❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'AMIC DE LA MARTA

Arriba una nova aventura de la Marta! Aquesta vegada ens donarà pistes del valor que té l'AMISTAT, de tots els beneficis que ens aporta, a través de la relació que té amb el seu amic Pessic. El Pessic és un ruc català que viu amb ella "però no viu a dins de casa... noooo... viu a fora, al prat!".

Lia Bertran

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
171
Aportaciones
5.481€
De 4.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:


Ja hem aconseguit el primer objectiu que ens haviem proposat i L'AMIC DE LA MARTA ja és a màquines! Moltes, moltes gràcies!!! Ara, a menys de 24 hores del final de la campanya, us proposo un nou repte!

Si arribem als 5600: Podré cobrir les despeses d'edició del llibre. Ho aconseguirem?

En què consisteix...


Amb L'AMIC DE LA MARTA arriba una nova aventura de la Marta!

Aquesta vegada la protagonista ens donarà pistes del valor que té l'AMISTAT, de tots els beneficis que ens aporta, a través de l'especial relació que té amb el seu amic Pessic. El Pessic és un guarà català que viu amb ella "però no viu a dins de casa... nooooo... viu a fora, al prat!".

L'AMIC DE LA MARTA és el títol del segon volum de la col·lecció: Les aventures de la Marta. El primer volum porta per títol LA MARTA I LA XOCOLATA, àlbum il·lustrat que va tenir i segueix tenint una bona rebuda en el món de la literatura infantil a Catalunya.

Com va sorgir el projecte?


Actualment, el ruc català està en perill d'extinció i és un animal poc conegut pels més petits. Així que, els de casa, que som grans admiradors d'aquesta espècie, vam pensar que seria bo dedicar-li un conte al Pessic, el primer ruc català que vam tenir.

D'aquesta manera, estem col·laborant en el foment d'aquesta espècie que era tant apreciada fa uns anys, quan encara no existien els cotxes i que avui en dia tenim una mica oblidada...

A què destinarem les vostres aportacions?


Les aportacions es destinaran a la impressió i enquadernació de la primera edició del llibre.

Detalls de la impressió:

22,5 x 22,5 cm.

Coberta contra-colada i a quatre tintes (tapa dura i llom recte).

36 pàgines a l’interior impreses sobre paper estucat volum de 135 gr.

Amb un full desplegable a l'interior (tríptic).

En cas que amb les vostres aportacions superem l'objectiu bàsic, es cobriran les despeses d'edició del llibre, la impressió dels cromos de picar; així com, també, la impressió i enquadernació del llibre d'autor El Somni.

Les recompenses


1. ÀLBUM IL·LUSTRAT, L'AMIC DE LA MARTA:

2. ÀLBUM IL·LUSTRAT, LA MARTA I LA XOCOLATA: És el primer volum de la col·lecció LES AVENTURES DE LA MARTA. Si encara no el tens, no t'ho pensis més!

3. CROMOS DE PICAR: Amb LES AVENTURES DE LA MARTA, els més petits de la casa tenen l’opció de descobrir un joc sa i entretingut que als més grans no ens és gens desconegut. Jugant a cromos parlem i aprenem vocabulari nou, contem, sumem i restem, intercanviem, compartim…

N'hem fet dues sèries diferents, cada una conté un full de 10 cromos amb imatges dels dos contes de la col·lecció:

Sèrie 1: LA MARTA I LA XOCOLATA.

Sèrie 2: L'AMIC DE LA MARTA.

Desitjo que els gaudiu tant com jo!

4. PASSEIG AMB RUC CATALÀ: RUCS I SOMERES us ofereix una hora de passejada en burro, per a dues persones (grans o petites). En Lluís i la Dolors us portaran pels laberints de pedres que cobreixen el Parc de Pedra Tosca, situat a la zona volcànica de la Garrotxa. Us encantarà!

5. PASTILLA DE SABÓ, ELABORAT AMB LLET DE BURRA: Aquest sabó vegetal està elaborat a base de llet de burra, amb olis essencials, fet de manera artesanal. A part de la llet de burra, els sabons contenen olis de primera qualitat de copra i de palma. És excel·lent per a les pells al·lèrgiques i/o sensibles.

6. LLIBRE D'AUTOR, EL SOMNI: Per a aquesta ocasió, s'ha fet una primera edició especial de 100 exemplars del llibre d'autor EL SOMNI que seran numerats i signats per l'autora.

7. PRINT D'UNA IL·LUSTRACIÓ DEL CONTE, PER A EMMARCAR: Làmina d'una de les il·lustracions del conte L'AMIC DE LA MARTA. La làmina serà impresa en paper conqueror de 315 grams. Color: blanc comú. Mida: 29,7 x 40 cm.

8. IL·LUSTRACIÓ ORIGINAL DEL CONTE: Són algunes de les il·lustracions originals del conte, enquadrades amb marc de fusta blanc, vidre i passe-partout, llestes per a penjar a la paret de casa teva! Si te n'agrada alguna, un cop hagis fet l'aportació, escriu un missatge al final d'aquesta mateixa pàgina indicant, sobretot, el número de la il·lustració que vols (abans, comprova que ningú més hagi demanat la mateixa il·lustració en un missatge anterior al teu). Mida dels marcs: 30 x 60 cm. i 35 x 35 cm.





Calendari previst


Ja tinc gairebé tot el material a punt i passats dos mesos -del final de la campanya- totes i tots podreu tenir a casa les vostres recompenses. Tanmateix, procuraré que sigui abans!

Enviaments


Enviament a domicili: Península, Balears i Andorra. Les recompenses, de 15 i 150 euros, es podran recollir a les dues primeres presentacions del llibre que es faran a Girona i a Barcelona (dates a concretar).

Per a l'enviament internacional, poseu-vos en contacte amb l'autora: [email protected]

Podeu trobar més informació a...


WEB
FACEBOOK
TWITTER
LES AVENTURES DE LA MARTA
LA MARTA I LA XOCOLATA

Qualsevol dubte que tingueu us podeu posar en contacte amb l'autora a través d'aquest web o enviant-li un mail a: [email protected]

MOLTES GRÀCIES!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Tània

    Tània

    más de 7 años

    Lia bonica a casa rebrem amb molt d'amor la il.lustració número 4 😍

    En Pessic quedarà genial a la nostra mini biblioteca 💋

  • Lia Bertran

    Lia Bertran
    Autor/a

    más de 7 años

    Moltes gràcies Laura, bonica!

    Et guardo la il·lustració 2! Ja m'enviaràs una foto quan la tinguis penjada a la teva acadèmia! Una abraçada i fins ben aviat!

  • lamaynade

    lamaynade

    más de 7 años

    Hola preciosa Lia!!!! primer de tot dir-te que m'agrada molt el teu nou projecte, és entranyable i ple d'amor, com ets tu :) jo voldria la il.lustració núm. 2 !! a L'Acadèmia ja hi tinc un lloc reservat on posar-la!! Quines ganes de veure'us!

  • Lia Bertran

    Lia Bertran
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Anna, heu fet molt bé de deixar-ho per escrit aquí. La il·lustració 5 és per a vosaltres, ja li podeu dir a l'Arlet! Moltes gràcies per confiar en aquest projecte!

  • Anna Sau

    Anna Sau

    más de 7 años

    Bon dia Lia,

    He vist que hem d'indicar la il.lustració que ens agradaria rebre deixant un missatge en aquesta mateixa página. Però no sabíem exactament on, així que t'ho deixem escrit aquí.

    L'Arlet vol la il.lustració núm. 5 :)

    Moltes gràcies.

Volver a todas las actualizaciones

#05 / Pàgines de l'interior de L'AMIC DE LA MARTA!!!

Finalment us puc mostrar algunes pàgines de l'interior de L'AMIC DE LA MARTA, cada una amb el seu trosset de relat corresponent...

Aquest àlbum il·lustrat està fet amb el cor i amb la raó, s'han tingut en compte diferents factors com ara: que sigui proper pels més petits i de fàcil lectura pels primers lectors... A més, a l'interior del llibre, hi trobareu una finestra que hi amaga la solució d'una endevinalla!

Espero que sigui tal i com us l'esperaveu!

Una abraçada i...

SEGUIM TREBALLANT!

2 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Lia Bertran

    Lia Bertran
    Autor/a

    más de 7 años

    Gràcies Enka! ;)

  • Enka Mendez

    Enka Mendez

    más de 7 años

    Me encantan les il.lustracions i la lletra del conte !!!!!

#09 / AQUEST DIUMENGE: PRESENTACIÓ DE "L'AMIC DE LA MARTA", A GIRONA!

Aquest diumenge 22 de Gener serem al Sunset Jazz Club fent la primera presentació de l'àlbum il·lustrat L'AMIC DE LA MARTA!

Començarem a les 18.30h. amb una breu introducció, a mans d'una de les dones més emprenedores i sàvies que conec, la Georgina Regàs. Cuinera i escriptora, figura clau en la recuperació i divulgació de la cuina tradicional catalana. Autora d'una vintena de llibres de cuina. Ha dedicat bona part de la seva jubilació a investigar i crear nous gustos de melmelades a través del Museu de la Confitura de Torrent.

Seguirem amb la presentació del llibre i el contacontes.

I, com a cloenda, la Gipsy Paradise Orchestra ens complaurà amb un repertori de belles melodies dels anys 30.

Us esperem a totes i a tots!!!

#08 / Felicitats mecenes! Ho hem aconseguit!!!

El Verkami L'AMIC DE LA MARTA ha finalitzat amb èxit! Amb l'ajuda de tots i totes hem aconseguit arribar a l'objectiu de la campanya i, fins i tot, l'hem superat!

Això ho hem de celebrar! de moment, ja tenim data de la presentació del llibre que es farà a Girona, apunteu-vos-ho a l'agenda: el diumenge 22 de Gener a les 18.30h, us espero a tots i a totes al Sunset!

Entre avui i demà us arribarà un formulari que haureu d'omplir amb les vostres dades (Nom i cognoms, adreça postal, a qui va dedicat el llibre/llibres i concretar quins llibres voleu en cas que n'hagueu demanat dos o més). En cas que hagueu fet més d'una aportació indiqueu-ho a l'apartat de les observacions, siusplau.

És important que em feu arribar les vostres dades abans del dimecres 21 a les 17h. de la tarda, ja sé que és molt just però d'aquesta manera us podré fer arribar les recomenses ara per Festes!

Moltíssimes gràcies per la confiança i el suport que m'heu manifestat al llarg d'aquests 40 dies!

leer más

#07 / L'AMIC DE LA MARTA ja és a màquines!!!

Ja hem aconseguit el primer objectiu que ens haviem proposat i L'AMIC DE LA MARTA ja és a màquines! Els companys de la impremta INOM S.A. s'han posat les piles per tenir el conte imprès i enquadernat per la setmana vinent!

Ara, a menys de 24 hores del final de la campanya, proposo un nou repte!

Si arribem als 5600: Podré cobrir les despeses d'edició del llibre. Ho aconseguirem?

Tantdebò els Reis Mags d'Orient portin molts AMICS DE LA MARTA a les cases catalanes!

Una abraçada farcida d'agraïment!



#06 / RUCS I SOMERES

Avui hem esgotat els PACKS PASSEIG AMB RUC CATALÀ!

Si algú s'ha quedat amb les ganes de fer un passeig amb ruc pel Parc de Pedra Tosca, a la Garrotxa, només cal que es posi en contacte amb Rucs i Someres. Ells es dediquen tot l'any a fer aquestes excursions... També tenen rucs i someres a la venda, per si us ha vingut una necessitat molt gran de tenir-ne un a casa! ;)

Si, els que heu optat per aquest PACK, finalment sous més de dos, quan truqueu per reservar el vostre passeig, podeu comprar els que necessiteu de més. A partir del moment que rebeu els dos vals, ja podreu trucar i reservar!

Ja queda menys per acabar aquesta aventura del Verkami i també per aconseguir l'objectiu! Seguim!

Una forta abraçada.

Lia

#05 / Pàgines de l'interior de L'AMIC DE LA MARTA!!!

Finalment us puc mostrar algunes pàgines de l'interior de L'AMIC DE LA MARTA, cada una amb el seu trosset de relat corresponent...

Aquest àlbum il·lustrat està fet amb el cor i amb la raó, s'han tingut en compte diferents factors com ara: que sigui proper pels més petits i de fàcil lectura pels primers lectors... A més, a l'interior del llibre, hi trobareu una finestra que hi amaga la solució d'una endevinalla!

Espero que sigui tal i com us l'esperaveu!

Una abraçada i...

SEGUIM TREBALLANT!

#04 / TREBALLANT DE VALENT...!

Aquesta setmana estem maquetant L'AMIC DE LA MARTA amb Giland!

Estem treballant de valent per a que el llibre pugui veure la llum abans de Nadal! La intensió és que pugueu rebre les vostres recompenses durant les festes!!! Molt abans del que teniem previst!

Faré tots els possibles!

De nou, agraïr-vos la confiança que heu dipositat en el projecte, no em cansaré de dir-ho!

Seguim!

#03 / Us enrecordeu del JOC DE PICAR CROMOS?

Us enrecordeu del JOC DE PICAR CROMOS?

Jo si, amb molta emoció, perquè recordo haver-hi passat moltes estones, a l'hora del pati, quan era petiua!

En motiu del Verkami, i pensant en quines recompenses us podia oferir, em va venir a la ment aquest joc que ha desaparegut temporalment (i dic temporalment, perquè... sempre torna!).

Pels qui no hi heu jugat mai: És molt senzill! El joc consisteix en posar a terra, capgirats i l’un a sobre de l’altre, tants cromos com participants té el joc. Cada jugador hi posa el seu cromo. Per torns, es piquen els cromos amb la mà, lleugerament corbada, per a fer-los girar. Si aconsegueixes girar-ne un o més, te’ls quedes i tornes a picar. Per posar més emoció al joc, podeu fer que un cromo gran valgui per dos de petits. Tanmateix, hi ha diferents variants del joc. Aquesta n’és una.

Amb Les aventures de la Marta… leer más

#02 / EL PESSIC, L'AMIC DE LA MARTA

L'AMIC DE LA MARTA és un conte en el que es respira l'amistat per tots cantons.

"El Pessic és el meu amic, és més alt que jo, té unes orelles molt llargues, el cos cobert de pèl fosc i una panxa blanca com la lluna." Al conte, la Marta ens explicarà la relació que té amb ell, ens donarà pistes de com n'és d'important, per a tots dos, l'amistat que tenen.

Ben aviat, us enviaré alguna pàgina de l'interior del conte amb el text corresponent; de moment us presento el Pessic, l'amic en el que m'he inspirat per fer aquesta història sobre l'amistat.

El Pessic, el coprotagonista del conte, va ser el primer burro català que va viure a casa nostra, l’amic de quatre potes més dolç, simpàtic i intel·ligent que hem conegut…

#01 / MOLTES GRÀCIES!

Tinc la necessitat d'agraïr-vos, de tot cor, la confiança que esteu dipositant en aquest projecte, amb quatre dies heu aconseguit que el comptador arribi a 1000!

A més, dues de les il·lustracions originals del conte ja han trobat una bona llar, fet que em fa molt feliç!

Moltes, moltes gràcies a totes i a tots!

Lia

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies