❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Una nova via per a l'empresa valenciana" #PensarPV2

"Una nova via per a l'empresa valenciana. Bases i propostes per al futur" és un llibre col·lectiu de la Fundació Nexe i l'Editorial Afers sobre els dilemes que se li plantegen a l’empresa valenciana de hui i les polítiques públiques que aquesta requereix.

Fundació Nexe

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
113
Aportaciones
3.041€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

UNA NOVA VIA PER A L'EMPRESA VALENCIANA. BASES I PROPOSTES ECONÒMIQUES PER AL FUTUR és un projecte de llibre col·lectiu de la Fundació Nexe i l'Editorial Afers sobre la situació de la xarxa de mitjanes i xicotetes empreses gràcies a la qual funciona l'economia valenciana. L'obra persegueix –d’una banda- identificar els reptes i les oportunitats que té l’empresa valenciana al seu davant, i –d’una altra– proposar actuacions amples i variades amb l’objectiu de reinventar un nou model productiu per a la nostra societat. Sense un nou model econòmic, responsable i competitiu, els valencians no aconseguirem reeixir de l’actual crisi econòmica i social. Un nou model que ha de tornar a ser innovador, obert al món i socialment responsable.

Amb la teua ajuda, el llibre es publicarà enguany per la prestigiosa editorial Afers i es distribuirà per les llibreries del país i de la resta de territoris del nostre domini lingüístic.

El llibre és una iniciativa de la Fundació Nexe i consisteix en sis aportacions diverses i pluridisciplinàries coordinades pel professor d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Politècnica de València, Elies Seguí. Les aportacions dels sis capítols en què es divideix el llibre les fan, a més del coordinador:

  • Isidre March, catedràtic d’universitat del Departament de Direcció d’Empreses. Universitat de València

  • Fidel Leon, professor titular d’universitat del Departament de Direcció d’Empreses. Universitat de València

  • Vicent Cucarella i Ángel Soler, investigadors de l'Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE)

  • Rafael Beneyto Cabanes, cap de gestió global de risc de la Caixa d’Estalvis d’Ontinyent

  • Josep Vicent Boira, professor titular de Geografia Humana de la Universitat de València.

El llibre comptarà amb un pròleg de Vicent Soler, catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de València i conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, i epíleg de Rafael Climent, conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació.

La col·lecció Pensar el País Valencià

La Fundació Nexe en col·laboració amb l’Editorial Afers, impulsa l’edició d’aquesta col·lecció de llibre, que es centra de forma monogràfica en diferents aspectes d’interés social, polític o econòmic per a la societat valenciana del moment. L'any 2014 es va publicar el primer llibre de la col·lecció, "Nació i Identitats", coordinat per Vicent Flor. El llibre que ajudaràs a finançar amb aquest projecte serà el número dos de la col·lecció.

A què destinarem les vostres aportacions

Els recursos obtinguts aniran destinats a l'edició del llibre en paper, l'organització de les presentacions arreu del territori valencià i de la II Trobada Nexe, jornada de reflexió per a la presentació central del llibre. També per als enviaments a organitzacions i institucions —acadèmiques, polítiques, socials i cíviques— afectades pel contingut de la proposta.

Calendari previst

El nostre objectiu és tindre el llibre editat per al mes de juny. Aquest mes realitzarem la presentació del llibre, en format d'unes jornades de reflexió al voltant del tema que es presenta a València: la II Trobada Nexe.

Sobre les recompenses

Els micromecenes podran recollir les seues recompenses a la presentació central que tindrà lloc a València. Per a aquells que no puguen fer-ho, se'ls enviarà per correu postal durant el mes de juny.

+ Info

www.fundacionexe.org
Facebook de la Fundació
Twitter de la Fundació

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Booktrailer del llibre (vídeo)

Per als que esteu esperant la pel·lícula ;-D ja tenim ací el trailer del llibre!!

Un magnífic vídeo realitzat per Marta Negre i Andreu Signes que en 49 segons resumeix a la perfecció el sentit de "Una nova via per a l'empresa valenciana".

Vinga!!! Encara esteu a temps de fer possible este projecte editorial a Verkami! Reserveu el vostre exemplar!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#05 / Gràcies per la vostra col·laboració!

Ho hem aconseguit! 40 dies després d'iniciar aquest Verkami, hem aconseguit superar el nostre objectiu de 2.500€. Gràcies a la col·laboració de tots i totes vosaltres hem aconseguit reunir un total de 3.041€ per al projecte. Amb això serà possible editar i imprimir el #pensarPV2, "Una nova via per a l'empresa valenciana. Bases i propostes per al futur", el llibre coordinat per Elies Seguí que tracta l'estat de l'empresa valenciana. A més, podrem fer presentacions arreu del territori valencià per difondre les idees i teories que s'exposen en l'obra. També podrem organitzar la principal presentació del llibre a la ciutat de València, que celebrarem pròximament amb la participació dels responsables del govern valencià d'implementar les mesures que conté el llibre.

Us agraïm de nou a tots la vostra participació com a… leer más

#04 / El conseller d'Economia Rafael Climent també amb la nova via.

Ja estem en plena recta final del Verkami, i -com a perla final- volem compartir amb vosaltres els pensaments del nostre conseller d'economia, Rafael Climent, sobre el model productiu valencià i les propostes que es realitzen des del projecte editorial 'Una nova via per a l'empresa valenciana".

Queden poc més de 24 hores per a tancar amb èxit este projecte de microcrowdfunding. És per això que vos animem a aprofitar les últimes hores per tal d'estendre al màxim la difusió de la publicació. El debat social posterior que pugam aconseguir sobre com hauria de ser el futur model productiu valencià, sols pot ser positiu per a les futures generacions.

Gràcies pel vostre compromís!

#03 / Vicent Soler parla d'"Una nova via per a l'empresa valenciana"

Com be sabeu, el projecte editorial "Una nova via per a l'empresa valenciana" compta amb un pròleg de luxe elaborat per Vicent Soler, catedràtic d'economia aplicada de la Universitat de València i actual Conseller d'Hisenda i Model Econòmic.

En tan sols 2 minuts podeu veure al següent enllaç com ell veu els canvis produits a l'economia valenciana, i que pensa sobre les idees que es proposen a "Una nova via per a l'empresa valenciana".

Vinga! Ja sols queden 19 dies per a fer possible este projecte editorial! Convertiu-vos en mecenes i formeu part de la iniciativa!

#02 / Booktrailer del llibre (vídeo)

Per als que esteu esperant la pel·lícula ;-D ja tenim ací el trailer del llibre!!

Un magnífic vídeo realitzat per Marta Negre i Andreu Signes que en 49 segons resumeix a la perfecció el sentit de "Una nova via per a l'empresa valenciana".

Vinga!!! Encara esteu a temps de fer possible este projecte editorial a Verkami! Reserveu el vostre exemplar!

#01 / Índex de continguts i autors

Pròleg: Vicent Soler i Marco.

Introducció: Elies Seguí Mas.

Capítol 1: Isidre March Chordà, "La innovació al País Valencià".

Capítol 2: Fidel Leon Darder, "La internacionalització de l’empresa valenciana".

Capítol 3: Elies Seguí Mas, "It's the Ethics, stupid! Bases per a una empresa més competitiva i responsable".

Capítol 4: Vicent Cucarella Tormo i Ángel Soler Guillén, "Capital humà i treball en un nou escenari".

Capítol 5: Rafael Beneyto Cabanes, "Un nou sistema financer per a l’economia productiva valenciana".

Capítol 6: Josep Vicent Boira, "Territori, infraestructures i empresa valenciana. Per un radical canviament de perspectiva".

Epíleg: Rafael Climent Gonzàlez.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies