2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×
 • Kick Like a Girl!

  CA
  Ho hem aconseguit! Diumenge al matí va finalitzar la campanya de Verkami i hem aconseguit l'import necessari per la producció del tercer llibre del Festival Nits de cinema oriental: Kung Fu Girls!. Volem donar les gràcies als /les 134 mecenes que heu aportat el vostre granet de sorra per arribar a la xifra final.

  El llibre es presentarà durant el Festival Nits de cinema oriental de Vic, del 18 al 23 de juliol. En aquell moment es podran recollir les recompenses sense enviament. La resta, les farem arribar per correu just en acabar el Festival.

  El següent pas
  Els propers dies rebreu un formulari per tal que ens doneu algunes informacions que necessitem: nom, adreça, idioma, format de la pel·lícula, talles de samarretes... cada mecenes rebrà un formulari adaptat a les recompenses que hagi escollit. Estigueu al cas del correu electrònic.

  Seguirem informant de l'estat del projecte i podeu seguir fent les preguntes que necessiteu.

  Moltes gràcies de nou!


  ES
  leer más

 • 07/40

  CA
  Primera setmana de Kung Fu Girls!
  Durant aquests set dies hem aconseguit un terç de la recaptació necessària per tirar endavant el tercer llibre del Festival Nits de cinema oriental de Vic.
  Volem agrair el suport que ens heu donat durant aquesta setmana, especialment als 40 mecenes que, a través de 47 aportacions, esteu fent realitat aquest projecte.

  També volem donar les gràcies a totes les persones que esteu fent difusió a través de les xarxes socials i els vostres mitjans. La vostra col·laboració és molt important ja que ens feu arribar allà on nosaltres no podem.

  Us animem a seguir compartint el projecte amb totes les persones que puguin estar interessades. I, a aquells/es que no us decidiu a participar, demaneu informació a través de l'apartat de preguntes per resoldre qualsevol dubte que tingueu. No queda clar alguna recompensa? Trobeu a faltar un lot ideal? Demaneu!

  Ens queden 33 dies i un llarg camí.

  Seguim!


  ES
  ¡Primera semana de Kung Fu Girls!

  leer más