❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

qarsteatre

qarsteatre

Barcelona

Q-ars Teatre neix l'any 2000, al 2003 abandona la seva seu al Teatre ARTENBRUT de Gràcia i al 2006 s'instal·la definitivament a la Sala Q-ars, al barri de l'Eixample entre la Sagrada Família i l'Hospital de Sant Pau. El nostre objectiu és donar suport a activitats de creació i difusió d'espectacles, lectures, conferències, xerrades col·loquis, presentacions i esdeveniments similars. Sempre a partir de textos literaris, amb atenció especial al pensament i a l'autoria de les dones i amb l'objectiu d'impulsar la creació, ampliar coneixements, crear i fidelitzar nous públics i difondre l'autoria i la cultura catalanes.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies