❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

No we can't

No We Can't és un projecte de sèrie que es pot fer realitat gràcies a les teves aportacions. En format de fals documental, seguim la Marta i el Francesc. El somni d’un futur millor encarnat pel lema Yes, we can es transforma a les seves mans, en un patètic No, We Can’t. #nowecantBTV

No we can't

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
80
Aportaciones
2.235€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

No We Can't forma part del programa de BTV Tube d'Assaig. Aquest innovador programa de televisió dóna als espectadors el poder de realitzar aportacions en directe a través d'aquesta pàgina de Verkami per fer realitat aquest projecte de sèrie.

Mira el capítol sencer a estrenat a Tube d'Assaig de BTV



Qui som

La directora de teatre i dramaturga Laia Alsina i Riera va engegar un projecte teatral amb els actors Marta Vila i Francesc Gil en el qual hi apareixien uns vídeos que presentaven els personatges. Aquestes càpsules realitzades per la Mireia Giró Costa van tenir tan bona acollida que els quatre companys vam decidir continuar explicant les aventures de la Marta i el Francesc en una sèrie completa. De moment, tenim un pilot. Volem muntar un segon capítol i desenvolupar un projecte de sèrie de 6 capítols que ens permeti vendre la idea a una productora i realitzar la sèrie de nou de forma professional, fugint del low cost. Ens ajudeu?

Sinopsi

La MARTA és professora de secundària i no se sent valorada a la feina. Ella i la seva neuròtica companya ROSA (Roser de Castro), viuen atemorides pels alumnes ja que la DIRECTORA DE L’ESCOLA (Gemma Deusedas) mai els amonesta encara que pirategin emails o llencin guixos a la cara dels professors; per posar un exemple que no ha passat mai.

El FRANCESC és la parella de la Marta, un actor a l’atur que fa feines de tant en tant. Els seus papers estel·lars: fer de mono al Zoo de Barcelona i sortir 22 segons a La Riera.

Res d’això és exactament el que imaginaven que els donaria la vida després dels 30. Com que en temps de crisi s'ha de ser emprenedor i valent, encara que no tinguis ni idea de com fer-ho, decideixen muntar un negoci de paelles a domicili. El desastre està assegurat.

El somni d’un futur millor encarnat pel lema Yes, we can es transforma a les seves mans, en un patètic No, We Can’t.

Altres personatges com la GEMMA (Marta Aran), la millor amiga de la Marta que sí que ha triomfat a la vida, i el GUILLEM (Guillem Megías), l’alumne malvat de l’escola, acabaran de conformar el món de petites misèries dels protagonistes. De mica en mica, els comprendrem i, tal vegada, ens hi sentirem identificats. La Marta i el Francesc, amb tota la seva bondat i malícia, els seus errors i el seu tarannà de perdedor que vol deixar de ser-ho, ens entendriran i ens faran riure. Desitjarem que mai acabin les seves peripècies. La bona notícia és que no cal que això passi si ens ajudeu a tirar endavant el projecte.

Fals documental

Amb un format de fals documental en el qual la càmera és un protagonista més a la recerca de la realitat amagada; seguim els protagonistes que se’ns mostren tal i com són encara que intentin donar-nos una bona imatge de si mateixos. Al capítol pilot, es presenten els personatges i la relació que tenen entre ells. A través d’entrevistes personals descobrim per què volen crear l’empresa de paelles i quines iniciatives han pres per engegar-la. Gravant-los de forma furtiva, quan s’obliden que són observats, descobrim les seves flaqueses i comprovem com allò que diuen no sempre és veritat.

Al segon capítol volem veure’ls en acció, cuinant la seva primera paella i posant a prova la parella, l’amistat i la salut pública.

El fals documental no és tan fals ja que la vida dels personatges es confon amb la dels actors i viceversa. Es diuen igual, són parella a la vida real, han treballat del mateix que la Marta i el Francesc de la ficció i algunes anècdotes que es narren a la sèrie són certes. O potser no.

Demanem humilment 2000€ per dedicar-los a fer:

-El segon capítol.

-Un teaser de la sèrie.

-Una Bíblia o tractament que descrigui què passa als 6 capítols que conformen la sèrie.

-El guió del tercer capítol.

-Les despeses de presentar-nos a pitchings i festivals per tal de vendre la sèrie.

-Les despeses de micromecenatge

-Muntatge Capítol 2: 2 mesos

-Muntatge teaser: 3 mesos

-Escriptura bíblia i Capítol 3: 4 mesos

-Data entrega recompenses (aproximat): desembre 2016


Facebook
Twitter
Tube d'Assaig de BTV
Twitter de Manu de la Vega

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies