❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Plana Records

A Osona tenim un gran talent musical? És una realitat o només som una part proporcional del talent imperant a la resta de país? D'on ve, tot això? On va? Aquestes i altres preguntes es fa 'La Plana Records', un projecte audiovisual sobre el panorama musical i social de (i des de) la comarca

La Plana Records

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Vic
0
segundos
199
Aportaciones
5.370€
De 5.130€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La Plana Records és un projecte audiovisual que gira a l'entorn de l'efervescència creativa musical dins la comarca d'Osona. S'hi fa una reflexió amena sobre el panorama musical osonenc i es generen diferents hipòtesis des de molts punts de vista diferents, per entendre el perquè d'aquest fenomen cultural.

En aquest projecte podreu veure la intervenció de grups de música com Nyandú, Txarango, La Iaia, Sey Sisters, Catarres, XY, Obeses, Oques Grasses, Est Oest, Bonobos, ..., juntament amb testimonis com Núria Graham, Guillem Roma, Carla Serrat, Roger Usart, Dani Rifà, Jordi Domènech, Paula Valls, Guillem Ramisa i un llarg etc.

Però en aquest projecte no ens limitem a preguntar a la gent relacionada amb l’àmbit musical de la comarca, sinó que també consultem l'opinió de personalitats d’altres camps del coneixement, arribant així a tot tipus de conclusions inesperades. Amb l’excusa de parlar de la música del territori de la Catalunya interior també fem una radiografia desenfadada de la societat actual i el seu context.

El nostre projecte el conformen dos continguts principals que desenvolupem en paral·lel:

  1. Un documental mosaic experimental, d'uns 30 minuts de durada, que consistirà en un extensíssim recull de declaracions de persones lligades a la cultura osonenca, tot analitzant els perquès del panorama musical de la comarca

  2. Una sèrie de càpsules de 10-15 minuts cada una, on fem seure dos grups de música osonencs, i els donem un tema a debatre relacionat amb la seva trajectòria

Qui som?

L'equip de 'La Plana Records' som l' Arnau Costa, en Joan Puig i la Lorda Crusellas, tres documentalistes i professionals del món audiovisual, amb la música com a passió comuna. Del so de les càpsules i el documental en general se n'ha encarregat en Marc Rovira, mentre que la banda sonora original l'ha composat en Guillem Plana. El disseny gràfic i la comunicació van a càrrec de Jordi Farrés.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners obtinguts en aquesta campanya de micromecenatge aniran principalment destinats a tres blocs:

  • Per una banda, a totes les despeses de producció del projecte documental.

  • En segon terme, al muntatge, etalonatge i post-producció de tot el material enregistrat.

  • I per últim, a les pròpies despeses de producció i enviament de les diferents recompenses a les aportacions dels mecenes del projecte.

Sobre les recompenses

La samarreta de 'La Plana Records', serigrafiada a mà sobre samarretes 100% cotó per Partee Design. Arribat el moment podreu escollir talla i gènere.

La bossa de roba de 'La Plana Records', de color negre i cotó, amb nansa llarga i estampada amb serigrafia.

L' adhesiu de 'La Plana Records', amb acabat de vernís UV brillant i 5 cm de diàmetre, ideal per resistir fins i tot en exteriors.

El DVD de 'La Plana Records'. Format físic del documental de 30 minuts i peça principal d'aquest projecte, amb la intervenció de personalitats dins el panorama cultural osonenc, amb un tema comú: el perquè del talent musical a la nostra comarca.

El pack de 4 cerveses gentilesa de Cingles, cervesera familiar que va néixer l’any 2011 a Calldetenes (Vic-Osona), fruit de l’experimentació amb les receptes, materials i mètodes cervesers.

*Per qüestions de pes i fragilitat, les cerveses les entregarem en mà o en un punt de recollida. Fora del territori català les despeses d'enviament aniran a càrrec dels mecenes.

L' entrada a l'estrena oficial del Documental el 7 de maig a la tarda, amb l’actuació d’alguns dels protagonistes del projecte, a l'ETC Teatre de Vic.

El diari de viatge de l'equip de gravació de 'La Plana Records', un llibret amb fotos, reflexions i anècdotes que han sorgit al llarg del procés de filmació del documental.

El bloc de notes original de 'La Plana Records'. Un recull de polaroids, dedicatòries i firmes dels components dels diferents grups i personalitats del documental.

I algunes sorpreses més que alguns grups amb qui hem contactat ens han ofert i que estem acabant de tancar. N'anirem informant a través de les xarxes! No ens perdeu la pista!

Calendari previst

El projecte ja fa un any que està en marxa. Ara estem a la recta final, i precisament per això necessitem l'empenta que ens proporciona el micromecenatge, per poder completar d'una tirada les gravacions que ens falten i centrar-nos en la post-producció i muntatge del material enregistrat.

Per tant, en cas d'obtenir el finançament ens centrarem a fons en el projecte per tal de poder estrenar el documental entre la primera i la segona setmana de maig de 2017.

Pel que fa a les recompenses, probablement necessitarem unes setmanes més. La previsió és arribar a l'estiu del 2017 amb totes les recompenses enviades.

+ Info

Facebook
Twitter
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Gràcies, gràcies i... un moment.. ah sí! Gràcies!

Ja ho hem repetit vàries vegades a les nostres xarxes, però gràcies de tot cor als 189 mecenes que han contribuït a fer possible La Plana Records. Gràcies també a la plataforma de micromecenatge Verkami per la seva dedicació i esforç!

Ara ja ens posem a preparar les recompenses. De totes maneres, per fer menys agònic el temps d'espera, penjarem 8 vídeo-càpsules -una per setmana-, on alguns grups osonencs reflexionaran al voltant de diversos aspectes relacionats amb la seva música.

Aquest proper dilluns llencem la primera! Estigueu atents : )

Records de La Plana!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#04 / Fa gairebé tres anys...

... ho vam aconseguir amb la vostra ajuda!

Hem trigat, però hem acabat totes les recompenses! Si ens heu anat seguint per les xarxes (Facebook, Twitter o Instagram) ja heu anat veient que els darrers mesos hem estat força actius. Diversos contratemps tècnics ens han fet endarrerir l'edició del DVD i, paral·lelament, el llibret s'ha anat coent amb calma i parsimònia. Però val a dir que tot ha quedat preciós.

I ja hem començat el repartiment! En qüestió de setmanes esperem haver-lo completat. Tenim tres mecenes (de 189) que encara no ens han dit on els hem d'entregar el seu paquet. A veure si us doneu per al·ludits a través d'aquesta actualització... (Heu mirat a la carpeta del correu brossa?)

LPR Express
LPR Express

Què és La Plana Records?

És un reportatge testimonial editat (per fi) en DVD (gràcies, Víctor!) que entrecreua 65 opinions sobre el bum de la música a Osona.

Són vuit càpsules penjades a YouTubeleer más

#03 / Projecció a la Guingueta de la Blava

Estem molt contents d'anunciar-vos que aquest proper dimecres 26 de juliol fem una segona projecció del documental La Plana Records. En aquesta ocasió la projecció serà a la Guingueta de La Blava, un bonic racó a Roda de Ter. Us convidem a venir per gaudir de la vetllada amb tot l'equip de LPR.

Entrada gratuïta!

  • Recordem que els mecenes que tinguin a les seves recompenses un pack de cerveses Cingles, samarreta, adhesiu o totebag, podrà venir-ho a recollir durant la projecció del documental.

Records des de La Plana.

#02 / L'Estrena Oficial de La Plana Records, aquest diumenge!

La Plana Records · ESTRENA OFICIAL

ETC TEATRE VIC · 7 DE MAIG · 17.00H

Documental + Sorpreses musicals!

Entrades a Taquilla 6€ · Places limitades

  • Els mecenes que hagin fet aportacions al Verkami de La Plana Records i tinguin com a recompensa l'entrada gratuïta a l'esdeveniment, només han de dir el seu nom, cognoms i email a taquilla.

Us hi esperem!

#01 / Gràcies, gràcies i... un moment.. ah sí! Gràcies!

Ja ho hem repetit vàries vegades a les nostres xarxes, però gràcies de tot cor als 189 mecenes que han contribuït a fer possible La Plana Records. Gràcies també a la plataforma de micromecenatge Verkami per la seva dedicació i esforç!

Ara ja ens posem a preparar les recompenses. De totes maneres, per fer menys agònic el temps d'espera, penjarem 8 vídeo-càpsules -una per setmana-, on alguns grups osonencs reflexionaran al voltant de diversos aspectes relacionats amb la seva música.

Aquest proper dilluns llencem la primera! Estigueu atents : )

Records de La Plana!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies