❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Elixir

Elixir és una Web sèrie de 13 capítols de 8 minuts cadascun. Està plantejada com una sàtira divertida de les sèries de Ciència Ficció i parla d'immortalitat . Q-ars Teatre després d’uns quants anys d’experiència en els espectacles de text a l’escenari hem volgut eixamplar la nostra cobertura

qarsteatre

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
46
Aportaciones
1.485€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ ÉS ELIXIR?
"Elixir" és una Web sèrie de 13 capítols de 8 minuts cadascun. Està plantejada com una sàtira divertida de les sèries de Ciència Ficció i parla sobre la immortalitat.

QUI SOM?

Q-ars Teatre, després de 10 anys de crear dramaturgies damunt dels escenàris i més de 25 anys de professió imparable de les dues components, volem eixamplar la nostra cobertura cap al mon audiovisual amb aquesta experiència. La disponibilitat tecnològica de la que disposem, la infraestructura i el personal format que ens envolta és un trampolí des del que no ens resisitim a llençar-nos.

QUÈ ESTEM FENT?

Q-ars Teatre hem reunit a dues guionistes excel·lents: Cristina Clemente i Marta Buchaca, que esbossen una història divertida i plena de misteri. Eduard Miró, director i realitzador, ens brinda la seva feina i Xavi Coll, director de fotografia, s’apunta a l’aventura sense dubtar. I al voltant tenim un equip de grans professionals en So: Marc Clarimon i Arià Ors; Il·luminació i Ajudant de Direcció: Marc Pascual; Art: Enric Planas i Albert Pascual; Vestuari: Xènia Gasull; Maquillatge: Mada Dopico; Producció: Cristina Raventós; Ajudant de càmera: Pilar M. Alaez. Actrius: Mercè Anglès i Anna Güell com a protagonistes de la història i altres actors professionals que s’han brindat a participar en la nostra aventura com l'Anna Lizarán i l'Imma Colomer pel capítol pilot.

QUÈ NECESSITEM PER COMENÇAR?

Demanem aquests 1.200€ per pagar les despeses del capitol pilot i això ens permetrà buscar altres ajuts per la resta de capitols. Aquests diners es destinaran al lloguer de material tècnic: càmara, so, il·luminació especifica, desplaçaments de l'equip per rodatge d'exteriors i manutènció de l'equip les hores de rodatge.

PLANNING?

Tenim pensat rodar aquest capitol a meitats d'abril. Els guions i els plans de rodatge ja els tenim fets. La difusió la farem entre els nostres contactes via mail, facebook, Linkedin i Twitter, i en el nostre blog.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • qarsteatre

    qarsteatre
    Autor/a

    casi 12 años

    Gracias por la información y por la propuesta, Daniel, lo tendremos muy presente y te informaremos de como avanza el proyecto.

    Un abrazo.

    Q-ars Teatre

  • Daniel H.

    Daniel H.

    casi 12 años

    Hola

    Estoy lanzando una campaña de apoyo a proyectos interesantes para que puedan ser grabados en máxima calidad con las nuevas RED SCARLET-X

    http://danielhernandezaudiovisual.blogspot.com.es/p/red-scarlet-x.html

    Ánimo con vuestro proyecto!

Volver a todas las actualizaciones

#03 / Guió en Imatges

Ja tenim escrit el primer capitol corregit i definitiu. Hem fet un Storyboard (el guió en dibuixos) sorprenent i en penjarem unes imatges de la seva realització en breu.

Les primeres imatges dibuixades que veiem del que serà el primer capitol d'Elixir. Després aquestes imatges les rodarem amb actors. A veure si us agrada.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#06 / JA HO TENIM!

Benvolguts Mecenes, han estat uns dies de molta feina: reunions, confecció de guions, organització del rodatge, localitzacions, rodatge, muntatge. Però ja gairebé tenim els tres primers capitols, el master de venda, enllestits.

Ens agradaria fer-ne la presentació amb tots vosaltres al nostre local del barri de la Sagrada Familia de Barcelona el dissabte 16 de març del 2013. Ja concretarem l'hora. Ens agradaria saber si us va bé aquesta data. Una abraçada ben forta i amb ganes de compartir amb vosaltres els primers resultats.

Q-ars Teatre

#05 / Hem fet el Cim.

Gràcies a tots vosaltres hem assolit la quantitat que demanavem amb la meitat del temps previst. A Q-ars Teatre us estem molt agraïdes i el projecte ha agafat una empenta especial i "espacial". Alguns companys ens han demanat que mantinguem el projecte penjat fins al dia 40 perquè la feina, viatges i compromisos no els han permès d'entrar encara a la pàgina, i així ho farem.

També estem esperant més material: el cartell definitiu, un video d'entrevistes de carrer que hem confeccionat i que teniem ganes de mostrar-vos i una mica d'història dels 13 primers capitols.

O sigui que, aquí estarem uns quants dies més.

Moltes gràcies a tots pel vostre suport i ara si, podem afirmar, que tastarem junts el còctel Elixir.

Q-ars Teatre.

#04 / Equador Superat

Gràcies a les vostres aportacions hem superat la línia de l'equador en escreix. Aviat tindrem més material que podrem anar penjant i ja hem encarregat la formula secreta del Còctel Elixir...

#03 / Guió en Imatges

Ja tenim escrit el primer capitol corregit i definitiu. Hem fet un Storyboard (el guió en dibuixos) sorprenent i en penjarem unes imatges de la seva realització en breu.

Les primeres imatges dibuixades que veiem del que serà el primer capitol d'Elixir. Després aquestes imatges les rodarem amb actors. A veure si us agrada.

#02 / Ja portem quatre dies

La veritat és que aquest viatge és molt emocionant. Gràcies a tots per les petites i grans aportacions. Totes ens resulten molt estimulants. Estem preparant un nou video amb la confecció de l'Storyboard: un llibret de dibuixos de cada sequència que ens va explicant la història. De seguida que el tinguem muntat el penjarem.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies