2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

07/40

CA
Primera setmana de Kung Fu Girls!
Durant aquests set dies hem aconseguit un terç de la recaptació necessària per tirar endavant el tercer llibre del Festival Nits de cinema oriental de Vic.
Volem agrair el suport que ens heu donat durant aquesta setmana, especialment als 40 mecenes que, a través de 47 aportacions, esteu fent realitat aquest projecte.

També volem donar les gràcies a totes les persones que esteu fent difusió a través de les xarxes socials i els vostres mitjans. La vostra col·laboració és molt important ja que ens feu arribar allà on nosaltres no podem.

Us animem a seguir compartint el projecte amb totes les persones que puguin estar interessades. I, a aquells/es que no us decidiu a participar, demaneu informació a través de l'apartat de preguntes per resoldre qualsevol dubte que tingueu. No queda clar alguna recompensa? Trobeu a faltar un lot ideal? Demaneu!

Ens queden 33 dies i un llarg camí.

Seguim!


ES
¡Primera semana de Kung Fu Girls!

Durante estos siete días hemos conseguido un tercio de la recaudación necesaria para sacar adelante el tercer libro del Festival Nits de cinema oriental de Vic.

Queremos agradecer vuestro apoyo durante esta semana, especialmente a los 40 mecenas que, a través de 47 aportaciones, estáis haciendo realidad este proyecto.

También queremos agradecer a todas las personas que estáis haciendo difusión a través de redes sociales y medios. Vuestra colaboración es muy importante ya que nos hacéis llegar allí donde nosotros no podemos.

Os animamos a seguir compartiendo y recomendando el proyecto. Y, a aquell@s que no os decidís a participar, pedid información a través del apartado de preguntas para resolver cualquier duda. ¿No queda clara alguna recompensa? ¿Os falta un pack ideal? ¡Preguntad!

Nos quedan 33 días y un largo camino.

¡Seguimos!

Festival Nits de cinema oriental de Vic

0 comentarios en esta entrada
  • No hay comentarios
Añade un comentario