❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

“L’home en cursiva”, primer disc de Make Some Are Us

Hey! MAKE SOME ARE US som una banda de rock, pop, indi... el que hem dit sempre rock alternatiu! Volem treure finalment el nostre primer disc i proposar-te que ens ajudes a aconseguir-ho.

Make Some Are Us

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
56
Aportaciones
1.149€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUI SOM I QUÈ VOLEM

“MAKE SOME ARE US” Ima que som arreusI

Hey! Make Some Are Us som una banda de rock, pop, indi...bé, el que abans hem dit sempre rock alternatiu! i hem de contar-te que volem treure finalment el nostre primer disc i proposar-te que ens ajudes a aconseguir-ho.

La banda està formada a hores d’ara per cinc membres crescuts i malcriats pels voltants del Camp de Túria. Tots amb una gran espenta per la música que ens ha portat a reunir-nos durant els últims deu anys provocant tota una sèries d’efectes secundaris com allargar l’edat escolar, no tindre novia fàcilment i perdre molt de temps tancats en un local d’assaig. Així que sí, efectivament, la publicació d’aquest disc suposa per a nosaltres un gran moment de celebració per tot allò que ens ha donat i llevat al mateix temps.

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

“L’home en cursiva” és el nom que rebrà el treball i està format per 11 talls gravats als estudis Mésdemil i mesclats a càrrec de Salva Ferrer (Bajoqueta Rock) als “estudis quartet”.

En concret, la publicació del disc ens suposa la despesa de la gravació, mescla, masterització i fabricació de 1000 còpies per a distribució i promoció. El disc serà publicat amb llicencia Creative Commons, que com ja sabràs es tracta d’un tipus de llicència que permet l´utlització i reproducció de l’obra sempre que es faça referència a l’autor i no comporte interessos econòmics.

La producció de treballs musicals escrits en valencià està augmentant en els últims anys de manera considerable i al mateix temps, la varietat d’estils que van sorgint és cada volta més ampla. És una tasca llarga que la música escrita i cantada en valencià es desenvolupe en totes les seues possibilitats i varietats musicals, i “L’home en cursiva”, el disc que pretenem que veja la llum, va en aquesta línea. Si bé és cert que es tracta d’un altre disc de rock com tants altres que s’han publicat, pensem que aquest s’aparta lleugerament de les tendències habituals, i per tal que pugues escoltar de què estem parlant hem penjat un vídeo/demostració perquè pugues valorar-ho per tu mateix. Només has de fer click en la imatge superior.

COM POTS AJUDAR

Arribat aquest moment, és l’hora d’explicar-vos com podeu ajudar el nostre projecte: des de fa un temps ha començat a popularitzar-se una manera de finançar els treballs dels artistes mitjançant una sèrie d’aportacions a canvi de diferents recompenses. Com podreu vore a la columna de la dreta hi ha diferents quantitats per col•laborar al projecte i que tenen adherides recompenses que van des del CD físic, samarretes, aparició al llibret del disc, etc.

Actualment necessitem aconseguir la xifra de 1000 euros per pagar despeses de gravació, fabricació de mil cd’s, publicació i promoció del disc.

Si estàs disposat a ajudar-nos a portar endavant el nostre projecte i publicar el nostre treball, només cal que tries entre les ajudes que tens a la columna de la dreta i nosaltres et farem arribar les teues recompenses i la nostra eterna gratitud per formar part d’aquest projecte.

Moltes gràcies!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Josep Lluís

    Josep Lluís

    casi 12 años

    Ei, que m'he encantat i se m'ha passat el termini per a comprar el disc físic. Què puc fer per a aconseguir-lo ara?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies