❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pirat's Sound Sistema

Pirat's Sound Sistema

Manresa

Pirat’s Sound Sistema és el primer sound system de reggae, ragga i dancehall en català. És doncs també el sound system més agosarat, punyent i popular de Catalunya. Els de Sants, amb el Soto i el Pepe a les veus i el Sergi com a selector, acumulen més de 400 concerts des de la seva formació fa 10 anys i ja han editat dos llargues durades (Sants Sistema i Vol. II). El grup ha actuat arreu dels Països Catalans, estat espanyol i bona part d’Europa. Pirat’s Sound Sistema aporten un aire novedós al panorama musical estatal i destaquen tant pel seu compromís i activisme social com per la seva versatilitat sobre escenaris de tot tipus. Aquesta primavera, presentem el tercer disc 'Em bull la sang'!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies