❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Viatge saludable

Edició del llibre Viatge saludable on el lector trobarà, a més de receptes veganes 100%, ecològiques i de temporada, una forma d'entendre la salut des d'un punt de vista holístic.

Isabel Celma

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
107
Aportaciones
3.000€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Som una petita editorial sorgida de la "Cooperativa de Consumidors de productes ecològics i consum responsable, Cydonia".

L'any 2014 "Els llibres de la Cooperativa Cydonia" vam publicar el nostre primer títol "Set de saviesa" de Pedro Manrique, dedicat als beneficis de l'aigua de mar.

En aquests moments estem a punt de publicar el segon títol: Viatge saludable, escrit per Isabel Celma, coautora de "Viatge nutritiu" publicat al 2005, del qual se n'han fet 4 edicions i encara ara, es pot considerar un referent dins del món de la nutrició naturista i vegetariana.

El viatge saludable està dedicat a la salut, però no només a través de l'alimentació.

Contingut del llibre

Escrit des d'un punt de vista molt personal fruit de gairebé 40 anys d'experiència com a naturista, vegetaria i divulgadora, a través de cursos i tallers, d'un estil de vida integral i saludable.

viatge saludable interior del llibre
viatge saludable interior del llibre

A més d'incloure 150 receptes 100% veganes, i d'explicar les característiques i les propietats de tots els grups d'aliments, també tracta conceptes com ara, la salut i les emocions, medicina i salut, el tòxics a la vida diària o un consum i alimentació conscient, entre altres.

Aquest llibre va dirigit, no només a tots els alumnes que han assistit a algún dels meus tallers i cursos de nutrició, a qui els agradarà trobar aplegades totes les receptes i consells que es donen durant els cursos, sinó també a totes aquelles persones que volen fer un canvi en la seva alimentació i estil de vida, un canvi conscient, sostenible i saludable, que els ajudi a tenir cura de la salut des d'un punt de vista holístic.

Els que ja heu llegit "Viatge nutritiu", estic segura que aquest nou títol serà del vostre interès. Hi trobareu una forma d'entendre la vida i d'autogestionar la salut que va més enllà de l'alimentació.

A que es destinaran els diners

Amb les vostres aportacions ens ajudareu a fer possible l'edició i divulgació del llibre.

Si col·laboreu a fer possible aquest projecte, podreu obtenir, des d'un exemplar del llibre completament gratuït i un punt de llibre de l'editorial, fins a la participació en un taller/degustació dedicat expressament als col·laboradors d'aquest micromecenatge.

Calendari

El llibre està previst que es publiqui a mitjans de Desembre d'aquest any, per tant si aconseguim el finançament, calculem que a partir de Gener ja podríem entregar les recompenses. El tallers/degustació es farà dins l'àmbit de Barcelona.

En aquests enllaços trobareu més informació sobre l'autora i la seva manera de fer:
Viatge nutritiu

També hem podeu seguir a través del Facebook
Editorial

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Isabel Celma

    Isabel Celma
    Autor/a

    más de 7 años

    Està previst fer dues convocàtories expresses pel Mecenes de Verkami, una durant el mes de Gener i una altra al Febrer. Seran en dissabte al matí, molt probablement a partir de les onze. En cas de no poder assistir a cap de les dues convocatòries, si hi hagués més gent en el mateix cas, se'n podria fer una altra, o bé assistir a un dels tallers que es fan normalment, en aquest cas ja avisaríem del dia i hora.

  • ROBERTO DOMINGUEZ

    ROBERTO DOMINGUEZ

    más de 7 años

    Bones!!!

    En el cas d'agafar l'opció amb el curs, per quan es faria? Quina durada té? Es faria en cap de setmana? En cas de no poder assistir el dia indicat, hi haurà opció de assistir a una altra convocatòria? Gràcies!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies