❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

5 minuts tard

5 minuts tard és una sèrie d'episodis de cinc minuts situats a Barcelona. Un personatge n'espera un altre que fa tard i es veu immers en una petita ficció. Els creadors som l’Alberto Dexeus, la Maria Teresa García, la Júlia Monfort, la Núria Muñoz, la Clara Renau i l'Anna Tabernero.

5 minuts tard

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
2.270€
De 2.100€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

5 minuts tard és una sèrie de Tube d’Assaig, el programa de BTV que ens dóna l'oportunitat que els nostres projectes tinguin sortida més enllà de l'àmbit universitari.

La premissa de 5 minuts tard és molt simple: un personatge n'espera un altre que fa cinc minuts tard i durant aquesta estona es veu immers en una situació insòlita. Un fet tan quotidià com és l'espera acaba desencadenant en un thriller.

Cada episodi de la sèrie dura cinc minuts, és autoconclusiu i està protagonitzat per un personatge que encarna el modus vivendi dels nostres temps: la impaciència davant l'espera, la necessitat d'acció i immediatesa, la frenesia pròpia de les ciutats... L'altra gran protagonista de la sèrie és Barcelona, l'escenari de tots els episodis. Cada història es desenvolupa en un barri diferent de la ciutat que condiciona en certa manera el caràcter del que s'esdevé.

5 minuts tard neix en el marc de l’assignatura de Guió de Ficció Televisiva, impartida pel professor Jordi Balló, dels estudis de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra.

La idea surt de la pròpia experiència, de tots aquells moments que ens ha tocat esperar l'amic/a impuntual i hem perdut els nervis intentant matar el temps. Però a vegades quan no passa res és quan més coses passen...

Els creadors de 5 minuts tard som l’Alberto Dexeus, la Maria Teresa García, la Júlia Monfort, la Núria Muñoz, la Clara Renau i l’Anna Tabernero, sis estudiants que estem acabant Comunicació Audiovisual. Des que ens vam endinsar en aquest projecte, no podem evitar arribar cinc minuts tard als llocs. Potser a partir d'ara a vosaltres us passarà el mateix.

Les vostres aportacions aniran destinades a cobrir les despeses per a produir 7 episodis més de la sèrie. Concretament a:

  • Material de so.

  • Material d'il·luminació.

  • Dietes.

  • Altres despeses de producció.

  • Despeses de post-producció.

El rodatge dels episodis es farà entre el gener i el juny de 2016.

La post-producció es farà el mes de juliol de 2016.

S'entregaran les recompenses a partir de l'agost de 2016.

L'estrena dels episodis es farà a Barcelona.

El nostre facebook

El nostre twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies