❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Em bull la sang, nou disc de Pirat’s Sound Sistema!

La Pirata no descansa i estem preparant el que serà el seu tercer disc d'estudi. Ja hem començat a gravar i tenim previst que surti pels volts de Sant Jordi, amb gira de presentació inclosa! Ens cal un cop de mà per fer front a part de les despeses. Ens bull la sang i volem que ens bulli amb tu!

Pirat's Sound Sistema

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
238
Aportaciones
4.308€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

RECOMPENSES EXTRA SI T'AFANYES

Els 100 primers mecenes tindreu, per la cara, aquests dos puntassos extres:

  • les 40 primeres recompenses, vindran a gravar unes tornades per una cançó del nou disc!

  • les 100 primeres recompenses, incloses les 40 anteriors, tenen tiquet gratis per venir a la presentació oficial del disc al mes de maig a l'Apolo de Barcelona

Família... serà per estricte ordre d'arribada!

EM BULL LA SANG

Aquest serà el títol del tercer i nou disc dels Pirat's Sound Sistema. I com és la vida: si no fa gaire temps d'això us n'haguéssiu assabentat a través de la premsa musical, avui h fem públic i ho sabreu de primeres via Verkami. Després de Sants Sistema i Vol.II, estem molt contents de tenir nou material entre mans i ja hem començat el procés de gravació: ens bull bastant la sang! Com sempre, el disc estarà farcit de reggae, dancehall i apunts orgànics i electrònics. Temes incendiaris, construcció d'alternatives i també la nostra quotidianitat: la que es respira als barris, la que clama als carrers. Tenim previst que el disc estigui ultimat de cara a Sant Jordi, però fer discos mai ha estat fàcil.

PER QUÈ VERKAMI?

Des de l'aparició del nostre darrer treball d'estudi les coses han canviat molt en l'àmbit musical. La revolució del 2.0 ens ofereix moltes possibilitats, a tots i a totes. Ens agrada, sobretot, el punt de connexió directa i el feedback amb totes vosaltres. La proposta de micro-mecenatge que ofereix Verkami ens ha seduït doncs posa a disposició de les creadores i també de les seguidores una eina ben definida que ens permet fer les coses plegades. Nosaltres donem, tu dones, totes endavant! Fer discos mai ha estat fàcil, però avui dia és encara un xic més difícil. Amb Verkami i les vostres aportacions, nosaltres ho tindrem una mica més de cara i vosaltres podeu gaudir de noves formes de relació que van més enllà de tot el que existia fins avui: us oferim noves possibilitats pel que fa al producte, noves maneres de relacionar-vos-hi i l'oportunitat de fer-ho plegats.

QUÈ OFERIM?

Bàsicamentus posem a l'abast, de manera fàcil, còmode i a un preu més que raonable, les nostres noves creacions. Amb afegits que esperem que us resultin interessants: exclusivitat (sereu les primeres en fer-vos amb el material), facilitat i comoditat (a un click i tot arriba a casa), versatilitat de formats i diversitat (digital i físic, que sempre mola, música, roba...), paquets de productes complets a preus immillorables i alguna sorpresa més!

AVANÇA'T, PARTICIPA i VINE A GRAVAR AMB NOSALTRES!

Les 40 primeres aportacions (sigui quina sigui l'opció que trieu) inclouen una sessió de gravació a l'estudi amb la Pirata! Ja sabeu que les tornades, els estribillus, són per a nosaltres fonamentals. Tenim preparats un parell o tres de hits que demanen a crits la implicació d'una coral apassionada. És una assignatura que tenim pendent, la de la gravació col·lectiva, i tenim moltes ganes de treure'ns aquesta espineta. I de fer-ho amb totes vosaltres. La jornada pot ser un descontrol i segur que serà digna de recordar!

EN QUÈ ENS HO GASTAREM?

Som especialistes en repartir festa i en liar-la parda, ja ens coneixeu. Però pensem que tenim també una fama merescuda: som baladrers però intentem fer la feina ben feta. Comptem amb el vostre recolzament per fer front a part de les despeses que suposarà aquest nou disc:gravació, mescla, mastering, fabricació, distribució i promoció. Necessitem 4.000,00€ per fer front a les despeses d’enregistrament i mescles del disc. Aquest import representa aproximadament el 50% de la inversió total necessària per tirar endavant tot el procés. La resta de diners estan previstos a partir d’estalvis del grup, d’inversió per part de Propaganda pel fet! i del que pensem generar amb la gira de presentació.

PARTICIPES?

Si us mola la Pirata i vols participar-hi, amb Verkami ho teniu fàcil.

Esperem que us animeu a pendre-hi partit i que puguem compartir aquesta (nova) experiència amb totes vosaltres. Anirem informant de tot plegat a través dels canals habituals i, ja sabeu com som, el bloc d'aquí Can Verkami també bullirà!

Participeu i escampeu.

Gràcies de tot cor!

Soto, Pepe i Sergi

Pirat's Sound Sistema | març de 2012

PETITA GUIA PER A NAVEGANTS NOUVINGUDES

Pirat's-Sound-Sistema-què?

Pirat’s Sound Sistema és el primer sound system de reggae, ragga i dancehall en català. És doncs també el sound system més agosarat, punyent i popular de Catalunya. Els de Sants, amb el Soto i el Pepe a les veus i el Sergi com a selector, acumulen més de 300 concerts des de la seva formació fa 10 anys i ja han editat dos llargues durades (Sants Sistema i Vol. II). El grup ha actuat arreu dels Països Catalans, estat espanyol i bona part d’Europa. Pirat’s Sound Sistema aporten un aire novedós al panorama musical estatal i destaquen tant pel seu compromís i activisme social com per la seva versatilitat sobre escenaris de tot tipus. Durant l’hivern-primavera de 2012 estan preparant el que serà el seu tercer llarga durada, que s’estrenarà pels volts de maig i comptarà amb gira de presentació i difusió promocional professional.

Facebook Pira'ts Sound Sistema
Web Pira'ts Soun Sistema

Propaganda-pel-què?
Propaganda pel fet! és una discogràfica i agència de contractació que treballa a nivell mundial amb grups catalans. La nostra passió és la música i la venim treballant des de 1997 d’una manera diferent: amb un tracte de tu a tu i de total transparència amb l’artista, amb la màxima professionalitat i amb la voluntat de fer arribar propostes, discursos i músiques conscients i en català. Actualment treballem amb Obrint Pas, KOP, Dr Calypso, Feliu Ventura, At Versaris, Xerramequ Tiquis Miquis, Ai Ai Ai, Dijous Paella, Achilifunk Sound Sistema… i en l’àmbit internacional amb Esne Beltza, Moussu T e lei Jovents, Massilia Sound System, Brain Damage, Mauresca Fracas Dub i Syncopera. Malgrat la constant crisi en la que hem viscut des de la nostra fundació (en el terreny musical i també en el social i polític), continuem apostant per la bona música, la música rebel. Continuem treballant la música des del compromís, l’activisme i la professionalitat.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Albert

    Albert

    casi 12 años

    Primer de tot enhorabona per haver assolit l'objectiu!

    En segon lloc voldria saber quan podrem disposar del CD els que hem fet alguna aportació, ja que fins al moment només m'heu preguntat la talla de la samarreta i no teniu la meva direcció.

    Gràcies

  • Pirat's Sound Sistema

    Pirat's Sound Sistema
    Autor/a

    casi 12 años

    Cristina,

    no pateixis perquè tan bon punt acabem el procés i el solventem amb èxit (sembla que sí, que ho aconseguirem), ens posarem en contacte amb totes les mecenes de cara a fer-vos arribar les recompenses!

    Seguim, que queda molt poquet!

    Ahà!

  • CRISTINA

    CRISTINA

    casi 12 años

    Una coseta, al col·laborar no et demanen una direcció de correu ni res per tal d'enviar-t'ho. He col·laborat amb els 20 euros i vull la meva camiseta i el meu disc!! On ho envieu?

  • Pirat's Sound Sistema

    Pirat's Sound Sistema
    Autor/a

    casi 12 años

    Segurament quan fem els concerts en directe portarem els cd´s a sobre, les samarres ja no ho tenim tantclar. Si vols col·laborar pots linkar l' enllaç del verkami a les teves webs o fer-ho arribar a les teves amistats :)

  • tiogreenday

    tiogreenday

    casi 12 años

    Doncs jo preferisc pagar en mà. Podrieu vendre el CD + samarreta per 20-25 euros durant els concerts. Si ho feu, teniu un comprador en València. N'hi ha més formes de colaborar?

  • Pirat's Sound Sistema

    Pirat's Sound Sistema
    Autor/a

    casi 12 años

    Si com a qui sigui participeu del projecte amb 500,00€ el nostre compromís és customitzar un dels hits del nou disc. Clar que sí! Ahà!

  • Roger

    Roger

    12 años

    Si com a CUP paguéssim 500€, ens customitzaríeu una cançó per les municipals del 2015? Hahahaha! Ahà!

  • Pirat's Sound Sistema

    Pirat's Sound Sistema
    Autor/a

    12 años

    Hola Nestor!

    En principi la farem arribar en exclusiva als que aportin i apostin pel format digital. Passa que després segur que ens encigalem i la regalarem a totes les que participin!

    Salut i mercès!

  • hack_nug

    hack_nug

    12 años

    La cançó extra de la que parleu, només és pels que aportin 6€?

    Gràcies,

    Nestor.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#06 / JA hem passat l'equador

Acabem de passar l' equador del Verkami, ja som a la meitat, anem justets pero amb pas ferm! Anims familia que encara queda força camí per arribar a l' objectiu!!! ANIMS !!!!

#05 / Ja som 100 mecenes!!!

Estimats amics Pirates ja hem arribat als 100 mecenes!!!

La mitjana del mecenatge és de 17€ per mecenes, no està gens malament!!!! Sou increibles !!!

El cami és llarg pero hi acabarem arribant amb la vostra ajuda ... nosaltres seguirem preparant més videos divertits i altres sorpreses per fer-vos aquest camí més agradable :)

Som-hi Piratesssssssss!!!!

#04 / Ja som de camí a l' estudi

Per fi hem pogut fugir de les cadenes que ens tenien atrapats i anem cap a l' estudi per enregistrar les cançons que tenim dins el cap. Això serà una bojeria, no us espanteu ;)

#03 / Ja hem superat els primers 1000 euros

No fa ni 5 dies que vam obrir el Verkami i ja hem superat la xifra dels 1000 primers euros. No ens ho arribem a creure! Estem molt contents de veure la vostra reacció tot i portar massa temps a la foscor sense treure res a la llum! Aquest disc té uns herois i sou totes vosaltres, els nostres petits pirates que feu possible aquest projecte musical gràcies a les vostres mostres de suport !!!

#02 / 52 mecenes en 30 hores!!!!

52 mecenes en 30 hores de Verkami. Sou una passada família!! Si superem les expectatives farem més videos i més cançons per a tots vosaltres, perquè us ho mereixeu: sense vosaltres no seguiriem aquí :)

#01 / Emocionats i orgullosos de tots vosaltres

Increíble l'estrena del Verkami del proper disc: 670 euros el primer dia. Estem molt contents i orgullosos de tots vosaltres! Moltes gràcies, seguirem aixi com sempre hem estat amb el vostre brutal i constant suport, amics i amigues pirates!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies