❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Santes 10x15

Santes 10x15 vol ser més que un llibre fotogràfic sobre la Festa Major de Mataró. És una mostra dels diferents punts de vista, moments i situacions viscudes durant els darrers 10 anys fotografiant Les Santes.

Albert Canalejo

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
68
Aportaciones
3.257€
De 3.250€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Quina és la idea?

Durant set dies l'any, Mataró es posa les millors gales i surt al carrer per gaudir de la Festa Major de Les Santes. Set dies en que molts ens oblidem de tot i acompanyem a ballar a la família Robafaves, ens cremem al correfoc, fem unes julianes amb els amics i gaudim de les havaneres a la platja.

Enguany fa 10 anys que he pogut viure la festa de Les Santes des d'un punt de vista privilegiat. Treballar a la premsa local et permet seguir els actes més emblemàtics des de primera línia, a la vegada que pots viure-la des de dins i amb les colles.

Durant aquests anys sempre m'ha rondat pel cap donar-li una sortida a totes aquestes fotografies (a banda de la seva publicació en mitjans locals) i és per això que he realitzar diferents exposicions, merchandising... i sobretot la màxima difusió per xarxes socials.

És per això, que aprofitant aquesta efemèride he pres la decisió d'engegar un projecte en format llibre fotogràfic amb una selecció d'un centenar de fotografies entre les més de 50.000 que tinc a l'arxiu. El resultat final no serà només un llibre fotogràfic, serà un record i un llegat cultural de la festa de les nostres patrones, Juliana i Semproniana.

Com serà el llibre?

Comptem amb el suport de la editorial barcelonina Proxima i farem una edició inicial de 500 exemplars. Santes 10x15 serà un llibre fotogràfic en format quadrat de 22x22cm, amb tapa dura i impressió d'alta qualitat en paper de 170gr. Tindrà aproximadament 130 pàgines amb un un centenar de fotografies i textos, alguns escrits per gent de reconegut prestigi dins del món "santero".

La portada encara no està decidida. Com que les fotografies del 2016 també estaran incloses en el llibre. Esperarem fins al final i deixarem escollir als mecenes quina portada els hi agrada més.

A què destinarem les vostres aportacions?

Volem que l'edició del llibre estigui a l'alçada i al nivell d'unes festes catalogades de Festa Patrimonial d'Interès Nacional. Serà una edició cuidada i treballada, per això, gran part del pressupost serà per una impressió de qualitat.

70% Impressió

10% Recompenses

10% Taxes i Impostos

5% Publicitat i promoció de la campanya

5% Disseny i Maquetació

Sobre les recompenses

Hem volgut fer una oferta de recompenses variada, que la gent pugui agafar des d'un pack on trobar el llibre i les postals, fins el que vol una edició en digital del llibre. Els imants i les postals són ideals per tenir present Les Santes en el teu dia a dia a casa teva o fer un regal diferent.

Calendari previst

La campanya de micromecenatge està calculat que acabi a mitjans d'agost, moment en que ens posarem a incorporar en la maquetació les fotografies del 2016, fer alguns retocs i ultimar detalls. La previsió és que durant el mes de septembre es porti a terme la impressió i es preparin les recompenses per que a principis d'octubre els mecenes ja tinguin el seu llibre a casa. També està previst fer una presentació del llibre, tenim vàries opcions i ofertes, però encara no hi ha ni data ni lloc.

Cinc motius per participar en aquesta campanya

  1. Per que és un projecte col·laboratiu i compartint tots hi guanyem

  2. Per que donaràs suport a un projecte 100% mataroní

  3. Per que recolzaràs un projecte literari

  4. Per que tindràs un punt de vista diferent de la festa de Les Santes

  5. Per que tindràs a casa teva una obra amb la que podràs rememorar Les Santes durant l'any

Glòria a Les Santes!!

+ Info:

Albertcanalejo.cat
Facebook.com/canalejofotografia

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Adéu a les Santes 2016!

Hola mecenes!

Encara que no ens faci molta gràcia, ja s'han acabat Les Santes de Mataró. Després d'uns dies per recuperar-se d'unes jornades fotogràfiques tan intenses, ara toca repassar el que ha donat de si les festes del 2016, que ja us asseguro i pel que hey pogut veure a les xarxes socials, que té bona pinta.

Tot just hem passat l'equador de la campanya de Verkami i ens queda una mica per arribar a l'objectiu. Us animo a que compartiu el projecte i animeu a la gent a participar. No us quedeu sense el vostre exemplar, teniu fins al 19 d'agost :D

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#03 / El llibre de les Santes està al caure

Benvolgut/da mecenes,

Primer de tot us volem comunicar que aquests darrers mesos no hem estat de parrandeo i hem estat treballant en la selecció de les fotografies i l'edició del llibre. Pensàvem que seria més fàcil i la veritat és que només la selecció ja ens ha costat, totes ens agraden i voldriem que sortisin, però finalment crec que hem fet una bona selecció.

El timing inicial ha variat una mica. En pocs dies us podrem mostrar una maqueta practicament definitiva del llibre. Un cop acabat tot ho enviarem a impremta com a molt tard a finals de novembre, perque ens arribi abans de nadal i així ho pogueu disfrutar per festes.

Ara ja estem a la recta final, així que us anirem informant dels diferents passos que anem donant ;)

Salutacions!!!

Albert

#02 / Santes 10x15 serà una realitat

Benvolgut mecenes,

Primer de tot, moltes gràcies per participar en el projecte que ha acabat amb èxit. Després d'uns dies de vacances, tornem a la feina i ens posem amb la selecció final de les fotografies i poder engegar el procés d'impremta. En res us avançarem algunes pàgines perque veieu com avança el disseny.

També us avanço que tenim vàries dates per la presentació del llibre, de cara a principis d'octubre, a la que m'ho confirmin us ho notificarem.

Per si no l'heu vist, aprofito la ocasió per compartir amb vosaltres l'entrevista que em van realitzar els companys de l'editorial Proxima; http://www.editorialproxima.com/albert-canalejo-una-decada-fotografiant-les-santes/

Salutacions i us continuaré informant ;)

Albert

#01 / Adéu a les Santes 2016!

Hola mecenes!

Encara que no ens faci molta gràcia, ja s'han acabat Les Santes de Mataró. Després d'uns dies per recuperar-se d'unes jornades fotogràfiques tan intenses, ara toca repassar el que ha donat de si les festes del 2016, que ja us asseguro i pel que hey pogut veure a les xarxes socials, que té bona pinta.

Tot just hem passat l'equador de la campanya de Verkami i ens queda una mica per arribar a l'objectiu. Us animo a que compartiu el projecte i animeu a la gent a participar. No us quedeu sense el vostre exemplar, teniu fins al 19 d'agost :D

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies