❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llimacs

Llimacs és una producció teatral de Selvàtica Teatre que neix de la col·laboració amb la dramaturga Tona Puig i la direcció de Cristina Cervià. Llimacs explora els límits de la complexitat humana alhora que desdibuixa el llindar entre la realitat i la imaginació.

Selvàtica Teatre

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
71
Aportaciones
2.400€
De 1.950€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"Llimacs", és un projecte que s’impulsa a través del treball conjunt de dones de les comarques Gironines. D’aquesta manera es pretén crear sinergies entre creadores de diferents àmbits de les arts escèniques (actrius, dramaturga, directora...) per dur a terme una proposta escènica local i contemporània.

"Llimacs" és un text inèdit de la dramaturga emergent Tona Puig (Marta Comasòlivas), dirigit per Cristina Cervià i interpretat per Rut Castell i Júlia Canals. El procés de creació és un treball conjunt entre la directora, la dramaturga i les actrius.

Sinopsi

Tres dones d'una mateixa família amb objectius específics i intencions ocultes intenten relacionar-se, sobreviure i adaptar-se a la realitat del món que els envolta de la manera que millor saben fer-ho.

L’obra ens parla de tot allò que heretem de la família i ens configura com a éssers, de fòbies i filies, de somnis i malsons, de vides estroncades per la mediocritat i les pors. Són dues germanes que ens plantegen dilemes entorn de la feminitat, de la sexualitat, de les relacions de dominació. Els llimacs són hermafrodites, nosaltres ho podem ser? Podem lluitar en contra de la natura? Podem viure totalment soles?

L’obra intenta captar el tempo dels nostres pensaments. L’espai i el temps s’entrellacen desfigurant el rellotge, ens fan viure l’instant etern de la memòria, inventada o no.

La pregunta es manté a l’aire contínuament: què és la realitat?

El text

–Àvia: Totes les espècies tenen mascle.
–Joana: Totes no. Els llimacs són hermafrodites.
–Àvia: Cargols sense closca.
–Joana: Com? Gastròpodes. Pleguem, No em puc concentrar. A veure si demà tinc un dia millor.
–Àvia: Confio en tu.

Qui som?

Júlia Canals la veiem dalt de l’escenari com a actriu però també treballa en la producció per tirar endavant el projecte Llimacs. Ha participat com actriu en Nathan, el Savi dirigit per Michal Nocon. Amb la Cia. Ma mare no em deixa en els espectacles El Bon Malalt i Èdip rei, o La culpa la té el meu pare dirigits per Lluís Elias. La Casa projecte de la Plataforma de dramaturgs de Girona. Com actriu i codirectora en el projecte intercultural Tres relats de Vida – Dones Protagonistes.

Rut Castell la veiem dalt de l'escenari com actriu, però al igual que la Júlia, també treballa en la producció per tirar endavant el projecte Llimacs. Ha participat en alguns treballs teatrals, Don Joan torna de la Guerra (Jordi Messalles 2003), Dea Cirkus Müller (Raimon Molins,2003-2005), Scholastici Bufones (Janot Carbonell i Pere Ferran,2013), Dignitat (Janot Carbonell,2014), participa com a narradora al Museu Oral de la Revolució (MACBA 2013) i és creadora de la cia. Astroclowntes (narració de contes per a infants en biblioteques i centres escolars,2013-actualitat).

Cristina Cervià és la que dirigeix la posada en escena. Ha dirigit els espectacles: (2014) La Ruïna; (2013) Històries de Boscos i Bellavista, 18; (2011) El Vals de Baltimore i Pentimenti (2010) entre d'altres. Les seves darreres interpretacions han estat: La importància de ser Frank (2015), Yvonne, princesa de Borgonya (2015), Red Pontiac de Pere Riera (2012 2014), El Balneari de Mentidera Teatre i La Ruta 40 (2013), Mgogoro (2012).

Tona Puig la nostra dramatúrga actualment, és membre de la Plataforma de Dramaturgs de les comarques gironines amb qui l´any 2013 ha estrenat la peça Melics o canviant pets per merda en l´espectacle Bellavista 18 estrenat a La Planeta, amb els actors Paco Moreno, Georgina Asín i David Marcé sota la direcció de Cristina Cervià i l´any 2015 estrena la dramatúrgia i la direcció de la peça El Pou dins l´espectacle La Casa amb les actrius Alba Cabrera i Anna Benages.

Nagore Somoza, ens assessora en la coreografia. Intèrpret i membre de l'equip artístic de la companyia de dansa aèria Deambulants des de l'any 2007; intèrpret dels espectacles Del Cel; Taraxacum ; Gaz ; Inn ; Tir Creadora i intèrpret de la companyia de dansa Las Lo Las en els espectacles Doll, Como anillo al dedo, Blanc Errant, Les núvies, No Res. Ballarina i intèrpret en diverses companyes de dansa, cia. Laura VIlar (Tattlins tower) cia. Maria Antonia Oliver (Petita Lula) cia. Estampades (Roda), Mugmus ( associació cultural de música i dansa Mugalariak), Cobosmika (Wish).

Pedra ens dissenya el vestuari i l'escenografia de Llimacs. PEDRA és una companyia de direcció d’art i vestuari, creada per Marina Pujadas i Sofía Zunino l’any 2015. Estan especialitzades en el disseny de vestuari i l’exploració tèxtil. Creen i fabriquen posades en escena, universos visuals i conceptuals. Posen la creativitat al servei de la cultura en totes les seves expressions. Es serveixen de les eines que facin falta, de l’ordinador a la màquina de cosir. I si cal, se les inventen.L’objectiu és materialitzar la imaginació.

Lluís Robirola serà qui ens dissenyi l'il·luminació i farà de tècnic de so il·luninació. Ha treballat com a tècnic de so al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) durant 3 anys, al Teatre Lliure de Barcelona durant 5 anys, al Teatre Zorrilla, al Versus Teatre, a l'Ateneu de Cerdanyola, al Teatre de Salt, al Teatre de Banyoles, al Teatre Municipal de Girona, a l'Auditori de Girona, a la Nau Provisional d’Arts Escèniques, entre d'altres. És membre fundador de l'empresa Punt de Fuga Logística Tècnica d 'Espectacles, S.L. al gener del 2010 juntament amb Marc Paneque.

Jordi Murillo ens dissenya els paisatges sonors. Nascut a Barcelona l'any 1978, és fotògraf, poeta i activista cultural. Fa gairebé quinze anys que s'expressa a través de 25HOMBRES, col·lectiu d'experimentació sonora i altres dèries. De fa un any ha rellançat la seva carrera en solitari. És la primera vegada que sonoritza una obra de teatre, però està encantat de poder fer-ho, li agrada molt experimentar.

Olga Taravilla ens porta la comunicació del projecte. És llicenciada en Història de l’Art i Màster en Iniciació a la Recerca, Història de l’Art i Postgrau en Comunicació d'Art per la UdG. Ha fet cursos de formació teatral al Centre El Galliner. Treballa en l’àmbit de la de les arts, tant en la part de producció i organització d’esdeveniments, com en la creació i la interpretació i és responsable de la comunicació 2.0, disseny web i gestió de continguts d'Ad’Art. Actualment està gestionant el projecte 3r. Esquerra i Les Golfes a CoEspai.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions suposen una forta embranzida per tirar endavant el projecte. Especialment per cobrir les despeses d'escenografia, vestuari i disseny de la il·luminació.

Com sabeu, les despeses d'una creació teatral són molt més elevades dels 1950€, així que si sobrepassem la quantitat seria fantàstic perquè ens ajudaríeu a cobrir sous de les persones que estan col·laborant en el projecte per fer-lo realitat i ens sentiríem en el cel! Gràcies!

Sobre les recompenses

Les recompenses s'entregaran el dia de la preestrena de "Llimacs" al ""Teatre Can Sagrera de Vilobí d'Onyar"" (Girona).

Les persones que han escollit alguna recompensa on està inclòs venir a l'assaig pactaríem les dates entre el 10 de maig i el 25 de maig.

El dia de la pre-estrena les que heu escollit sopar amb nosaltres o que us portem l'obra a casa concretaríem dates.

Calendari previst

"Llimacs" és un projecte iniciat el març de 2015, primer moment en que la companyia es posa en contacte amb la dramaturga, portem un any desenvolupant el projecte, en el que l’actualitat estem en procés d’assaig i producció, escenografia, vestuari.

1 d'abril al 8 de maig: disseny de llums, escenografia i vestuari. Els dispositius de difusió per la pre-estrena: la postal Llimacs, fulls de sala i fotografies.

8 al 15 de maig: Producció i preparatius de la pre-estrena de Llimacs.

28 de maig: És el dia de la pre-estrena de Llimacs al Teatre Can Sagrera de Vilobí d’Onyar on s’entregaran les recompenses.

Fitxa artística

Companyia: Selvàtica Teatre

Direcció: Cristina Cervià

Dramatúrgia: Tona Puig (Marta Comasòlivas)

Actrius: Rut Castell i Júlia Canals

Assessorament cos: Nagore Somoza

Disseny d’il·luminació : Lluís Robirola

Disseny de paissatges sonors: Jordi Murillo

Tècnic so - il·luminació : Lluís Robirola

Realització de vestuari: Pedra

Escenografia: Pedra

Fotografia: Leonci Canals

Producció: Selvàtica Teatre

Comunicació: Olga Taravilla

Distribució: Selvàtica teatre

Col·laboracions

A més a més de la vostra inestimable col·laboració al participar al projecte, també comptem amb l'Associació Gironina de Teatre que ens assessora i ens cedeix l'espai d'assaig i també amb l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar que ens cedeix el teatre Can Sagrera.

+ Info

Web de Selvàtica Teatre
Facebook de Selvàtica Teatre

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Com un llimac als núvols

Així ens sentim avui, flotant, entre núvols i somriures. I ens sentim així gràcies a la vostra col·laboració en el projecte de «Llimacs». Avui, en aixecar-nos, hem vist que la línia vermella de cada dia ha mutat de color, en un procés alquímic de confiança s'ha transformat en verd. El verd de l'esperança que vam posar en obrir la campanya de micromecenatge i pujar al carrusel de la producció de «Llimacs».

Les vostres aportacions ens han transmès confiança i suport en el projecte i això ens dóna molta força i no té preu!!

Moltes, moltes gràcies!!

#01 / La paraula d'avui és emoció

El títol de l'entrada no és intranscendent, avui al grup de whassap que tenim les persones que treballem en la producció de Selvàtica ha estat la paraula més utilitzada. Iniciar un projecte, una aposta personal no és fàcil. És, en un primer moment com quan estàs al trampolí d'una piscina. A teatre, en els primers cursos fas un exercici similar, t'has de llençar al buit i caure entre els braços dels teus companys i companyes, has de confiar.

Avui estàvem emocionades de veure tot el suport i l'amor que hi poseu cadascuna de les persones que esteu col·laborant i volíem dir-vos-ho, encara que no sigui més que una paraula, "Gràcies", entre cometes perquè dins trobareu tots els nostres sentiments que esperem poder transmetre-us quan vingueu al teatre.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies