❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

L'espurna

L'espurna és un llibre recull de cites i aforismes per encendre consciències i portar la transformació social.

DavidPalau

Un projecte de

Categoria

Creat a

Vic
0
segons
227
Mecenes
4.828€
De 4.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en English

El llibre

El llibre és un recull de gairebé 1.000 cites, aforismes i fins i tot alguna poesia o text llarg d'autores i autors de tots els temps, que tenen l'objectiu de despertar consciències i que aquesta reflexió ens porti a actuar per la transformació social. En definitiva, un recull d'espurnes que encenguin flames!

Al llibre hi apareixen les millors frases que durant els darrers 6 anys s'han anat publicant al bloc L'espurna, més moltes altres que no s'hi han publicat mai.

Aquestes "espurnes" estàn classificades en 14 grans blocs, com ara "lluita, llibertat, consciència col·lectiva, feminisme, cultura, educació", etc. I cada gran bloc està subdividit en diferents capítols.

A més, el llibre compta amb un pròleg d'en Josep Manel Busqueta, economista i pastisser, i un epíleg de la Gemma Garcia Fàbrega, periodista de la Directa.

Avantatges d'aportar a la campanya

L'espurna no pot existir sense vosaltres, no tindria cap sentit. Es tracta d'un llibre per compartir cultura i, a partir d'aquí, reflexionar i actuar per canviar el món. Però no té cap sentit si no ho fem entre totes i tots, per això el llibre vol néixer des d'una acció col·lectiva.

Si participes en aquest apassionant projecte i ens ajudes a fer realitat L'espurna, t’oferim a canvi el llibre en primícia, entrades als recitals que farem a Barcelona i Girona i moltes altres recompenses, totes pensades des d'una voluntat de transformació social.

I, per descomptat, un agraïment profund i infinit! De tot cor.

Qui som

Som Lo diable gros, una editorial independent de Tarragona, i el bloc Lespurnabloc.cat, de la mà del seu autor, David Palau, que sempre apostem per la cultura com "l'opció política més revolucionària a llarg termini".

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners d’aquest Verkami els destinarem a cobrir part de les despeses de la primera edició del llibre. Creació, fabricació, impressió i distribució.
Sense la vostra ajuda no ho podem fer!

Objectius addicionals si superem l’objectiu bàsic

Si superem la recaptació que hem posat com a objectiu bàsic d’aquest Verkami farem una tirada més llarga d’exemplars perquè pugui arribar a les mans de molta més gent! I a banda, tenim preparades algunes sorpreses...

Calendari previst

Si aconseguim l'objectiu, el llibre estarà disponible l'última setmana de Març. Les primeres persones a rebre el llibre seran les que assisteixin als recitals de Barcelona i Girona.

A partir d'aleshores començarem a realitzar els enviaments de les recompenses i a partir del 10 d'abril ja podreu recollir els vostres llibres i recompenses a l'establiment que escolliu (ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens el notifiqueu).

Les recompenses

'Proposta', nou disc d'en Cesk Freixas
En Cesk Freixas, cantautor i poeta, estrena nou disc i ens l'ofereix en primícia a través del verkami de L'espurna!

Subscripció a Setembre + Bossa de tela
Subscripció per un any a Setembre, publicació crítica, social i cultural que neix de la mà de Dies d'agost, una cooperativa de comunicació. I amés regalem una bossa de tela amb un missatge molt especial!

Cooperativa L'Olivera: vins compromesos

L'Olivera és una cooperativa d'integració social que fan vins i olis boníssims, ecològics i que incorpora persones amb dificultats que participen activament en tot el procés. I ho fan a Vallbona de les Monges, un entorn preciós i immillorable!
Us oferim una visita per 2 persones al celler de la cooperativa L’Olivera amb una petita degustació, i una ampolla del seu vi Naltres. Amés, si col·laboreu amb aquesta recompensa posarem un bànner promocional de L'Olivera durant 3 mesos al bloc de L'espurna.

Samarrilleres

Des del País Valencià ens arriben unes samarretes guerrilleres: les Samarrilleres! Entra a la seva web i tria un dels gairebé 20 models que tenen a escollir, nosaltres ens posarem en contacte amb tu perquè ens diguis amb quina samarrillera et quedes.

Els recitals "Sense sobretaula no hi ha revolució"

Farem el primer recital el divendres 24 de març, a les 20h a l'Ateneu Harmonia de Sant Andreu, a Barcelona. En aquest recital degustarem "Amistat", "Rebel·lió" i "Atrevir-se", amb espurnes, 3 cerveses artesanes de la cooperativa la Calavera i 3 bombons artesans de Cacau Pastisseria. Per fer-ho, ens acompanyarà en Lluís Riera, pastisser de Cacau Pastisseria.
Tot seguit debatrem sobre el paper de la cultura com a eina de transformació social i se'ns afegiran la Gemma Garcia, periodista de La Directa i autora de l'epíleg del llibre, en Josep Manel Busqueta, pastisser i economista i autor del pròleg del llibre, i en Jordi Martí, editor del llibre.

El segon recital serà el divendres 31 de març, a les 19h al casal El Forn, a Girona. En aquest recital degustarem "Feminisme", "Cooperació" i "Desobediència", amb espurnes, 3 cerveses artesanes de la cooperativa La Black Flag i 3 bombons artesans de Cacau Pastisseria. Per fer-ho, ens acompanyaran en David de La Black Flag, i en Lluís Riera, pastisser de Cacau Pastisseria.
Tot seguit debatrem sobre el paper de la cultura com a eina de transformació social, amb en Lluc Salellas, periodista i politòleg.

Pack anunciant al bloc

Aquesta recompensa us permetrà anunciar-vos al bloc de L'espurna, que compta amb més de 4.000 visites mensuals i més de 36.000 seguidors entre Twitter, Facebook i Instagram. Recompensa pensada per una cooperativa, un establiment o un negoci de l'àmbit cultural.

Llocs on recollir les recompenses

BARCELONA – Espai Contrabandos (C/ Junta de comerç, 20) 
BELLPUIG – Forn Busqueta (Plaça Sant Roc, 8)
GIRONA – Casal El Forn (Plaça Sant Pere, 5)
OLOT – Cacau Pastisseria (Plaça Major, 4)
REUS – Productes de la terra (C/ Closa de Mestres 11)
SABADELL – Can Capablanca (C/ Comte Jofre, 30)
VIC – Orgull Pagès (C/ Joan de Serrallonga, 3)

Troba'ns també a:

L'espurnabloc.cat
Twitter
Facebook
Instagram

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

4 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • DavidPalau

  DavidPalau
  Autor/a

  casi 3 años

  Hola Jordi, em sap greu però la recompensa de 1 llibre + enviament s'ha esgotat; si vols encara queden les opcions de 2 llibres + enviament, o 1 llibre a recollir als punts de recollica, o qualsevol de les altres opcions. Esperem que sigui del teu gust i moltes gràcies per l'interés!

 • Jordi!

  Jordi!

  casi 3 años

  Hola!

  no em deixa seleccionar l'opció de llibre + enviament. És correcte? Alguna forma d'escollir aquesta opció?

  Merci!

 • DavidPalau

  DavidPalau
  Autor/a

  casi 3 años

  I tant Alba, només faltaria! Tu agafa la recompensa tranquila i ens posarem en contacte amb tu per gestionar-ho.
  Gràcies per fer-ho possible!
  Una abraçada

 • Alba Fluixà

  Alba Fluixà

  casi 3 años

  Hola! M'interessa el PACK LLIBRE + DISC 'PROPOSTA' DE CESK FREIXAS però no puc anar a recollir-lo, hi hauria cap possibilitat de fer l'enviament a domicili a València? Moltes gràcies!

6€
3 mecenes

PACK SOLIDARI

Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre

13€
54 mecenes

PACK LLIBRE

LLIBRE (IVA inclòs)
Llibre a recollir a un dels punts de recollida establerts a partir del 10 d'abril
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre

20€
En queden 13 (de 30)

PACK LLIBRE + 1 INVITACIÓ AL RECITAL ‘SENSE SOBRETAULA NO HI HA REVOLUCIÓ’ BARCELONA

LLIBRE (IVA inclòs)
+ 1 INVITACIÓ pel recital 'Sense sobretaula no hi ha revolució' a Barcelona el dia 24 de Març a les 20h a l'Ateneu Harmonia, on tastarem cerveses artesanes de La Calavera, bombons artesans d'en Lluís Riera i recitarem espurnes!
Llibre a recollir al recital
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre

20€
En queden 9 (de 15)

PACK LLIBRE + 1 INVITACIÓ AL RECITAL ‘SENSE SOBRETAULA NO HI HA REVOLUCIÓ GIRONA’

LLIBRE (IVA inclòs)
+ 1 INVITACIÓ pel recital 'Sense sobretaula no hi ha revolució' a Girona el dia 31 de Març a les 19h al Casal El Forn, on tastarem cerveses artesanes de La Black Flag, bombons artesans d'en Lluís Riera i recitarem espurnes!
Llibre a recollir al recital
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre

23€
19 mecenes

PACK LLIBRE + DISC 'PROPOSTA' DE CESK FREIXAS

LLIBRE (IVA inclòs)
+ 'PROPOSTA', nou disc de Cesk Freixas
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre
Llibre i disc a recollir a un dels punts de recollida establerts a partir del 10 d'abril

24€
12 mecenes

PACK COMPARTIM

2 LLIBRES (IVA inclòs)
Llibre a recollir a un dels punts de recollida establerts a partir del 10 d'abril
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre

26€
En queden 8 (de 20)

PACK LLIBRE + 2 INVITACIONS AL RECITAL ‘SENSE SOBRETAULA NO HI HA REVOLUCIÓ’ BARCELONA

LLIBRE (IVA inclòs)
+ 2 INVITACIONS pel recital 'Sense sobretaula no hi ha revolució' a Barcelona el dia 24 de Març a les 20h a l'Ateneu Harmonia, on tastarem cerveses artesanes de La Calavera, bombons artesans d'en Lluís Riera i recitarem espurnes!
Llibre a recollir al recital
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre

28€
En queden 28 (de 40)

PACK COMPARTIM A CASA

2 LLIBRES (IVA inclòs)
+ Enviament a partir del 10 d'abril
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre

30€
En queden 12 (de 30)

PACK VINS COMPROMESOS

LLIBRE (IVA inclòs)
+ Visita per 2 persones al celler de la cooperativa L’Olivera, de Vallbona de les Monges, amb una petita degustació
+ Ampolla de vi negre Naltres
Llibre i ampolla a recollir el dia de la visita a L’Olivera Coop., Vallbona de les Monges, a partir del 10 d'abril
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre
+ Banner promocional de L'olivera durant 3 mesos al bloc de L'espurna

45€
9 mecenes

PACK RAMON BARNILS

LLIBRE (IVA inclòs)
+ Subscripció a Setembre, publicació crítica, social i cultural, per un any
+ Bossa de tela de Setembre
Llibre i bossa a recollir a un dels punts de recollida establerts a partir del 10 d'abril
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre

250€
En queden 4 (de 4)

PACK ANUNCIANT 6 MESOS

Si teniu una cooperativa, un establiment o un negoci de l’àmbit cultural, aquesta quota us permetrà anunciar-vos a L’espurnabloc.cat a través d’un bàner promocional durant 6 mesos
+ 3 LLIBRES (IVA inclòs)
+ Enviament a partir del 10 d'abril

400€
En queden 4 (de 4)

PACK ANUNCIANT 12 MESOS

Si teniu una cooperativa, un establiment o un negoci de l’àmbit cultural, aquesta quota us permetrà anunciar-vos a L’espurnabloc.cat a través d’un bàner promocional durant 12 mesos
+ 6 LLIBRES (IVA inclòs)
+ Enviament a partir del 10 d'abril

17€
50 mecenes (esgotada)

PACK LLIBRE A CASA

LLIBRE (IVA inclòs)
+ Enviament a partir del 10 d'abril
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre

32€
15 mecenes (esgotada)

PACK LLIBRE + SAMARRILLERA

Llibre (IVA inclòs)
+ Samarrillera
+ Menció al bloc de L'espurna com agraïment per fer possible el llibre
Llibre i samarrillera a recollir a un dels punts de recollida establerts a partir del 10 d'abril

Les cookies ens ajuden a oferir-te la millor experiència. Configuració