❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem créixer Núvol, el digital de cultura

Núvol és un digital de cultura independent amb una comunitat de 100.000 lectors. El mes d'abril fem cinc anys i volem fer un pas endavant per ampliar el nostre projecte. Volem enriquir el nou Núvol amb més continguts de qualitat, una col·lecció d’ebooks d’autors de referència i una revista en paper.

Categoría

Creado en

0
segundos
600
Aportaciones
19.112€
De 17.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Un salt endavant: Edicions del Núvol

Enguany Núvol, el digital de cultura, fa cinc anys. Aquell blog minúscul que agregava continguts de blogs diversos s'ha convertit en una comunitat de 100.000 lectors, i ara ho volem celebrar fent un pas endavant. Volem ampliar continguts i oferir-vos-els en formats nous. Aquest 2017 impulsem tres projectes, que pots contribuir a finançar per separat o combinadament. Volem implicar la nostra comunitat a donar impuls a la cultura independent.

Per què fer-se subscriptor de Núvol?

En cinc anys, Núvol ha omplert un buit amb un projecte de periodisme que centra l'atenció en totes aquelles manifestacions culturals que els mitjans convencionals han deixat de tractar perquè no formen part de la cultura mainstream. Ara volem implicar més la nostra comunitat de lectors i fer-los més partíceps del procés de creació de Núvol. Sense abandonar la informació cultural online, volem créixer i convertir-nos en un segell editorial que us pugui oferir coses noves, sigui en format ebook o en paper.

Hem creat tres tipus de subscripcions diferents a Núvol que poden combinar-se entre sí: digital, paper i clàssica. Un ram molt obert de recompenses, que et permetrà construir el teu propi itinerari i graduar com vulguis la teva implicació amb cadasacun d'aquests tres projectes, amb aportacions assequibles a totes les butxaques, a partir de 10€. En qualsevol cas, facis el que facis, el teu compromís de subscripció és per un any i podràs decidir més endavant si vols renovar.

Subscripció a Núvol digital: col·lecció d'Ebooks

En primer lloc, volem complir el nostre somni de ser una editorial digital. Hem programat per a aquesta primera temporada una col·lecció d'ebooks amb autors com Albert Sánchez Piñol, Lluïsa Cunillé, Albert Serra, Clara Soley, Najat El Hachmi, Jordi Puntí, i d'altres no tan coneguts que us volem donar a conèixer. La programació arrencarà amb Un Sant Jordi a Eslovènia de Vicenç Pagès Jordà. Si vols explorar més amb detall la programació, trobaràs un avançament fent clic en aquest enllaç. Si vols fer un tast de la Biblioteca del Núvol, ho pots fer de franc aquí

Subscripció a Núvol paper: la revista anual de Núvol

En segon lloc, volem publicar el primer número de la revista Núvol en paper. Serà un volum antològic on reunirem una tria dels millors articles publicats al digital de cultura al llarg d'aquests cinc anys. No tot serà hemeroteca, també hi trobareu articles inèdits que estem preparant. La data prevista de publicació és el mes de maig de 2017.

Subscripció a Núvol Clàssica: el volum de Shakespeare en català

En tercer lloc, volem reeditar Versions a peu d'obra, el volum d'obres de Shakespeare de Joan Sellent, que vam publicar per Nadal i que està pràcticament exhaurit. L'elogi de la crítica ha estat unànime. Volem fer una segona edició de 500 exemplars i confiem poder tenir aquesta reimpressió abans de Sant Jordi.

Per què hem optat pel micromecenatge?

Hem decidit impulsar un projecte a Verkami perquè creiem que la cultura i el periodisme necessiten comptar amb la implicació de la comunitat per a ser veritablement independents. Núvol es finança a través de la publicitat i també a través dels seus projectes, perquè per garantir-se la professionalitat i el rigor necessita també el suport dels seus lectors.

A què destinarem les vostres aportacions?

Les vostres inversions es destinaran a pagar els drets d'autor i la maquetació dels eboks, revistes i llibres, a més de la producció i impressió d'aquestes publicacions.

Si superem l'ojectiu bàsic que ens hem proposat, destinarem els diners a reforçar la redacció de Núvol, que actualment ja compta amb sis redactors i un editor, que treballen a temps parcial.

Quin és el calendari del projecte?

Els ebooks començaran a sortir a partir del mes d'abril.

La revista s'editarà el mes de maig.

La reeedició de Shakespeare estarà a punt per a la diada de Sant Jordi.

Qui hi ha darrere de Núvol?

Núvol és un digital de cultura independent, que forma part de la comunitat de Vilaweb. L'editor Bernat Puigtobella compta amb un equip estable de periodistes que cobreixen tots els àmbits de la cultura, cadascun amb el seu focus d'especialització. Griselda Oliver porta la secció de llengua, homo fabra. Francesc Ginabreda, les novetats litreràries des de Punt de Llibre. Clàudia Rius se centra en museus i exposicions. Joan Burdeus fa crítica de cinema, sèries i televisió. Oriol Puig Taulé coordina L'Apuntador i segueix l'actualitat de la cartellera teatral. Aina Vega coordina la secció de música clàssica, Castafiore. Ester Roig porta l'àrea audiovisual i l'estudiant de Periodisme Coralí Pagès inicia aquest semestre un període de pràctiques a Núvol. A banda d'aquest equip professional, Núvol compta amb molts col·laboradors que hi participen de manera altruista i que converteixen el digital de cultura en un punt de trobada de moltes persones inquietes i independents.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ajoblanco

    Ajoblanco

    7 años

    no ting preguntas. Solamente solidaritat i sort. Pepe Ribas

  • Benvolgut Josep,

    La nostra revista tindrà un preu de 10€. I sortirà el mes de maig. Valdrà la pena perquè reunirà una bona colla d'articles que hem publicat a Núvol que han agradat molt, combinats amb d'altres d'inèdits. Si t'agrada llegir en paper, també pots col·laborar al nostre verkami adquirint el volum d'obres de Shalespeare, subscripció Clàssica. Gràcies pel teu interès.

  • josep

    josep

    7 años

    No social gens partidari dels llibres electrònics i no penso llegir-ne enlloc ni de ningún. Sóc un lector de cultura però d' aquèlla que es fa en paper! La revista en paper no valdrá 20 euros, tal com em va passar amo "El mon d' ahir" ?

  • Hola Eva,

    Si ja vas comprar el volum de Shakespeare, pots optar pel mateix preu a la revista en paper + la col·lecció d'ebooks. Si això no et fa prou peça, em pots escriure a [email protected] i en parlem.

  • eva

    eva

    7 años

    Que ofereix exactament la subscripció de 49 euros que he fet? És per un any? Cal renovar-la anualment? El llibre de Shakespeare ja el vareig comprar...

  • Hola Geòrgia.

    Els 49 euros que has pagat són per a una edició de 10 obres de Shakespeare en un volum de paper que t'enviarem tan bon punt acabi la campanya. Moltes gràcies per la teva aportació.

  • Geòrgia

    Geòrgia

    7 años

    Hola, he aportat 49€ per la versió clàssica de núvol i per l obra de shakespeare, com me la descarrego?

  • Hola Maria,

    L'accés gratuït al digital de cultura, tal com el coneixes ara, es mantindrà igual. Podràs llegir de franc Núvol com fins ara. Només pagaràs pels continguts premium. La subscripció digital et dóna dret a descarregar-te els ebooks. La clàssica a adquirir el volum Shakespeare o, si ja l'has adquirit a la llibreria, a reservar el volum que publicarem el Nadal vinent. També pots reservar ja per la mòdica quantitat de 10 euros la revista de paper que publicarem el mes de maig. Aquesta revista tindrà una periodicitat anual.

    Gràcies per l'interès.

  • Maria

    Maria

    7 años

    Hola,

    no hem queda clar que és la subscripció clàssica, el llibre de Shakespeare i prou?

    o també accés a la revista?

Volver a todas las actualizaciones

#04 / Un tast de la revista

Bona nit,

Avui hem sortejat l'últim exemplar que ens quedava del volum Shakespeare de Joan Sellent. L'afortunat ha estat Jaume Domènech (a la foto). Els que l'hàgiu reservat rebreu el vostre exemplar després de la campanya. I els que encara no us heu decidit a comprar-lo, el podeu reservar-lo aquí.

Aprofito per anunciar-vos que ja hem començat a treballar en la revista de Núvol, que tenim previst de publicar el mes de maig. Us n'hem preparat un tast en primícia, a tots vosaltres que heu cregut en aquest projecte abans que ningú. Us podeu descarregar un petit apartat que hem dedicat a mots singulars de l'Alcover Moll aquí.

Gràcies per la vostra confiança,

Bernat Puigtobella

Núvol

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Nicasi Camps i Pinós

    Nicasi Camps i Pinós

    7 años

    Ja rebo Núvol per email, però ja temps que volia col·labor, ara crec que ja es hora. M'agradaria també la revista paper. M'ho ofereixo com a possible col·laborador. Podeu consultor el meu Curricum per Internet. Soc de l'ASSELC

    Com ho haig de fer per ingressar el valor de l'oferta de 55 €.? Ja tinc el volum Sellent-Shakesèare. NCP 18/03/17

#20 / Invitacions per al Comte Arnau. Lluís Soler recita Sagarra

Benvolguts subscriptors,

Tenim 5 invitacions dobles per al recital de Lluís Soler, que aquest diumenge al vespre recita El comte Arnau de Josep M. de Sagarra al Teatre Grec, a les 21.30h. Teniu tota la informació fent clic aquí.

Si voleu entrar al bombo, escriviu un correu a [email protected] abans de demà a les 12 del migdia i mirarem de confirmar els guanyadors demà mateix a la tarda.

També disposem de dues invitacions per a la inauguració del Festival Mas i Mas, al mateix Teatre Grec, amb Chano Domínguez i Mariola Membrives. Teniu tota la info d'aquest concert aquí. Si algú hi vol assistir, també ens ho pot demanar a [email protected]

Fins aviat,

Bernat Puigtobella

Núvol

#19 / Revista Núvol i invitacions de jazz

Bon dia,

Després de la campanya de distribució de l'ARA, que ha anat molt bé, disposem d'unes quantes revistes, que distribuirem per llibreries. Si algú de vosaltres la busca, us podem dir a quines botigues l'hem repartit.

Aquest cap de setmana se celebra a Reus el Festival de Blues&jazz i disposem d'entrades dobles per a aquests dos concerts. Un se celebra avui divendres i l'altre demà dissabte. Us passo la informació d'aquests dos concerts

2 entrades dobles

Mr. Sipp / Bill Evans Band & Dean Brown

divendres 14 de juliol a les 22.30 h a La Palma

  • 2 entrades dobles

Luis Guerra & CMQ Big Band 'Playing beny more' / Stacie Collins & Band

dissabte 15 de juliol a les 22.30 h a La Palma

Si voleu entrar al bombo, feu-nos un correu si us plau a [email protected] i les adjudicarem ben ràpid.

Bon cap de setmana,

Bernat Puigtobella

Editor

#18 / Us convidem al festival de Blues & Jazz de Reus

Benvolguts subscriptors de Núvol,

Aquest cap de setmana disposem d'invitacions per al festival de Jazz i Blues de Reus, concretament per assistir a aquests concerts:

  • 2 entrades dobles

Mr. Sipp / Bill Evans Band & Dean Brown

divendres 14 de juliol a les 22.30 h a La Palma

  • 2 entrades dobles

Luis Guerra & CMQ Big Band 'Playing beny more' / Stacie Collins & Band

dissabte 15 de juliol a les 22.30 h a La Palma

Sortejarem aquestes entrades entre tots els que mostreu interès a entrar al bombo. Per entrar a concurs ens heu d'enviar un correu a [email protected]

Trobareu més informació sobre aquest festival fent clic aquí.

Bon cap de setmana,

Bernat Puigtobella

Núvol

#17 / Jordi Puntí fa cinquanta anys i entra en matèria

Benvolguts mecenes,

Aquest diumenge, coincidint amb els cinquanta anys de Jordi Puntí, Núvol publica ‘La matèria’, una narració inèdita que formarà part del nou recull de contes que l’autor publicarà aquest setembre a Empúries. Els subscriptors de la Biblioteca digital del Núvol us podeu descarregar la primícia aquí.

‘La matèria’ és el tercer ebook de la temporada del la Biblioteca del Núvol, després de la publicació d’Un Sant Jordi a Eslovènia, de Vicenç Pagès i La pluja damunt l’argila, entre brots de menta, la primera obra literària que Najat El Hachmi va escriure amb consciència literària. Abans de les vacances d’agost publicarem un nou recull de contes de Clara Soley, titulat Que l’oblidis, li diem. Aquells que només vau fer-vos subscriptors de la revista o del volum clàssic, us podeu fer subscriptors de la Biblioteca digital i de la revista 2018 aquí.

#16 / Tenim invitacions per la inauguració del Grec

Bon dia mecenes de Núvol,

Avui s'inaugura el Festival Grec amb aquest espectacle . Disposem de dues invitacions, que sortejarem aquest migdia entre tots els que ens les demaneu avui abans de les 13.30h a [email protected]

Us recordem que avui i demà encara podeu comprar el primer número de la revista Núvol al quiosc. En molts punts de venda s'ha exhaurit. Aquells que no vau triar la revista com a recompensa i la vulgueu adquirir, ens podeu escriure a [email protected]

Bon cap de setmana,

Bernat Puigtobella

Núvol

#15 / Darreres novetats a Núvol

Hola mecenes,

Avui us escric per informar-vos que ja tenim guanyadora del sorteig del curs de juliol de la UB. La Mercè Calvo ha guanyat el concurs i tindrà matrícula gratuïta. Núvol ha arribat a un acord amb la UB perquè els subscriptors de Núvol tingueu un descompte en la matrícula dels cursos de juliol. Si el preu al públic general és de 185€, pel fet de ser subscriptors de Núvol us podeu matricular per 167€. Només heu d'escriure'ns a [email protected] i nosaltres verificarem a la UB que sou subscriptors.

Aquells que us vau subscriure a la Biblioteca digital del Núvol i encara no us heu descarregat els ebooks, us recordem que ja teniu a la vostra disposició els dos primers ebooks de la temporada. Podeu descarregar-vos 'Un sant Jordi a Eslovènia' fent clic aquí. I el primer conte de Najat El Hachmi en aquest enllaç.

Si teniu problemes d'accés perquè no recordeu la vostra contrasenya o email amb què vau fer login a verkami, feu-nos un email a [email protected]leer más

#14 / Sortegem un curs d'estiu a la UB

Benvolguts mecenes,

Aquesta setmana sortegem entre tots els subscriptors de Núvol un curs d'estiu a la Universitat de Barcelona. Podeu consultar els cursos de juliol en aquest enllaç.

Els que estigueu interessats a entrar al bombo només heu d'escriure'ns un corrreu a [email protected], indicant a l'assumpte del missatge 'Bombo Cursos Juliol UB'. Els que hi participeu i no guanyeu, encara tindreu opció a matricular-vos-hi a un preu reduït.

D'altra banda, us volia recordar a tots aquells que vau comprar la revista Núvol a través de verkami i encara no ens heu facilitat l'adreça, que ens l'indiqueu al més aviat possible a [email protected] i us enviarem la revista per correu postal.

Aquest cap de setmana l'ARA ha començat a distribuir a quiosc la revista. Sé que en molts punts de venda s'ha exhaurit de seguida.… leer más

#13 / La revista Núvol ja és aquí

Benvolguts mecenes,

Alguns de vosaltres ja heu rebut el primer número de la revista Núvol. Si no us ha arribat, deu faltar poc perquè les vam enviar per correus la setmana passada. Aquest dimecres 14 de juny a les 19.30h presentem la revista a la Fàbrica Moritz, on us convidem a passar una estona tots plegats, col·laboradors, mecenes i lectors, tot fent una cervesa. Presentarem els continguts amb parlaments i recitals. Hi sou tots convidats.

Aquells mecenes que no vau optar per la revista i ara us faria gràcia tenir-la, la podeu comprar als quioscos amb el diari ARA partir d'aquest diumenge 18 de juny i fins al 2 de juliol. Si us va millor adquirir-la online, ho podeu fer a través del portal llibreter Libelista i us l'enviarem a casa. Si preferiu una altra forma de pagament, escriviu-nos a [email protected].

Gràcies per la vostra complicitat i fins aviat,

Bernat Puigtobella

Editor

#12 / Avui activarem la subscripció digital

Benvolguts subscriptors,

Avui activarem la subscripció digital dels ebooks. Aquells que us hi vau subscriure, rebreu al llarg d'aquest matí un email que portarà per títol 'Your account on Núvol'. és el missatge de benvinguda, que us donarà el vostre usuari i password, que podreu canviar al vostre gust. A partir d'aquí podreu descarregar-vos el primer ebook de la temporada, Un Sant Jordi a Eslovènia, de Vicenç Pagès Jordà, que ara ja és visible a la nostra secció d'ebooks. Podreu descarregar-vos el llibre tant en format PDF com en format ePUB. Si teniu problemes per descarregar-vos l'ebook, escriviu-nos si us plau a [email protected] i mirarem d'ajudar-vos.

Al llarg d'aquestes últimes setmanes hem anat rebent els vostres formularis. Aquells que us vau subscriure al volum Shakespeare i heu omplert el formulari de verkami, rebreu el llibre ben aviat, si no l'heu rebut ja. Si no us ha arribat abans de Sant Jordi, feu-nos un correu a [email protected]leer más

#11 / Avui sortegem entrades per anar al teatre

Bona tarda mecenes,

Avui es publica el nou recull de contes de Jaume Cabré, 'Quan arriba la penombra', editat per Proa. Hem tingut l'oportunitat de sortejar tres exemplars d'aquest llibre entre tots vosaltres. Els tres afortunats sou:

Antoni Cisteró

Genís Roca

Marta Kosters

Per altra banda, avui sortegem entrades per anar al teatre. Disposem de les següents invitacions:

2 entrades dobles per anar a veure Scaramouche de Dagoll Dagom aquest dissabte 8 d'abril a la sesió de les 17h.

2 entrades dobles per anar a veure Gente bien de La Cubana. En aquest cas no hi ha funció assignada. La podreu triar vosaltres si sou els afortunats. Fan funcions fins a finals d'abril.

Per entrar al bombo d'aquestes entrades, ens heu d'escriure un correu a [email protected] indicant a l'assumpte del missatge el títol de l'espectacle que voleu anar a veure.

leer más

#10 / Aquells que sou bibliòfils

Benvolguts mecenes,

Avui estem acabant d'endreçar els cobraments amb els gestors de verkami. Gràcies una vegada més per la vostra participació. Tenim moltes ganes de començar a treballar. Us faig cinc cèntims del calendari que ens espera en els pròxims mesos.

A primers d'abril tindrem ja la segona edició del Shakespeare i podrem començar a fer els enviaments. El nostre objectiu és que tots els que l'heu adquirit el rebeu abans de sant Jordi.

També al mes d'abril publicarem el primer ebook de la Biblioteca del Núvol, Un Sant Jordi a Eslovènia, de Vicenç Pagès.

I al mes de maig us farem arribar la revista a tots els que ja l'heu comprada. El nostre objectiu és que la rebeu abans que se'n faci una distribució pública, i que sigueu els primers a tenir-ne un exemplar. Si tot va bé, la revista es distribuirà després, al mes de juny, amb el diari ARA. Si no l'heu adquirit a través de verkami i us fa gràcia tenir-la, la podreu comprar amb l'Ara el mes de juny.

leer más

#09 / Sou 600 mecenes

Estimats mecenes,

Moltes gràcies a tots per les vostres aportacions. Avui hem tancat la campanya i hem complert amb escreix el nostre objectiu. Hem arribat als 600 mecenes, un número ben rodó. Ara esperem estar a l'altura de les vostres expectatives i poder-vos oferir tot el que estigui al nostre abast per fer-vos interessant la subscripció a Núvol.

Aquestes darreres hores hem rebut correus de lectors que lamentaven haver fet tard i ens preguntaven com s'havien de subscriure a partir d'ara. Ben aviat disposarem d'una pàgina de subscripció a Núvol mateix. Si teniu algun conegut o amic que s'hi vol subscriure, els podeu dir que de moment ens escriguin a [email protected]

D'aquí a ben aviat endreçarem tots els vostres contactes i us farem arribar un formulari perquè ens pugueu facilitar les adreces on us hem d'enviar les recompenses.

Una abraçada a tots i fins ben aviat,

Bernat Puigtobella

[email protected]

Núvol

#08 / Sobre les recompenses, encara

Bona tarda,

Des de verkami ens recomanen que no us demanem les vostres dades fins que hàgim tancat la campanya. Disculpeu que amb l'emoció del moment m'hagi precipitat a sol.licitar-vos les dades.

Un cop tancada la facturació, verkami ens habilitarà un formulari en el qual podreu introduir les vostres dades que exportarem a un excel on tindrem ordenades totes les aportacions. Així ens assegurem que els que hàgiu fet més d'una aportació rebeu totes les recompenses.

Avui les aportacions creixen a bon ritme. Hem decidit que destinarem els excedents de la campanya a reforçar la redacció de Núvol.

Gràcies per la paciència i disculpeu.

Bernat Puigtobella

Núvol

#07 / M'he oblidat un detall important

Bona nit,

Disculpeu una altra vegada. Del cansament i l'emoció m'he oblidat de demanar-vos que m'envieu les vostres dades (nom, cognoms, adreça i telèfon de contacte) a aquesta adreça de correu que hem creat per gestionar millor tota la informació:

[email protected]

Gràcies i disculpeu les molèsties,

Bernat

#06 / Hem assolit l'objectiu

Benvolguts mecenes,

Avui hem arribat al primer objectiu que ens havíem fixat. Gràcies a les vostres aportacions hem arribat als 17.000€ abans del termini. L'excedent que recaptem a partir d'ara es destinarà a reforçar la redacció de Núvol.

De cara a les vostres recompenses, us agrairem que ens envieu un correu donant-nos el vostre nom i cognoms. Feu-ho si us plau des del mateix correu amb què esteu registrats a verkami, ja que la plataforma de micromecenatge només ens facilita el vostre mail i el nom d'usuari amb què us hi heu registrat.

A banda de nom i cognoms, us agrairem que ens feu arribar la vostra adreça postal per tal que us puguem fer arribar la recompensa. Fins i tot els que us hàgiu subscrit únicament als ebooks, doneu-nos una adreça per si mai us toca algun llibre en els nostres sorteigs.

I finalment, ens facilitaria molt les entregues de missatgeria si ens faciliteu un número de mòbil per si hem de contactar amb vosaltres abans de deixar el paquet.

leer más

#05 / Gràcies, això ja ho tenim

Benvolguts subscriptors,

Ja som a la recta final, i quasi a punt d'aconseguir l'objectiu que ens vam proposar. Només ens falten 500€ per completar la campanya. Moltes gràcies a tots!

Avui aprofito per anunciar-vos que a partir d'ara us anirem oferint a tots els subscriptors invitacions per anar al teatre o a concerts. També farem sorteigs de llibres i vosaltres sereu sempre els primers beneficiaris. Procurarem fer-vos aquestes propostes a les nostres newsletters per no inundar-vos de correus innecessaris.

De moment, però, aprofito aquest canal que em brinda verkami. I és que aquesta setmana sortegem entrades pel concert del cicle Escenes, que se celebrarà a l'Auditori de Barcelona els dies 24, 15 i 26 de març. Es tracta d'un concert de Joan Català, Roser Tutusaus i Frames percussion.Trobareu més informació aquí: https://www.auditori.cat/ca/joan-catala--roser-tutusaus--frames-percussion. Si voleu entrar al bombo, ens podeu escriure a [email protected].

Gràcies i fins aviat,

leer más

#04 / Un tast de la revista

Bona nit,

Avui hem sortejat l'últim exemplar que ens quedava del volum Shakespeare de Joan Sellent. L'afortunat ha estat Jaume Domènech (a la foto). Els que l'hàgiu reservat rebreu el vostre exemplar després de la campanya. I els que encara no us heu decidit a comprar-lo, el podeu reservar-lo aquí.

Aprofito per anunciar-vos que ja hem començat a treballar en la revista de Núvol, que tenim previst de publicar el mes de maig. Us n'hem preparat un tast en primícia, a tots vosaltres que heu cregut en aquest projecte abans que ningú. Us podeu descarregar un petit apartat que hem dedicat a mots singulars de l'Alcover Moll aquí.

Gràcies per la vostra confiança,

Bernat Puigtobella

Núvol

#03 / Sortegem l'últim exemplar de la primera edició de Shakespeare

Bon dia estimats mecenes,

El meu agraïment es va ampliant i fent gran cada vegada que rebem una nova aportació. Als que us conec, us dono les gràcies per l'amistat i l'afecte que demostreu. Als que no us conec personalment, moltes gràcies per fer-nos confiança.

Aquesta setmana hem anunciat una nova incorporació a la Biblioteca del Núvol, la Madeline Beach Carey, una autora americana que escriu sobre Barcelona i els catalans en anglès. Li traduirem tres contes. Us ho expliquem amb més detall aquí. Aquí sota la seva foto.

També us anunciem que dilluns al migdia sortejarem entre tots els mecenes l'últim exemplar de la primera edició de Versions a peu d'obra, el Shakespeare del Sellent. Si us toca i ja l'heu reservat a través del verkami, us tornarem els diners al final de la campanya.

Ara ens… leer más

#02 / Avui us anunciem un nou títol de la Biblioteca del Núvol

Benvolguts subscriptors,

Avui a la newsletter anunciarem que Najat El Hachmi s'incorpora a la Biblioteca del Núvol. Li publiquem el primer conte que va escriure, amb disset anys. Una obra escrita ja amb una neta consciència literària. Ja s'hi entreveuen les espurnes del talent que s'ha confirmat després. Us ho expliquem en aquesta crònica i vídeo que trobeu en aquest enllaç:

http://www.nuvol.com/noticies/el-primer-conte-de-najat-el-hachmi/

Gràcies per la vostra confiança. Escampeu la bona nova,

Bernat Puigtobella

Editor

#01 / Gràcies de tot cor

Estimats mecenes,

Moltes gràcies per la vostra adhesió a Núvol. A alguns de vosaltres us conec personalment, però a molts d'altres no. Ens honora la confiança que ens feu amb la vostra subscripció, tant els que sou amics i col·laboradors com els que confieu en Núvol només pel que us oferim. Esperem estar a l'altura i satisfer les expectatives de tots vosaltres.

Al llarg d'aquesta campanya de verkami anirem anunciant nous ebooks de la Biblioteca del Núvol i vosaltres sereu els primers de saber-ho. La setmana que ve anunciarem la publicació d'una narració de Najat El Hachmi, que serà un dels ebooks de la temporada. És un conte preciós que la Najat va escriure amb només 17 anys, però ja molt conscient de la seva vocació literària. Ara l'ha revisat per publicar-lo a Núvol.

També farem un sorteig d'un exemplar de la Gramàtica de la Llengua Catralana entre tots els que us heu anat subscrivint al digital de cultura.

Gràcies per la confiança,

Bernat Puigtobella

Editor

Núvol

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies