❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Degollà, Dolçaines d'Argent

Ja fa 25 anys que el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà interpreta per tot arreu la música escrita per al nostre instrument: música popular, festes de moros i cristians, concerts, ... Ara, amb la vostra ajuda, volem fer realitat un projecte més, el nostre primer CD.

ladegollà

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
103
Aportaciones
1.840€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

NOVA RECOMPENSA

“A Pep, l’inestimable amic dolçainer, mestre del bon somriure i persona de tot cor entranyable. Sempre amb emoció i estima en el nostre record”.

Així descriu Toni Lloret al nostre estimat Pep el Bollo a la cercavila que li va dedicar després de la seua trista desaparició.

I amb aquesta caricatura ens el mostra l'amic Michel Abiétar de la pàgina web http://caricaturasilustradas.com per a col·laborar al nostre projecte i poder oferir una nova recompensa.

La caricatura està signada i té un número de sèrie, i com les altres recompenses anirà acompanyada del CD La Degollà: Dolçaines d’Argent i de la motxila serigrafiada, també amb samarreta. Esperem que us agrade i us anime a col·laborar amb aquest projecte.


NOU OBJECTIU

Objectiu complit, i tan sols han passat 6 dies. Estem molt contents, feliços i sorpresos i volem donar-vos les gràcies a tots. Aquest primer objectiu no era ambiciós, no esperavem la resposta que hem tingut. Però per a fer un CD es necessiten més diners, es per això que us demanem que continueu ajudant-nos, que es convertiu en mecenes d'aquest projecte il·lusionant. Estem preparant noves recompenses per a tots els mecenes si superem els 1500 euros.


Tot va començar a l’any 1989 quan un grup d’amics de la Filà Realistes d’Alcoi van decidir, amb molta il∙lusió, aprendre a tocar la dolçaina per acompanyar a la seua Filà a les festes de moros i cristians. Poc després, amb l’aprenentatge del solfeig i la digitació de l’instrument, varen decidir crear una colla amb entitat propia que des d’eixe moment ha estat present en qualsevol esdeveniment on la dolçaina ha pres protagonisme.

Des d’aleshores, el Grup de Dolçainers i Tabaleters la Degollà ha crescut convertint-se en una colla nombrosa i amb una qualitat que ens ha permés interpretar per tot arreu la música popular valenciana, concerts per a dolçaina i percussió, i com no la música de moros i cristians que ens va veure nàixer.

Han passat 25 anys, i després de nombrosos projectes musicals ens ha arribat el moment de traure a la llum el nostre primer cd. En ell, podreu trobar una selecció de peces interpretades pel grup en diferents moments de la seua història.

Ens agradaria destacar l’obertura Dolçaines d’Argent composada per José Rafael Pascual Vilaplana per al concert del nostre 25é aniversari; Al Tall per Sempre de Saül Gómez Soler, una rapsòdia de temes de música tradicional del ja retirat grup Al Tall; amb gran estima destaquem la interpretació de la cercavila Pep el Bollo, Terra i Mar de Toni Lloret i ens fa recordar un gran amic i membre del grup desaparegut no fa molt de temps; la marxa mora Aligeaba Spyros composada per Vicent Pérez i Estéban i que ha sigut adaptada per a dolçaina i percussió; no podía acabar d’altra manera aquest cd, amb La Muixeranga que amb la inestimable col∙laboració del grup gallec Luar Na Lubre interpretarem com a cloenda del concert 25é aniversari de La Degollà.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinaran a les despeses d'enregistrament, masterització i edició de les peces. En cap moment La Degollà vol guanyar diners amb aquesta iniciativa.

Sobre les recompenses

Podeu aconseguir el nostre cd, camisetes amb disseny exclusiu de Kukuxumusu, o motxiles de tela amb el logo del 25 aniversari. Esperem que us agraden i us animen a ajudar-nos a que aquest projecte siga realitat.

I si arribem als 1500 euros tots els mecenes rebran aquest pin d'una dolçaina.

Calendari previst

Tenim previst que el CD estiga a les vostres cases abans de la primavera.

+ Info

Web
Facebook
Canal Youtube
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • ladegollà

    ladegollà
    Autor/a

    casi 8 años

    Bona vesprada, els últims enviaments estàn a punt d'eixir i aquesta mateixa setmana es posarem en contacte amb els que falten per a fer l'entrega de les recompenses.

    En quant a la segon pregunta, es va fer una entrada al blog convidant-vos a tots a la presentació del cd.

    http://www.verkami.com/projects/13834-la-degolla-dolcaines-dargent/blog/22599-data-de-presentacio-del-cd

    Lamentem que no te'n adonarés d'aquest fet.

    Gracies.

  • Vicente Jorge Sanchis Rico

    Vicente Jorge Sanchis Rico

    casi 8 años

    bona vesprada, les recompenses s´han enviat ja. PER QUE A MI NO M´HA ARRIBAT RES. ¿¿¿¿??? Per cert es va fer la presentació i encara estic esperant a que en convideu ¿¿¿???

  • ladegollà

    ladegollà
    Autor/a

    casi 8 años

    Bon dia, aquesta setmana fem els últims enviaments, així que abans de divendres ho tindràs a casa.

    Gracies.

  • Luis Sanz

    Luis Sanz

    casi 8 años

    Encara no he rebut el CD, hi ha alguna manera de saber quan m'arribarà?

  • ladegollà

    ladegollà
    Autor/a

    casi 8 años

    Efectivament, ja tenim el CD i estem fent enviaments de recompenses. Al llarg d'aquest mes d'abril les rebreu als vostres domicilis.

    Gràcies.

  • Alberto

    Alberto

    casi 8 años

    Bon dia, he vist ja fa alguna setmana que el CD ja s'ha llançat. Quan rebrem els packs els mecenes? Crec que el pagament tambè ja efectuat ja. Gràcies!

  • ladegollà

    ladegollà
    Autor/a

    8 años

    Ens podeu donar la talla de la samarreta mitjançant el formulari que us enviarà Verkami. Als comentaris ens podeu dir si voleu alguna samarreta més i ens posarem en contacte amb vosaltres.

  • Jordi

    Jordi

    8 años

    Per quin canal vos hem de dir la talla de samarreta que volem? I aprofite per una altra qüestió. És possible comprar-ne alguna extra a banda la que ve amb la recompensa?

    Gràcies!

  • ladegollà

    ladegollà
    Autor/a

    8 años

    Hola Sergi, la motxila s'ha creat com a un regal exclusiu per als mecenes de verkami, la no inclusió de la motxila no suposaria una rebaixa al seu preu.

    Gracies.

  • Sergi

    Sergi

    8 años

    No es pot demanar només el CD i la samarreta? sense motxilla.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Data de presentació del CD

Ja tenim data per a la presentació del CD Dolçaines d'Argent del Grup de Doçainers i Tabaleters La Degollà, tindrà lloc el divendres 11 de març a les 20 hores a l'Àgora d'Alcoi.

Esteu tots convidats a aquest acte de presentació tant important per a nosaltres.

A l'acte, interpretarem algunes de les peces que podreu trobar al Cd.

Us esperem.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#04 / Compte enrere

Tan sols queden unes hores per a la finalització d'una campanya il•lusionant. Estem més que satisfets del resultat, heu sigut més de 100 els mecenes que confieu en aquest projecte i hem rebasat l'objectiu de financiació en més d'un 80%.

De tot cor, gracies.

Es pot dir que ja tenim el CD al forn, així que podrem preparar les recompenses durant els primers dies de març.

Anirem informat-vos del procés.

De nou, gracies a tots.

La colla.

#03 / Nova recompensa

Aquest pin d'una dolçaina serà un regal que obtindreu tots els mecenes quan superem els 1500 euros, ja ens queda poc. Ànims i a continuar fent difusió del projecte, entre tots ho aconseguirem.

#02 / Data de presentació del CD

Ja tenim data per a la presentació del CD Dolçaines d'Argent del Grup de Doçainers i Tabaleters La Degollà, tindrà lloc el divendres 11 de març a les 20 hores a l'Àgora d'Alcoi.

Esteu tots convidats a aquest acte de presentació tant important per a nosaltres.

A l'acte, interpretarem algunes de les peces que podreu trobar al Cd.

Us esperem.

#01 / Objectiu complit

Tan sols 6 dies després d'iniciada la campanya hem aconseguit arribar als 1000 euros que ens havíem proposat com a objectiu.

Estem molt contents, satisfets i sorpresos de la gran acollida que està tenint la campanya, per tot això us donem les gràcies.

No vam plantejar un objectiu ambiciós perque no esperàvem aquesta resposta, però ara volem anar més enllà, i volem animar-vos a què continueu fent difusió de la campanya. Estem preparant noves recompenses que s'afegiran a les que ja teniu reservades (per qüestió d'enviament, sols per als qui heu triat recompenses físiques).

Us informarem en breu.

Açí us deixem una versió del tema que obrirà el CD i que vam interpretar al Convent de Sant Francesc a Morella.

https://www.youtube.com/watch?v=1x8WsJLp1eA&app=desktop

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies