre poble lluís.

Calendari previst

Necessitem posar els llums a la sala pel cap de setmana del 17 de juny del 2017.

Les recompenses seran disponibles a partir del 17 de juny del 2017.

 +info

La Selva de l'Art

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Seguiiiim !!!

Gràcies a vosaltres, veïns, amics, contactes, visitants i la volontat de cadascu hem aconseguit el repte ! podem ja pagar els llums pel Trull del poble. Quin goig ! Gràcies a tots, heu fet possible un somni de poble...

Si continuem una mica més, podrem pagar també el transport, l'impressió de cartells i programes i potser fins i tot el projector pel nou cicle de conferències !!!!

Ens animem tots per 400€ més ??? ens ajudeu ?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies