❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'espurna

L'espurna és un llibre recull de cites i aforismes per encendre consciències i portar la transformació social.

David Palau

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Vic
0
segundos
227
Aportaciones
4.828€
De 4.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El llibre

El llibre és un recull de gairebé 1.000 cites, aforismes i fins i tot alguna poesia o text llarg d'autores i autors de tots els temps, que tenen l'objectiu de despertar consciències i que aquesta reflexió ens porti a actuar per la transformació social. En definitiva, un recull d'espurnes que encenguin flames!

Al llibre hi apareixen les millors frases que durant els darrers 6 anys s'han anat publicant al bloc L'espurna, més moltes altres que no s'hi han publicat mai.

Aquestes "espurnes" estàn classificades en 14 grans blocs, com ara "lluita, llibertat, consciència col·lectiva, feminisme, cultura, educació", etc. I cada gran bloc està subdividit en diferents capítols.

A més, el llibre compta amb un pròleg d'en Josep Manel Busqueta, economista i pastisser, i un epíleg de la Gemma Garcia Fàbrega, periodista de la Directa.

Avantatges d'aportar a la campanya

L'espurna no pot existir sense vosaltres, no tindria cap sentit. Es tracta d'un llibre per compartir cultura i, a partir d'aquí, reflexionar i actuar per canviar el món. Però no té cap sentit si no ho fem entre totes i tots, per això el llibre vol néixer des d'una acció col·lectiva.

Si participes en aquest apassionant projecte i ens ajudes a fer realitat L'espurna, t’oferim a canvi el llibre en primícia, entrades als recitals que farem a Barcelona i Girona i moltes altres recompenses, totes pensades des d'una voluntat de transformació social.

I, per descomptat, un agraïment profund i infinit! De tot cor.

Qui som

Som Lo diable gros, una editorial independent de Tarragona, i el bloc Lespurnabloc.cat, de la mà del seu autor, David Palau, que sempre apostem per la cultura com "l'opció política més revolucionària a llarg termini".

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners d’aquest Verkami els destinarem a cobrir part de les despeses de la primera edició del llibre. Creació, fabricació, impressió i distribució.

Sense la vostra ajuda no ho podem fer!

Objectius addicionals si superem l’objectiu bàsic

Si superem la recaptació que hem posat com a objectiu bàsic d’aquest Verkami farem una tirada més llarga d’exemplars perquè pugui arribar a les mans de molta més gent! I a banda, tenim preparades algunes sorpreses...

Calendari previst

Si aconseguim l'objectiu, el llibre estarà disponible l'última setmana de Març. Les primeres persones a rebre el llibre seran les que assisteixin als recitals de Barcelona i Girona.

A partir d'aleshores començarem a realitzar els enviaments de les recompenses i a partir del 10 d'abril ja podreu recollir els vostres llibres i recompenses a l'establiment que escolliu (ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens el notifiqueu).

Les recompenses

'Proposta', nou disc d'en Cesk Freixas

En Cesk Freixas, cantautor i poeta, estrena nou disc i ens l'ofereix en primícia a través del verkami de L'espurna!

Subscripció a Setembre + Bossa de tela

Subscripció per un any a Setembre, publicació crítica, social i cultural que neix de la mà de Dies d'agost, una cooperativa de comunicació. I amés regalem una bossa de tela amb un missatge molt especial!

Cooperativa L'Olivera: vins compromesos

L'Olivera és una cooperativa d'integració social que fan vins i olis boníssims, ecològics i que incorpora persones amb dificultats que participen activament en tot el procés. I ho fan a Vallbona de les Monges, un entorn preciós i immillorable!

Us oferim una visita per 2 persones al celler de la cooperativa L’Olivera amb una petita degustació, i una ampolla del seu vi Naltres. Amés, si col·laboreu amb aquesta recompensa posarem un bànner promocional de L'Olivera durant 3 mesos al bloc de L'espurna.

Samarrilleres

Des del País Valencià ens arriben unes samarretes guerrilleres: les Samarrilleres! Entra a la seva web i tria un dels gairebé 20 models que tenen a escollir, nosaltres ens posarem en contacte amb tu perquè ens diguis amb quina samarrillera et quedes.

Els recitals "Sense sobretaula no hi ha revolució"

Farem el primer recital el divendres 24 de març, a les 20h a l'Ateneu Harmonia de Sant Andreu, a Barcelona. En aquest recital degustarem "Amistat", "Rebel·lió" i "Atrevir-se", amb espurnes, 3 cerveses artesanes de la cooperativa la Calavera i 3 bombons artesans de Cacau Pastisseria. Per fer-ho, ens acompanyarà en Lluís Riera, pastisser de Cacau Pastisseria.

Tot seguit debatrem sobre el paper de la cultura com a eina de transformació social i se'ns afegiran la Gemma Garcia, periodista de La Directa i autora de l'epíleg del llibre, en Josep Manel Busqueta, pastisser i economista i autor del pròleg del llibre, i en Jordi Martí, editor del llibre.

El segon recital serà el divendres 31 de març, a les 19h al casal El Forn, a Girona. En aquest recital degustarem "Feminisme", "Cooperació" i "Desobediència", amb espurnes, 3 cerveses artesanes de la cooperativa La Black Flag i 3 bombons artesans de Cacau Pastisseria. Per fer-ho, ens acompanyaran en David de La Black Flag, i en Lluís Riera, pastisser de Cacau Pastisseria.

Tot seguit debatrem sobre el paper de la cultura com a eina de transformació social, amb en Lluc Salellas, periodista i politòleg.

Pack anunciant al bloc

Aquesta recompensa us permetrà anunciar-vos al bloc de L'espurna, que compta amb més de 4.000 visites mensuals i més de 36.000 seguidors entre Twitter, Facebook i Instagram. Recompensa pensada per una cooperativa, un establiment o un negoci de l'àmbit cultural.

Llocs on recollir les recompenses

BARCELONA – Espai Contrabandos (C/ Junta de comerç, 20) 

BELLPUIG – Forn Busqueta (Plaça Sant Roc, 8)

GIRONA – Casal El Forn (Plaça Sant Pere, 5)

OLOT – Cacau Pastisseria (Plaça Major, 4)

REUS – Productes de la terra (C/ Closa de Mestres 11)

SABADELL – Can Capablanca (C/ Comte Jofre, 30)

VIC – Orgull Pagès (C/ Joan de Serrallonga, 3)

Troba'ns també a:

L'espurnabloc.cat
Twitter
Facebook
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • David Palau

    David Palau
    Autor/a

    7 años

    Hola Jordi, em sap greu però la recompensa de 1 llibre + enviament s'ha esgotat; si vols encara queden les opcions de 2 llibres + enviament, o 1 llibre a recollir als punts de recollica, o qualsevol de les altres opcions. Esperem que sigui del teu gust i moltes gràcies per l'interés!

  • Jordi!

    Jordi!

    7 años

    Hola!

    no em deixa seleccionar l'opció de llibre + enviament. És correcte? Alguna forma d'escollir aquesta opció?

    Merci!

  • David Palau

    David Palau
    Autor/a

    7 años

    I tant Alba, només faltaria! Tu agafa la recompensa tranquila i ens posarem en contacte amb tu per gestionar-ho.

    Gràcies per fer-ho possible!

    Una abraçada

  • Alba Fluixà

    Alba Fluixà

    7 años

    Hola! M'interessa el PACK LLIBRE + DISC 'PROPOSTA' DE CESK FREIXAS però no puc anar a recollir-lo, hi hauria cap possibilitat de fer l'enviament a domicili a València? Moltes gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies