❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ABANS ESTÀVEM AL MÓN - Nou disc de Bläue

Crowdfunding per finançar l'edició, distribució i oficialitzar el llançament del nou disc de Bläue 'Abans estàvem al món'. Fabricació de 300 vinils destinats a distribució física, campanya de comunicació, llançament "online" penjant el disc a les principals plataformes de música en streaming.

Bläue

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
97
Aportaciones
2.190€
De 2.100€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:



Descripció del projecte

L’any 2012 vam llançar el nostre primer disc 'No us enfadeu porteu-me una serra'. Vam oferir concerts a les sales Luz de Gas i Bikini de Barcelona, a Icat Fm, i a diverses sales de Tarragona, Vic, així com a la Fira de Vilaseca.

El nostre segell discogràfic era Discmedi, ells van pagar l'edició i la distribució del nostre disc. Nosaltres vam pagar la gravació i la mescla.

Avui dia tenim un nou disc però no tenim segell discogràfic, per tant, no podem finançar l’edició i la distribució. Si els tinguéssim, no us els demanaríem.

Per això hem iniciat aquesta campanya: per recaptar el que ens falta i poder oferir-vos aquest disc. Hem decidit simplificar aquesta recaptació proposant una única modalitat de participació: Comprar-nos el disc per adelantat.

20 euros, a canvi d'una copia del disc en vinil i d’una entrada al concert de presentació a la sala Apolo. 25 euros, si voleu anar al concert acompanyats.

Amb 105 col·laboracions de 20 euros aconseguirem els 2100 euros que ens falten. Ens fa molta il·lusió poder-vos presentar aquest disc.

Amb la vostra col·laboració podrem fer-ho.

A què destinarem les vostres aportacions

  • Fabricació de 300 vinils per a distribució física

  • Llançament online del disc a través de les principals plataformes de streaming: Spotify, Deezer, iTunes, Grooveshark i Youtube)

  • Campanya de comunicació del llançament del disc (mass media, periodistes musicals, programadors i bloggers entre d'altres)

  • Lloguer de la sala i preparació del concert de presentació

Calendari previst

El nostre objectiu és tenir llesta l'edició final del disc a mitats d'abril i fer un concert de presentació durant el més de maig d'aquest any.

+ Info

Bandcamp
Facebook
Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#04 / Concert a la Sala [2] de Apolo. Presentació del nou disc de BLÄUE: "ABANS ESTÀVEM AL MÓN".

Estimats mecenes!!

Ens tornem a adreçar a vosaltres perquè al comunicat que vam fer ahir faltàven algunes dades importants i perquè hi han hagut alguns canvis.

Ja sabeu que tenim moltes ganes de veureus al concert de presentació del nostre nou disc "ABANS ESTÀVEM AL MÓN", que podrem celebrar gràcies a vosaltres, on també podreu recollir els vostres vinils.

A continuació, tota la informació:

Dia: Divendres 14 d'octubre del 2016.

Ubicació: Sala [2] de Apolo (Nou de la Rambla, 113, Barcelona).

Horari: De 20h a 22h30.

Enllaç a l'event de facebook (hi trobareu información extra i podreu confirmar la vostra asistència al concert):

https://www.facebook.com/events/522899934586120/

Enllaç al bandcamp (hi podreu escoltar el nou disc):

http://blaue.bandcamp.com/

El llançament online i físic es preveu pel 28 de setembre del 2016. A partir de llavors el podreu trobar a tots els canals de distribució digital (Spotify, Itunes, etc.) i poc a poc anirá apareixent a les botigues.

leer más

#03 / Concert a l'Apolo 2. Presentació del nou disc de BLÄUE: "ABANS ESTÀVEM AL MÓN".

Estimats mecenes,

Esteu tots convidats al concert de presentació del nostre nou disc, que podrem celebrar gràcies a vosaltres, on també podreu recollir els vostres vinils. A continuació, tota la informació:

Ubicació: Sala 2 de l'Apolo (Nou de la Rambla, 113, Barcelona).

Horari: De 20h a 22h30.

Enllaç a l'event de facebook:

https://www.facebook.com/events/1190796814311270/

Enllaç al bandcamp (on podreu escoltar el nou disc):

http://blaue.bandcamp.com/

El llançament online i físic es preveu pel 28 de setembre del 2016. A partir de llavors el podreu trobar a tots els canals de distribució digital (Spotify, Itunes, etc.) i poc a poc anirá apareixent a les botigues.

Aprofitem per demanar-vos que feu un "like" a la nostra pàgina de facebook, on podreu anar seguint l'actualitat de la gira:

https://www.facebook.com/Bl%C3%A4ue-167167679971296/?fref=ts

//

Queridos mecenas,

leer más

#02 / Estimats mecenes

Us escrivim primer de tot per agrair-vos de tot cor la vostra participació i paciència. Volem confirmar-vos que estem treballant de valent per que pogueu rebre el més aviat possible les vostres recompenses.

No us hem dit res fins ara perquè hem estat molt ocupats amb la preparació de tot plegat: disseny final de portada, contactes amb la fabrica per decidir el model editorial, assajos, gestions burocràtiques per temes de drets d'autor, codis de venta...

Aquest disc l'hem fet sense l'ajuda de ningú, i gestionar una publicació d'aquesta manera demana més temps i paciència perquè les coses surtin bé.

En aquests moments ja ho tenim tot gairebé resolt i podem confirmar que aquest més enviarem el màster i el disseny a fabrica perquè engeguin les máquines.

La fabrica de vinils és a l'estranger, i ens informen que la producció pot durar entre 2 i 3 mesos. La durada estandard. Per tant, podríem tenir els vinils llestos al setembre o octubre i llavors us els enviarem sens falta!

leer más

#01 / Hem ampliat les recompenses!

Estimats mecenes!

Primer de tot, donar-vos les gràcies pel vostre recolzament! Estem molt contents!

Cada dia rebem noticies de nous mecenes... per tant cada vegada estem més a prop de poder editar el nou disc i això ens anima molt a seguir treballant en la nostra música! I gràcies a vosaltres!

Arrel de la petició d'alguns mecenes, hem decidit ampliar les recompenses del projecte. Ara, amb els 20 o 25 euros que heu posat, no només haureu comprat anticipadament l'edició física i limitada en vinil del nou disc de Bläue, sinó que també adquirireu una descàrrega gratuïta del mateix en format digital perquè pogueu posar-lo al vostre reproductor informàtic (Itunes, Windows Media, etc.) o dispositiu mòbil (Mp3, Iphone, Smartphone...), de manera que el pogueu escoltar on i quan volgueu i de la manera més contemporanea.

També de passada, comentar-vos que hem penjat una nova cançó del nou disc al bandcamp: El salmó.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies