❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CD de l'Espectacle Musical Tot fent Pastorets

Ajuda'ns a finançar l'edició del CD de l'espectacle musical Tot fent Pastorets. Una obra musical pròpia representada per infants i joves que fa un homenatge als Pastorets des de la mirada dels joves intèrprets.

Tot fent Pastorets

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
107
Aportaciones
3.520€
De 3.250€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Tot fent Pastorets és una obra de teatre musical protagonitzada per 20 joves i infants de 5 a 20 anys que es crea a finals de 2015 i s'estrena al Teatre Avenç al gener del 2016 amb molt d'èxit popular. Amb direcció i creació d'en Pere Cabaret, dramatúrgia de Ruth Estrada i coreografies de Núria Carmona.

Aquest any 2016 tornem a reprendre el projecte i les representacions d’aquesta obra musical fresca i divertida. Durant els mesos de desembre i gener realitzarem 6 funcions a diferents localitats del Baix Llobregat. També els infants i joves aniran a cantar les cançons del musical en un concert únic i especial a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Tot Fent Pastorets es tracta d'una proposta fresca i innovadora que pretén reinterpretar l’espectacle-institució nadalenc del nostre país.

La finalitat d'aquest verkami és aconseguir el finançament per a poder realitzar la gravació dels 8 temes musicals de l'obra en un CD.

L'obra és una producció del Teatre Avenç amb la col·laboració de l’Aula de Música i Teatre. La tasca d'aquestes dues entitats ha estat crear aquest projecte conjunt per donar l'oportunitat a nois i noies de participar i crear una nova comèdia musical de manera totalment gratuïta, fent que els joves intèrprets rebessin classes de interpretació i cant, sempre basant-se en el treball creatiu de cadascun d'ells.

La gravació del CD suposarà una experiència molt enriquidora pel conjunt de joves intèrprets. Tanmateix podrà ser utilitzat com a eina pedagògica i musical per les escoles i per tots aquells que vulguin representar o treballar-ne el seu contingut.

Sinopsis

Tot fent Pastorets és un assaig en viu d’una colla de joves actors i actrius. Tots ells decideixen emprendre l’assaig i distribuir-se les tasques després que el director de l’obra hagi desaparegut. La companyia haurà de fer front a un conjunt de dificultats i reptes constants que posaran en dubte la viabilitat de la representació.

A un ritme trepidant van succeint-se les peripècies d’aquesta entranyable companyia teatral: perruqueres massa modernes per una obra tradicional, personatges troncals de l’obra que no se saben el text o infants que aturen l’assaig perquè no volen fer els pastorets, entre moltes altres situacions. Una història divertida acompanyada i lligada per unes cançons molt suggerents que van de la mà de la mateixa dramatúrgia.

Un gran espectacle musical que juga amb la meravellosa dualitat de veure un espectacle dins d’un altre espectacle.


L'obra de creació pròpia consta de 8 temes musicals originals creats per en Pere Cabaret. Les cançons han estat creades especialment per a l’espectacle. Les lletres lligades dins la mateixa dramatúrgia expliquen sempre una història que va de la mà de l’acció teatral. Unes melodies i cançons que fan homenatge al gènere de cabaret i al musical!

Títols dels temes que volem grabar en el C.D

  1. Fem els Pastorets!

  2. No vull fer els pastorets.

  3. Els àngels de l'anunciata (Part 1).

  4. Teatre o televisió?

  5. Els àngels de l'anunciata (Part 2).

  6. Problemes?

  7. L'amic invisible.

  8. Baixeu tots cap a l'infern.

  9. Què és el principi i qué és el final.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran destinades a realitzar els arranjaments musicals de les cançons, a poder realitzar la gravació del disc i la posterior masterització.

Sobre les recompenses

Totes aquelles persones que es converteixin en mecenes del nostre projecte gaudiran d'un conjunt de recompenses que inclouen des del CD a entrades per l'espectacle, il·lustracions d'en Pere Cabaret o la realització d'un taller artístic de manera gratuïta.

Calendari previst

Maig a juny 2017: Arranjaments i edició musical

Juliol 2017 : Gravació del disc

Agost 2017 : Edició del disc

D'octubre 2017 al gener 2018: Període d'entrega de recompenses

Lloc de gravació del CD: estudi de l'Aula de Música i Teatre de Sant Feliu de Ll.

+ Info

facebook.com/pastorets2016
vimeo.com/153037443


Esbossos de la llibreta d'assajos sobre els personatges de l'obra realitzats per Pere Cabaret

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Comença la producció del disc!

Salut!

La producció del disc ja està en marxa. Aquí podeu veure L'Eduard Núñez, que ha començat a fer els arranjaments i les bases musicals de les cançons.

Preveiem que el mes que ve començarem a convocar a la "troupe" per gravar les veus.

Us avancem que serà un disc extraordinari: no només hi haurà els temes musicals sinó que estaran enllaçats amb un fil argumental textual perquè es pugui escoltar com si fos un audiollibre. Ho fem així pensant en la canalla amb diversitat funcional.

Continuem!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#04 / Veniu a recollir les vostres recompenses!

Salutacions!

Us informem que les funcions d'aquest any de Tot fent Els Pastorets seran diumenge 17 de desembre a les 12:00 al Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat i diumenge 14 de gener al Teatre Avenç d'Esplugues.

Podeu venir qualsevol dels dos dies de funció que tindrem les vostres recompenses preparades. Trobareu un stand on, prèvia identificació, us farem entrega del que us vam prometre. Estarem encantats de conèixer-vos en persona i que gaudiu de la funció. Els que com a recompensa teniu invitació per la funció, recordeu que no cal que compreu entrada! Passeu per taquilla per identificar-vos.

Us recordem que s'ha editat un llibre-disc de l'espectacle, que no estava inclòs en les recompenses perquè no estava previst. El podreu adquirir els dies de la funció. El preu són 14€ i els drets… leer másaquíleer más

#03 / Comença l'espectacle!

Aprofito per donar-vos de nou les gràcies per ajudar a fer possible aquest projecte. En breu us anunciarem els esdeveniments que tindran lloc aquest any i us farem arribar les vostres recompenses.

Rebeu una forta abraçada.

Pere Cabaret

#02 / Comença la producció del disc!

Salut!

La producció del disc ja està en marxa. Aquí podeu veure L'Eduard Núñez, que ha començat a fer els arranjaments i les bases musicals de les cançons.

Preveiem que el mes que ve començarem a convocar a la "troupe" per gravar les veus.

Us avancem que serà un disc extraordinari: no només hi haurà els temes musicals sinó que estaran enllaçats amb un fil argumental textual perquè es pugui escoltar com si fos un audiollibre. Ho fem així pensant en la canalla amb diversitat funcional.

Continuem!

#01 / HO HEM ACONSEGUIT!

Gràcies a tots i a totes! Moltíssimes gràcies pel vostre recolzament! Hem aconseguit la fita que ens havíem proposat, necessària per gravar el disc de "Tot fent pastorets"!!! Mireu quina cara de felicitat té la "troupe":

A l'abril es gravarà el disc amb les veus dels que veieu a la foto i hem aconseguit que una editorial s'impliqui en el projecte i, finalment, sembla ser que podrem editar un llibre-disc!! Això significa que crearem una eina que es podrà fer servir arreu de Catalunya en diferents entorns educatius per replicar el projecte. D'aquesta manera altres nois i noies podran gaudir de tot el que implica participar en un projecte com aquest: aprendran a treballar en grup i desenvoluparan aptituds vocals, musicals i d'interpretació mentre es diverteixen.

Us mantindrem puntualment informats dels avanços d'aquesta nova fase del "Tot fent pastorets". En breu contactarem amb tots vosaltres per tal d'organitzar com rebreu les vostres recompenses.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies