❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer disc de Roger Puig - "Pícnic al búnquer"

Edició i disseny del disc "Pícnic al búnquer", que sortirà el setembre de 2016. I concert de presentació del disc el dimarts 13 de setembre a la sala Apolo 2 de Barcelona amb tots els músics que hi han participat.

Roger Puig

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
118
Aportaciones
2.831€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Amics i amigues, coneguts i conegudes, saludats i saludades, i desconeguts i desconegudes... Doncs després d'anys i panys d'anar acumulant cançons i d'anar-hi donant voltes, que si això-que si allò, ara aquí-ara allà, finalment, a finals de 2014, vaig començar a gravar el meu primer disc "PÍCNIC AL BÚNQUER" amb en Joan Pons (El Petit de Cal Eril) a la producció musical, i amb la participació d'una colla de magnífics músics com són:

Enric Gómez: baix
Oriol Roca: bateria i percussions
Nico Roig: guitarra elèctrica

Artur Tort: orgue Philicorda
Brossa Quartet de Corda: Aleix Puig (violí), Pere Bartolomé (violí), Imma Lluch (viola) i Quico Pugès (cello)

Aquí els teniu en plena acció:

Durant el 2015 vam acabar la gravació i la mescla al Teatre de Ca l'Eril de Guissona, i a finals d'any, el disc va ser masteritzat per Yves Roussel.

Com a mostra de la feina ja acabada, el primer single del disc és aquesta Cançó inútil:

I el segon avançament és El dia qualsevol, que acaba amb un cor final en què Roger Mas i Nico Roig van posar les seves veus.

En aquest moment, estem treballant amb la fotògrafa Maider Mendaza en les fotos, la portada i el disseny del disc, feina que es portarà a terme al local de La Visiva.

Aquest llarg periple arribarà a bon port el dimarts 13 de setembre a la sala Apolo 2 de Barcelona amb un concert de presentació del disc en què hi tocaran tots els músics que hi han participat: serà un súper-pícnic-al-búnquer-xou que difícilment es tornarà a repetir!!

Fins aquí, disc gravat, mesclat i masteritzat, i data de presentació fixada... Em cal, però, una darrera empenta per a fer l'edició física de la galeta i costejar les despeses del concert de presentació.

Per tant, plantejo aquesta campanya com una venda anticipada tant d'exemplars del disc com d'entrades pel concert de presentació, que si us aveniu a participar-hi, aleshores la simbiosi serà pícnicament perfecta!

I a més, així ja teniu planificat el primer concert després de les vacances, de luju!

A què destinarem les vostres aportacions

  • Fabricació de 500 CDs + llibrets + embalatges: 900€

  • Fotos + disseny del disc: 200€

  • Lloguer de la sala: 700€

  • Extres (enviaments, pícnic, etc.): 190€

(Aquí, s'hi ha d'afegir el % de la plataforma Verkami i els corresponents impostos.)

I en cas que es superés l'objectiu de finançament (!), aquest també es destinaria a una millor remuneració dels músics i a eines de promoció del disc.

Sobre les recompenses

N'hi ha per a tots els gustos i fins a 12 opcions diferents: des del DISC FÍSIC o digital, i ENTRADES PEL CONCERT DE PRESENTACIÓ, a CONCERTS PRIVATS, passant per un fabulós i opípar PÍCNIC AL BÚNQUER ANTIAERI DEL CARMEL!

Vosaltres mateixos, serviu-vos!

(I si algú, per aquella bogeria generosa del moment, es vol permetre fer més d'una aportació, li'n faré un monument i des d'un campanar cridaré el seu nom a toc de campana!)

Pel que fa a l'entrega de les recompenses:

  • El disc digital s'enviarà per correu electrònic.

  • El disc físic s'enviarà per correu ordinari a qui ho demani.

  • El disc físic es lliurarà el dia de la seva presentació (13 de setembre) o el dia del pícnic al búnquer antiaeri del Carmel.

  • El dia del pícnic al búnquer serà determinat entre els recompensats/des i un servidor (qui opti per aquesta recompensa que m'escrigui a [email protected]).

Calendari previst

  • Fotos + disseny del disc: 1a-2a setmana de juliol del 2016

  • Edició del disc: finals de juliol del 2016

  • Sortida del disc: 1 de setembre del 2016

  • Concert de presentació del disc: dimarts 13 de setembre del 2016

  • Pícnic al búnquer antiaeri del Carmel: a determinar entre els recompensats/des i un servidor.

Altres activitats musicals

Guitarrista i corista de la banda de pop irònic Els Nens Eutròfics, liderada pel poeta i rapsode Josep Pedrals, que ha publicat els discs Esquitxos ultralleugers (2009) i En helicòpter (2013).

Sel•leccionat per al CD de la IV edició del certamen Terra i Cultura - Premi Miquel Martí i Pol (2012).

Col·laboracions amb el Brossa Quartet de Corda, Roger Mas i Agustí Busom.

Participació com a compositor de la música en espectacles de les companyies de teatre Amaranto i Colectivo 96º.

+Info

Facebook
Article Enderrock

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / I els títols de les cançons...

Benvolguts mecenes del pícnic sònic, la campanya de crowdfunding està a l'etapa final, queden 12 dies, i fins avui ja s'ha assolit una mica més de 3/4 parts de l'objectiu! Gràcies de nou per la confiança!!

Hey, i aquí va la llista de títols de les cançons del disc:

Adiós!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#03 / Moltes gràcies!!!

Benvolguts i benvolgudes!

Us escric per comunicar-vos que, gràcies a totes les vostres contribucions, diumenge passat la campanya de micromecenatge va acabar amb èxit: no només s'ha assolit l'objectiu fixat, sinó que s'ha superat amb escreix! Iabadabadúúú! Moltes gràcies per la confiança! Això permetrà afrontar les despeses de l'edició i de la presentació del disc amb un pèl més de marge.

Resumidament, al final de la campanya s'ha aconseguit vendre anticipadament més de 100 discs, més de 100 entrades del concert de presentació i més de 50 invitacions del pícnic al búnquer! (Val a dir que l'èxit inesperat del pícnic farà que replantegi com portar-lo a terme, i, probablement, per qüestions de logística, se n'haurà de fer més d'un... ;-)).

Pel que fa a l'edició del disc, aquest ja està a fàbrica, i d'aquí a dues setmanes rebré el paquet amb les galetes. Good vibrations in the bunker.

Finalment, la data de sortida del disc serà el divendres 2 de setembre, dia en què es podrà escoltar leer más

#02 / I els títols de les cançons...

Benvolguts mecenes del pícnic sònic, la campanya de crowdfunding està a l'etapa final, queden 12 dies, i fins avui ja s'ha assolit una mica més de 3/4 parts de l'objectiu! Gràcies de nou per la confiança!!

Hey, i aquí va la llista de títols de les cançons del disc:

Adiós!

#01 / El desenterrament de la sardina

Bon migdia a tothom!

La campanya de crowdfunding va a bon ritme, queden 27 dies i està a punt d'assolir-se la 1/2 de l'objectiu! Moltes gràcies de nou a tots els que heu comprat anticipadament el disc, entrades i pícnics!!!

Avui comparteixo un pseudovideo promocional que vam fer amb l'amic Oliver García Mancebo fa un parell de setmanes. Vam pujar al búnquer del Carmel amb unes amigues enllaunades, vam romandre-hi una estona contemplant bellesa i desastre, i després vam baixar a cruspir-nos un inspiradíssim entrepà de salsitxes a la bodega Montferry.

De l'experiència, en vam extreure la següent conclusió:

https://youtu.be/JRqSpgSKelk

Una abraçada i ens veiem!!

r.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies