❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Som així". El cd de comiat d'El Belda i el Conjunt Badabadoc

Volem fer un recull de totes les cançons que tenim escampades en diferents recopilatoris i en senzills de vinil en un cd. A més a més n'afegiriem dues més d'inedites....

Fundació Badabadoc

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
239
Aportaciones
4.595€
De 4.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Esmoleu les targes! Que fumegin els comptes corrents! Buidem els bancs! I aboquem-ho tot a un disc per preservar la nostra llengua i les nostres cançons abans de la Fi del Món! Sí, sí, un cedé on hi trobareu les perles del camí, les versions probables i les introbables. A més, podreu fer-vos a mans dels vinils del Conjunt i fer que ho poguem presentar amb tots el ets i uts a l'apoteòsic Safari Modernista que farem el 25 i 26 de maig entre Igualada (Anoia) i Les Borges Blanques (Garrigues). Que no hi falti de res!.

Per cert, tot va bé si acaba, i amb el Belda i el cojunt Badabadoc hem decidit plegar veles. Ara, perquè en tingueu un bon record, de tot el seguit de gravacions que hem fet els darrers 3 anys, algunes publicades en vinils de 7", en farem un cedé. S'anomenarà "Som així" i el podeu adquirir de manera anticipida, i de passada ajudar-nos a que existeixi.

Gràcies per les mercès.

Fundació Badabadoc

Sabadell, 19 de març del 2012

Falles d'hivern

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

13 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • yourwi

    yourwi

    casi 12 años

    Bones!

    Quan demanareu les adreces per enviar-nos la recompensa? Jo no vaig poder passar-la a recollir a cap dels concerts i tinc moltes ganes de tenir-ho a les meves mans.

  • Fundació Badabadoc

    Fundació Badabadoc
    Autor/a

    casi 12 años

    No ho hem enviat encara. Respecte a l'ingrés, els de Verkami s'hauran posat en contacte amb tu per a fer-te el cobrament.

    Si no fos així, posa't en contacte amb nosaltres i ho arreglarem.

    Fundació Badabadoc

  • gabri3d

    gabri3d

    casi 12 años

    ja heu enviat on enviar l'adreça? he tingut un entrebanc tarjetil i no he pagat a la primera, així que no se si per això no he rebut el correu de confirmació...

  • Fundació Badabadoc

    Fundació Badabadoc
    Autor/a

    casi 12 años

    Quan acabi el plaç, us enviarem un mail, on ens haureu d'indicar aquest tipus d'informació.

    Gràcies per l'aportació

  • oriol_e9g

    oriol_e9g

    casi 12 años

    Com i quan us facilitem la nostra adreça perquè ens envieu el cd-disc? Jo ja he pagat però no he indicat la direcció d'enviament enlloc encara :D

  • Fundació Badabadoc

    Fundació Badabadoc
    Autor/a

    casi 12 años

    Si que t'ho enviem a casa.

    Cap problema.

  • borjaxxi

    borjaxxi

    casi 12 años

    Una pregunta, sigui quina sigui l'aportacio, s'envia a casa? Volia fer la aportacio de 25 euros, pero la primera esta esgotada i a la primera si que posa que s'envia a casa, a la segona no posa que s'envia a casa, com va la cosa?

  • Fundació Badabadoc

    Fundació Badabadoc
    Autor/a

    casi 12 años

    Bon dia, bon dia...working class o mass media? Goita, el format cedé tan sols l'hem gastat per les còpies promocionals, però si cal, te'n podríem fer una. Sobretot, que no se n'assabenti ningú.

    Apa-li, quan sigui el moment del contacte per l'entrega dels hostatges ja en tornarem a xerrar.

    Gràcies per l'interès.

  • dallò

    dallò

    casi 12 años

    hòstia: jo només vull l'escala de la vida en format working class: cd.

    que la cosa del vinil fa molt senyor, però sabadell és terra de telers i polígams. dic.

  • Fundació Badabadoc

    Fundació Badabadoc
    Autor/a

    casi 12 años

    Jordi, m'he posat en contacte amb el nostre distribuidor del País Valencià per si ni queden i comprar.li directament a ell

Volver a todas las actualizaciones

#05 / Ja hi som pel tros! La Rifa

Benvolguda afició,

demà arrencarà el Safari i l'obra es començarà a escampar. Un cedé i uns vinils per aquí en mà, aquell enviament per allà....quin viatge, oi?

Bé, ja ho sabeu, ens encantarà que per poc que pogueu ens feu companyia bona a la darrera estació del camí.

Ah! I dissabte a l'Slàvia de les Borges Blanques hi rifarem els Pantalons Verds...qui serà, serà...ja us ho comunicarem.

Apa-li, moltíssimes gràcies per tot.

Visca la Terra.

3 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Joan Serrat

    Joan Serrat

    más de 10 años

    Vols descobrir una nova plataforma de finançament alternatiu? Descobreix una nova manera d'entendre el #crowdfunding a: startVal.com. Molta sort amb el teu

    projecte!

  • Fundació Badabadoc

    Fundació Badabadoc
    Autor/a

    casi 12 años

    Us arribarà volant! fiiiiiiiu!

    Per cert, els pantalons verds se'ls ha endut el concursant 14 (agafa'l!), que justament era a primera fila del concert i se'ls va posar allà mateix!

    Felicitats.

  • montse collado

    montse collado

    casi 12 años

    Iep jovenalla.., ja tenim ganes de que ens arribi al plat! Per les que som de terres maresmenques.., que fem? L'haurem de venir a buscar, no. Doncs ja vindrem, guarde-nos-en!! Salut i Felicitats

#05 / Ja hi som pel tros! La Rifa

Benvolguda afició,

demà arrencarà el Safari i l'obra es començarà a escampar. Un cedé i uns vinils per aquí en mà, aquell enviament per allà....quin viatge, oi?

Bé, ja ho sabeu, ens encantarà que per poc que pogueu ens feu companyia bona a la darrera estació del camí.

Ah! I dissabte a l'Slàvia de les Borges Blanques hi rifarem els Pantalons Verds...qui serà, serà...ja us ho comunicarem.

Apa-li, moltíssimes gràcies per tot.

Visca la Terra.

#04 / "Oh que llarga que es fa sempre l'espera!"

Benvolguts i benvolgudes mecenes,

demà aterrarem. Enllestirem aquesta etapa del trajecte. Moltíssimes mercès pel suport que en forma d'economia ha estat humà.

Ara us comunicarem quins seran els propers i caminets, parades i fondes. L'enregistrament ja està fet. El Jordi, aka Mante, ho està endreçant tot. La Carla ja té el disseny a punt per revisar-ne els textos. El Tomàs ens espera per fabricar el cedé.

Cada coda al seu lloc. Les fundes a la impremta i els discos al talleret. Tres setmanes de cocció i a punt per cruspir!

La setmana del 21 de maig, el "Som així" ja existirà. Que en voldreu?

Tindrem dues vies per fer-vos-en a mans.

1.-Podeu assisitir a qualsevol dels 3+1 concerts del Safari Modernista que farem els 25 i 26 de maig. Divendres 25 serem al barri de la Font Vella d'Igualada (Anoia), dissabte 25 havent dinat a l'Hostal del Rector de Vallfogona de Riucorb (Vall del Riucorb) i al vespre al Cafè Slàvia de les Borges Blanques (Garrigues).

leer más

#03 / Castell carregat!

Benvolguda colla de mecenes,

hem fet l'aleta!

Mercès a la vostra col·laboració, el disc de segur que existirà. És bonic això d'entre tothom fer-ho tot, oi?

Us recordem, per qui hagi arribat a misses dites, que hi haurà un cedé d'agraiment, amb un parell de peces extraordinàries, i que podeu participar a la rifa dels "Pantalons verds" si us plagués. En trobareu més informació a la primera entrada del bloc.

També us comuniquem que aquest proper cap de setmana ens tancarem a l'estudi per enllestir (algunes segones veus, alguns orgues, retocs per aquí i per allà...) les darreres cançons que ens manquen per arrodonir el cedé. A la vostra salut!

Que més...doncs que ara ens cal descarregar el castell. Assegurar-nos que totes les persones que hi puguin tenir interès empenyin al Verkami, felicitar-nos, alegrar-nos-en i compartir, que fa gustet.

Fins aviat, aborígens!

#02 / L'aventura del disseny

Ens plau de compartir una de les dèries del Conjunt, l'estètica, amb vosaltres. No cal que us recordem que continent i contingut han d'anar ben lligats i que la sinceritat també entra pels ulls.

Us podríem explicar que la primera tirada de senzills en cedé la va dissenyar l'Helena Cases. Després vem començar a fer feina amb la Carla Garcia Peris, una altra dissenyadora excepcional que diria que ens ha llegit els pensaments sense que nosaltres ens ho poguéssim ni imaginar. Ha sigut la responsable de tota la col·lecció de Modernismes Aborígens, del cartell del grup i del "Per Jamaicanes".

Ara està ben embolicada amb el disc que heu adquirit i amb el seu permís, us adjuntem un bocí d'una conversa internàutica on hi podreu copsar la intensitat amb la que fa la feina i l'exquisidesa que us espera.

"estic a tope amb tot allò que tinc a mitges. Encara no t'ho puc enviar perquè em falten alguns factors, però t'explicaré un parell de coses que he pogut solucionar;

leer más

#01 / Novetats al front

Amb gran goig i alegria, ens plau comunicar-vos que el nostre (en 1a persona del plural...tu ja m'entens....) projecte progressa adequadament.

De mica en mica, s'omple la pica. I n'estem tan contents que no ens en podem estar d'ampliar-ne l'oferta. D'una banda, hem decidit que a totes les persones humanes que hi hagueu col·laborat us regalarem un cedé exclusiu amb 2 peces musicals extraordinàries. Contindrà una versió de les Cobles del Peirot feta amb els mascles d'Orxata Sound System i una revisió del clàssic "This is ska (house version)" produïda pel prestigiós col·lectiu unipersonal moianenc "The Upshitters".

D'altra banda, en un acte sense parió de lluita contra el materialisme, rifarem el mitiquíssims Pantalons Verds entre aquell(e)s mecenes que hi volgueu participar. Tan sols cal que ens envieu un correu a [email protected] (abans de catorze dies) amb la frase "Sí, els vull" i el vostre nom al Verkami.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies