❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Lia Bertran

Lia Bertran

Sant Martí de Campmajor

Lia Bertran. Autora i il·lustradora de contes infantils, va néixer a Esplugues de Llobregat el 21 de Març del 79. Ha col·laborat com a il·lustradora amb diferents entitats com: Ed. Barcanova, el Museu de la confitura de Torrent, SIAD Pla de l'estany, la Fira del llibre prohibit, Ninsclub, GironaTalent, Creu Roja Joventut, AVES, Jove Big Band de Girona. El 2013 va publicar el seu primer Àlbum Il·lustrat, La Marta i la xocolata. I el 2014 en va fer la 2a edició. Aquest últims 3 anys ha estat il·lustrant la col·lecció Temps a l'Escola de l'Editorial Barcanova. El Llimoner és l'últim llibre que ha il·lustrat, un projecte ideat per Georgina Regàs (fundadora del Museu de la Confitura de Torrent).

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies