❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Espai Nats, maternitat i criança

A l'Espai Nats podreu venir amb el vostre nadó a jugar i compartir experiències amb altres famílies. Gaudireu de xerrades i tallers relacionats amb la maternitat i la criança. I els caps de setmana celebrarem festes d'aniversari. Voleu venir a fer tribu? Entreu i descobriu més. Us agradarà!

Categoría

Creado en

0
segundos
65
Aportaciones
5.590€
De 5.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Com comença tot?

Avui en dia s´està recuperant la idea de criar en comunitat, com ho feien antigament les nostres àvies i besàvies. Moltes famílies volen teixir una xarxa de suport social. Però manquen espais per dur-ho a terme. Aquí és on nosaltres volem posar el nostre granet de sorra. Creiem en la criança natural i respectuosa, i us engresquem a que vingueu a l’ Espai Nats amb els vostres nadons a compartir experiències, inquietuds, aventures… En definitiva, fer tribu. Tenim moltes idees al cap per compartir amb vosaltres!

Què és l' Espai Nats ?

Al barri del Putxet estem creant un espai multifuncional, càlid, natural i acollidor; participatiu i alegre; un espai on compartir per créixer. Ens agradaria que vinguéssiu a gaudir d´un temps de qualitat.

Us oferirem un munt de xerrades i tallers relacionats amb la maternitat i la criança: part, post part, lactància, porteig, música, nutrició, ioga… i tot el que ens proposeu!

Tallers
Tallers
Xerrades
Xerrades

També volem aprofitar l´espai per celebrar festes infantils, on vosaltres decidireu el què i el com.

Nosaltres

Som l’Andrea i la Jessica, mares emprenedores i de família nombrosa.

Després del naixement dels nostres últims fills és quan ens hem adonat de la falta d'espais de trobada per a famílies i nadons. Nosaltres vam patir aquesta mancança. Pensem que hi ha moltes mares i pares que necessiten trobar un lloc com Espai Nats. Tothom sap que la maternitat empodera la dona, així que ens vam dir “ Doncs creem-lo nosaltres !”.

A què destinarem les vostres aportacions?

Hem invertit per adequar l'espai tot complint escrupolosament les normatives (insonorització, bany per a minusvàlids, instal·lació elèctrica...). Ara ens cal una ajuda per fer l'espai tan segur, com bonic i acollidor.

Per tot plegat us convidem a fer-ho entre tots i totes!

Aquest és el local d' Espai Nats , abans de començar les obres.

Això és una aproximació de com quedarà, tot i que falten els elements decoratius, i els jocs i joguines, que heu pogut veure al video.

Les aportacions aniran destinades a:

  • Posar un terra càlid perquè els infants més petits puguin jugar i anar descalços. I les seves famílies també, és clar! Tot estarà a seva alçada.

  • Pintar fent servir una pintura respectuosa amb el medi ambient, no s´hi val qualsevol.

  • Adquirir jocs i joguines de materials naturals, com ara fusta o tela. Apostem per jocs i joguines Montessori, Waldorf, Pikler... Fomenten la imaginació. Són joguines que permeten experimentar amb les diferents textures; joguines que inspiren els infants i els permeten explorar. Sense oblidar-nos del joc simbòlic o del material inespecífic.

  • Adquirir també estructures grans de fusta perquè es puguin enfilar i grimpar!

Sobre les recompenses

Bossa recompensa
Bossa recompensa

Les recompenses giren al voltant del nostre projecte. Te’n podràs beneficiar tant tu com els teus infants. Aportar a la campanya és una oportunitat per aconseguir abonaments a un preu més econòmic, especial per a mecenes.

Banderola personalitzada
Banderola personalitzada
Targetons recompenses
Targetons recompenses

No tens fills ni filles, i no sabries què fer de les recompenses? No pateixis, et donem la solució! Segur que ets tiet o tieta, avi o àvia. O segur que tens amics i amigues amb nadons a qui podria interessar les nostres recompenses.

Pots regalar-les a qui vulguis. Fins i tot pot entregar-les com a regal de naixement o d’aniversari.

Nosaltres t’ho posem bonic amb una targeta per l’ocasió. És un regal força original, no trobes?

Targetons aniversari i neixement
Targetons aniversari i neixement

Calendari previst

Tenim pensat fer una festa d´agraïment a l´Espai Nats per a tots i totes les mecenes que ens heu ajudat a fer realitat aquest projecte. També serà un gran moment per conèixe´ns i lliurar-vos les vostres recompenses.

Ens agradaria obrir les portes al Maig. Us tindrem informats i informades des del bloc que Verkami ens ofereix.

+ Info

web
facebook
twitter
instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies