❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'Arbre Vermell, primer disc de Paper de plàstic

Després d'uns mesos de treball intens, ja estem preparats per gravar el nostre primer disc! Només ens falta un últim esforç perquè això no es quedi al local d’assaig... Ens ajudes a fer-ho realitat?

Paper de plàstic

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
51
Aportaciones
2.025€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Nous Reptes!

SI ACONSEGUIM 1500 € : Format físic del disc per a tots els mecenes que hagin aportat 10€ o més al projecte. Nota: Un cop s’assoleixin els 1500€, l’aportació mínima per obtenir el format físic passarà a ser de 15€, així que no deixis escapar l’oportunitat! ACONSEGUIT! A partir d'ara, hem afegit noves aportacions amb les quals obtenir el disc en format físic: 15, 25 i 35€. Les aportacions de 50€ o més també inclouran el cd.

SI ACONSEGUIM 2000 € : Ens podrem plantejar dur les cançons a un estudi especialitzat en masterització per donar un acabat encara més professional al disc. ACONSEGUIT!

SI ACONSEGUIM 3000 € : Podrem invertir en la producció de material audiovisual (videoclip).

L'Arbre Vermell

Després de dos anys presentant les nostres cançons en directe, un primer E.P. i el nostre pas pel Sona9, guanyant el Premi Èxit 2016, ens disposem a enregistrar el nostre primer disc llarg per complir els següents objectius:

1. Respondre a la demanda dels nostres seguidors: perquè ens pugueu escoltar quan i on vulgueu. I ho volem fer de la millor manera possible, amb la qualitat d’un estudi professional.

2. Ampliar horitzons: arribar a més gent, trobar una discogràfica que ens ofereixi el seu recolzament, fer més concerts i, en definitiva, seguir endavant amb el projecte.

El disc es titularà “L’Arbre Vermell” a propòsit de la nostra cançó amb el mateix títol. Aquesta, és un conte que parla, precisament, de creure en els contes i en els somnis d’un mateix, una historia sobre la fe i el destí. Així, el nostre amor per la música i la fe en les nostres cançons es poden identificar amb aquest Arbre Vermell tan especial i preciós que viu al mig del bosc, però que, diuen, ningú no l’ha vist mai... només alguns, els més vells i savis, saben que hi és. Nosaltres ja portem uns quants mesos preparant-nos al nostre estudi i estem llestos i impacients per endinsar-nos al bosc, decidits a trobar el nostre Arbre Vermell! Si vols, ens pots acompanyar en el viatge i ajudar-nos a fer-lo realitat!!

Participar en la campanya ens ajudarà a finançar la producció del nostre primer disc i us permetrà escoltar-lo abans que ningú, a més d'altres tipus de recompenses. A la columna de la dreta podeu veure les diferents possibilitats d'aportació i escollir la que vulgueu fer. Totes sumen!

Qui som?

Paper de plàstic som Jaume Esteban (veu i guitarra) i Albert Riu (bateria i segones veus).

Com molts ja sabeu, les nostres cançons són petites narracions basades en fets quotidians, històrics o literaris que tracten, generalment, la condició humana i aspectes que l'envolten. Pel que fa a la música, la nostra filosofia es basa en que allò que toquem i la manera en què ho fem respecti i reforci al màxim el missatge que es desprèn del text. Tot i no perdre mai de vista aquesta filosofia, després de tres anys de vida i diversos canvis en el planter del grup, el nostre estil musical ha anat variant fins a esdevenir el que som actualment, amb una sonoritat més crua i visceral.

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners que recaptem s'invertiran en l'enregistrament i mescla del disc a Vapor Studio.

En cas que aconseguim més diners dels projectats, aquests aniran destinats als acabats de la producció (masterització, disseny gràfic, possible format físic...) i/o material promocional, com ara l'enregistrament de videoclips, vídeos de directe, fotografies, etc.

Com serà la producció del disc?

Hem escollit Vapor Studio de Sabadell per la bona experiència que tenim amb ells de l’enregistrament del nostre primer E.P., ara fa un any.

En aquesta ocasió hem optat per gravar tocant els dos alhora perquè la complicitat que tenim en directe quedi reflectida en el disc. Les veus i alguns detalls ambientals, els gravarem en el nostre propi estudi per cuidar-los amb el temps i les condicions que faci falta. En acabat, tornarem a Sabadell per fer les mescles i acabar la producció.

Sobre les recompenses

Per a l'entrega de les recompenses materials, establirem un o varis punts de recollida a concretar (dates i llocs) amb els mecenes. A més, també es podran recollir a qualsevol dels nostres concerts. D'aquesta manera, ens estalviem més intermediaris i us podem donar les gràcies personalment a tots, un per un! En cas que fos impossible fer l'entrega en mà, nosaltres mateixos ens ocuparíem de l'enviament.

Per a l'entrega de les recompenses que no són materials (descàrregues) enviarem l'enllaç als mecenes per correu electrònic.

Com podeu veure, de moment no farem còpies físiques del disc, però això no vol dir que prescindim de la imatge. A part de fer música, l'Albert també té certa vocació per la pintura i s'encarregarà d'il·lustrar la portada del disc. Això el durà a fer diversos dibuixos i pintures relacionats amb la temàtica del disc i les cançons d'aquest. Aquestes obres també estaran a la vostra disposició com a possibles recompenses. Podeu escollir entre il·lustracions sobre paper o pintures fetes sobre membranes de bateria (parches/drumheads). També donem la opció d'encarregar una pintura totalment personalitzada, amb la imatge o temàtica que vulgueu, per a vosaltres mateixos o per regalar a un ésser estimat. Aquestes recompenses es demoraran una mica més que la resta, donat que cadascuna necessita el seu procés.

Pel que fa a l' artwork del disc, encara hi ha feina a fer abans de poder-vos ensenyar res, però en breu anirem publicant cosetes. De moment, podeu donar un cop d'ull a la web de l'Albert per veure alguns dels seus dibuixos i pintures: AMA - drum art

Calendari previst

El disc ja s'ha començat a enregistrar i tenim previst acabar-lo entre abril - maig. Entregarem les recompenses a partir del juny, tot i que el disc no es publicarà fins passat l'estiu, així que, participeu, i no haureu d'esperar!

+ Info

Facebook
Web
Youtube
Twitter
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#04 / VERKAMI FINALITZAT! SEGON OBJECTIU ACONSEGUIT!!

GRÀCIES!!!

Per ajudar-nos a tirar aquest projecte endavant i que cada dia sigui una mica més gran!

El disc ja està preparat per sotmetre's al procés de masterització. En els propers dies i setmanes anireu rebent notícies nostres sobre com va acabant tot el procés. També ens posarem en contacte amb vosaltres per ultimar detalls sobre l'entrega de recompenses.

Un cop més, moltíssimes gràcies, de tot cor!

Jaume i Albert

Paper de plàstic

#03 / Ja hem aconseguit els 1500!!!

Hola, mecenes!

Avui hem arribat i sobrepassat els 1500€!! Això vol dir que podrem fer una primera tirada de cd's de l'Arbre Vermell! Tots els que heu aportat fins ara rebreu aquest cd automàticament per ser els primers en aportar en el projecte. Per a la resta, els que aportin a partir d'ara, hem creat una sèrie de noves aportacions per obtenir el disc en format físic: 15, 25 i 35€ (cadascuna té les seves variants pel que fa a recompenses). Les aportacions de 50€ o més també inclouran el cd.

I res més, seguim... Aviam si aconseguim un bon mastering!!!

Pels que ja heu aportat, penseu que tot el que aconseguim de més, repercutirà directament en la qualitat de les vostres recompenses, així que seguiu compartint! ;)

Gràcies, gràcies i GRÀCIES!!!

#02 / Objectiu Base Superat! Anem per més?

Milions de gràcies a tots els mecenes que ja heu aportat al projecte!!! Les vostres generoses aportacions ens han fet superar l'objectiu mínim que ens havíem plantejat en tan sols 10 dies!

Com que encara queden 27 dies per finalitzar la campanya, hem decidit ampliar el projecte amb nous reptes que, si aconseguim assolir, ens ajudaran a millorar molt considerablement la producció del disc. A més, possibilitaran l'edició d'un format físic únic i exclusiu per als mecenes. Per a més detalls, doneu un cop d'ull a la descripció del projecte, on hem introduït les darreres novetats.

Com dèiem, fins ara hem tingut aportacions força altes (cosa que ens entusiasma), però en canvi no tenim un nombre massa alt de mecenes; en total són 23, les persones que han aportat fins a dia d'avui. Ens agradaria que aquest nombre augmentés… leer más

#01 / 580€ en 5 dies! Gràcies!!!

Només han passat 5 dies des que vam arrencar el Verkami i ja hem recaptat més de la meitat de l'objectiu mínim que ens vam marcar! Moltíssimes gràcies a tots els mecenes!! Ara que la cosa no decaigui, que anem bé, però encara podem anar millor! Si podeu compartir el projecte amb familiars, amics, coneguts...també ens feu un gran favor. I,si encara no has fet la teva aportació, no t'adormis, que el temps passa volant!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies