❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

A través de l'Ànima

Llibre de fotografies d'Abel Vilches per commemorar els tres anys d'Esplai TEA, un esplai especial amb nens amb trastorn de l'Espectre Autista. Les fotos van acompanyades de comentaris i reflexions de pares, mares, psicòlegs, voluntaris. Vol ser un homenatge a tots els que fan possible l'Esplai TEA.

0
seconds
109
Patron
3.255€
From 3.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

3 anys d'Esplai TEA

L'any 2012 va néixer el CR TEA CC (Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central) guanyador del concurs d'idees UOC&PLUGGED 2012.

El 10 de març del 2013 obria portes a Manresa i començava l'Esplai TEA, un esplai en què cada nen amb TEA té un monitor de referència. En aquests tres anys més de 80 voluntaris han donat suport a la tasca de l'Esplai TEA.

L'Abel Vilches és un dels voluntaris, fotògraf, que va anar fent un seguiment del joc, les mirades, la solitud, els somriures d'aquests nens, i la complicitat amb els voluntaris.

Fruit de la seva col·laboració es va fer (patrocinada per La Caixa) l'exposició "A través de l'Ànima", amb 40 fotografies de gran format.

Ara, en commemorar el tercer aniversari del CR TEA CC volem fer un llibre amb aquestes fotografies i 40 més (un total de 80 fotografies).

No és només un llibre de fotos, sinó que també hi ha comentaris de les fotografies, i cada capítol (el llibre està dividit en 8 capítols diferents de 10 fotografies cadascun) ve precedit per una explicació de la psicòloga del centre per tal que entenguem l'autisme. I tot això en tres idiomes (català, castellà i anglès)

Calendari previst

El llibre sortirà a la venda el dia 10 de març i es farà una presentació pública juntament amb l'exposició de fotos a la biblioteca de l'Ateneu de Manresa.

Sobre les recompenses

Fer ara l'aportació et garanteix que aquell dia tinguis un exemplar i que (depenent de l'aportació) surti el teu nom també als agraïments. Si vols, fins i tot pots fer-te amb una de les 40 fotografies que formen l'exposició "A través de l'Ànima" (mides 60 x 40 cm, impreses en foam)!
Cas de ser mecenes del Bages podreu recollir les recompenses el dia de la presentació del llibre; els altres les rebreu a casa, perquè hi ha inclòs el preu de l'enviament.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions són per pagar la producció del llibre (despeses íntegres d'impremta). Cas de superar l'objectiu bàsic no faríem una tirada de 500 sinó de 700 exemplars.

Si ets dels que aporten 35 euros rebràs, a més, una samarreta del CR TEA CC
Pots veure-la al nostre web www.tea.cat

Mira quines fotos més magnífiques:

Ens parlen d'emocions... I n'hi ha 80...

+ Info

www.tea.cat
Facebook.com/teamanresa
Facebook.com/recursos.autisme

Hem participat a TV3 amb la supermoguda del Super3.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

4 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Hola, ya se han mandado casi todas las recompensas. solo quedan por mandar 15. He comprobadao que tu paquete ya está a punto y que mañana sale hacia madrid. Gracias por tu paciencia.

 • marckami

  marckami

  over 3 years

  Hola, aún no he recibido el libro...
  Me puede dar alguna información al respecto.
  Gracias.
  Marcos López Rodríguez

 • Hola, Maria, ho sentim, però la campanya acaba el dia 20, per anar bé hauries de fer l'aportació abans del 20 de febrer.

  Gràcies per interessar-te.

 • Maria

  Maria

  almost 4 years

  Puc fer la aportació el dia 22/2/2016?

#11 / Genial... tot enviat i repartit!!!

To repartit i tothom gaudint de les recompenses. L'èxit ha estat de tots. Moltíssimes gràcies. Ara no us perdeu les presentacions que anirem fent d'aquest llibre. la propera el dia 13 de maig a les 20 h a la Creueta Centre Cultural de Navarcles.

#10 / EL GRAN DIA!!!

Avui, a les 19 h presentem "A TRAVÉS DE L'ÀNIMA" a la biblioteca de l'Ateneu les Bases de Manresa. Hi esteu tots convidats!!!!!

#09 / ACONSEGUIT i continuem!!

Moltíssimes gràcies a tots. Ja ho hem aconseguit. Ara tot el que vingui de més serà per millorar el nostre projecte i fer-lo de més qualitat, afegir més pàgines o fer tapa dura i quadricomia... Serà genial.

#08 / Ja gairebé ho tenim!

Gràcies a tots gairebé tenim assolit l'objectiu. Falta tan poquet...

Les coses fetes entre tots tenen més valor... La relació entre voluntaris i nens, pares i fills... es mostra en les fotos de l'Abel d'una manera especial. No us ho podeu perdre.

#06 / Data definitiva de la presentació del llibre

Guardeu-vos el dia 11 de març, divendres, a les 19h a la Biblioteca de l'Ateneu Les Bases de Manresa (Carrer Cintaires, 30-32, de Manresa).

No us perdeu la darrera vegada que l'exposició "A través de l'Ànima" estarà disponible. Després de dos anys voltant, l'exposició s'acomiada de l'1 al 31 de març en aquesta mateixa biblioteca. ES va inaugurar al Casino i es clourà a l'Ateneu. No us podeu perdre aquesta oportunitat de veure per darrera vegada les 40 fotografies originals que han donat lloc al nostre llibre i que ara seran repartides entre els mecenes que han fet l'aportació de 55 euros. Ja n'hi ha una bona colla reservades! Fotos... com aquesta, que encara no té "amo". La vols tu?

#04 / Jocs...

A tots els nens els agrada jugar. El joc dels nens amb TEA és peculiar, però a l'Esplai TEA, fem jocs terapèutics: seguint les bombolles, seguim la mirada.

#03 / Gronxador

Al pati del CR TEA hi ha un gronxador... màgic. Amb ell es pot volar i sentir el balanceig... als nostres nens els encanta.

Especialment si algun voluntari els fa gronxar!

#02 / Emocions...

A l'Esplai TEA les emocions, abraçades, petons dels nens amb els voluntaris són constants... Adéu, fins dissabte vinent... una abraçada!

#01 / 8 parts, 8 temes

Mirades, gronxador, jocs, solitud, emocions, ritmes, relacions, somriures... 10 fotos de cada un d'aquests temes... no us les podeu perdre!

15€
40 backers

Un exemplar del llibre

25€
25 backers

Un exemplar del llibre
+ El nom als agraïments del llibre.

35€
18 backers

Una samarreta
+ Un exemplar del llibre
+ El nom als agraïments del llibre.

45€
3 backers

1 llibre i dues samarretes
1 exemplar del llibre i 2 samarretes a triar la talla

55€
17 left (of 40)

1 exemplar del llibre
+ 1 de les fotografies de les 40 que formen l'exposició (mides 60cmx40cm), a triar per rigorós ordre d'aportació.
(Les fotografies estaran exposades a la biblioteca de l'Ateneu de Manresa fins el dia 31 de març. A partir d'aleshores es faran arribar.)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.