❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

No t´aturis

El curso más difícil; el reto más grande. Retrato de un grupo de adolescentes que cursan segundo de bachillerato en un instituto público del Raval, en Barcelona. Como el barrio, conforman un mosaico de culturas y procedencias diversas. Será un año lleno de dificultades, esfuerzos y esperanzas.

Camille Zonca Produccions

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
175
Aportaciones
8.350€
De 8.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

No t'aturis / Don't Stop es un documental creativo de 70 minutos dirigido por Aïda Torrent y producido por Camille Zonca, en coproducción con Televisió de Catalunya.

Tajin, Marese, Miquel y Jessica son alumnos de segundo de bachillerato del instituto Milà i Fontanals. Viven en el Raval, en Barcelona. Igual que el barrio, conforman un mosaico de culturas, procedencias y maneras de hacer. El curso no es fácil y no todos viven de la misma manera la amenaza de la selectividad. Es un momento de cambios, académicos y personales. Y a lo largo de un curso entero, los planes de futuro darán muchas vueltas.

Les hemos seguido durante todo un curso escolar y hemos compartido sus vidas familiares y académicas. Hemos creado un documento único, delicado y cercano a la realidad de muchos jóvenes catalanes que luchan por su futuro.

Más allá del objetivo del estreno televisivo y los pases en salas en sesiones especiales con coloquios del documental No t'aturis / Don't Stop, queremos que se convierta en una herramienta didáctica en entornos docentes, que estimule el debate y la participación de los jóvenes. No t'aturis / Don't Stop constituye un recurso audiovisual para hablar en el aula de cambios, retos y oportunidades de los últimos cursos de instituto.

Por eso No t'aturis / Don't Stop vendrá acompañado de una guía pedagógica para poderlo trabajar en profundidad con el alumnado en clase.

Para garantizar la máxima calidad hemos buscado la asesoría e implicación en el proyecto del educador y psicólogo Jaume Funes y de la Asociación de Maestros Rosa Sensat (ver más abajo).

Nuestros protagonistas

Cuatro estudiantes de segundo de bachillerato, con realidades familiares y económicas que a menudo limitan sus oportunidades. Tienen diferentes sueños y este curso será clave para definir si se pueden cumplir. Están en un momento de transición y se tienen que enfrentar a las exigencias académicas, a las dificultades de su entorno y a las contradicciones propias de la adolescencia.

Deportista y buen estudiante, Miquel vive con su madre en un hogar monoparental. La situación económica no le permite afrontar las altas tasas universitarias, pero durante el curso su tutora la recomienda luchar, a base de estudio, para tener una beca de excelencia y poder cursar de forma gratuita el primer año de carrera.

Nacida en Colombia, Jessica creció en el barrio. Vive con su familia y tiene una relación muy especial con su abuela. Apasionada del mundo animal, su sueño es estudiar Veterinaria, pero lo tiene muy difícil: tiene que sacar excelente para poder acceder a estos estudios y hasta ahora su media es sólo de suficiente. La dificultad de lograr el reto y la relación inestable con su madre marcan su segundo de bachillerato.

Llegado hace poco más de dos años a Barcelona desde Bangladesh, Tajin se tiene que esforzar más que el resto en el instituto porque no domina ni el castellano ni el catalán. Vive con su tío. Siente una gran presión, porque es la gran esperanza de su familia para poder escapar de la realidad que viven en Bangladesh. Echa mucho de menos su país y, sobre todo, a su madre y a su hermana. Aprobar segundo de bachillerato no será una tarea fácil para él.

Adolescente inquieta y risueña, a Marese le gusta la moda, la fotografía y pasearse por las tiendas fashion de Portal del Ángel. Sus padres, que dejaron Filipinas buscando una vida mejor en Barcelona, tienen más recursos que el resto de sus compañeros. Las dificultades del curso la llevan a querer dejar los estudios, pero su tutora y sus padres no permitirán que tire la toalla.

El INS Milà i Fontanals tiene como objetivo prioritario orientar su tarea hacia la excelencia educativa, aún siendo conscientes de la idiosincracia característica del centro, con un altísimo grado de inmigración y una ubicación cercana a una zona urbana con alto riesgo de exclusión social. Se llevan a cabo divesos proyectos didácticos vinculados al audiovisual. ¡Visitad su web! Vale mucho la pena.

¡No, no son actores! Son estudiantes reales de segundo de bachillerato, que van al mismo instituto y que llevan la misma vida que muestran en la película.

Después del proceso de selección en colaboración con el instituto Milà i Fontanals, durante un año hemos llevado a cabo un trabajo en profundidad con nuestros cuatro protagonistas y sus amigos y familiares. Hemos hablado mucho con ellos, para entender sus prioridades, sus sueños, su forma de actuar. Juntos, hemos seleccionado las vivencias y acciones que más los definen y las han recreado ante la cámara para construir la historia que contamos.

La directora del proyecto es la realizadora y directora de fotografía Aïda Torrent.

Aïda es fundadora de la productora Camille Zonca (2010) y acumula una larga experiencia en dirección y realización de series documentales divulgativas para la televisión: Al Pot Petit, La Ciutat de les Bèsties.

El rasgo más característico de estas producciones es marca de la productora: la sensibilidad, la calidez y la proximidad hacia la realidad de los protagonistas. En especial, en relación a temáticas sociales, infantiles y juveniles. Todo esto unido a una cuidada puesta en escena.

Todavía en el ámbito televisivo, ha dirigido un documental titulado El meu temps no és meu / Mi tiempo no es mío para el programa Gran Angular de TVE2 sobre la gestión del tiempo en la ciudad y un documental sobre la hija menor de los Raluy, La filla del Circ, que se estrenó en el Festival Internacional Docs de Barcelona.

También trabajó estrechamente con la directora de cine Neus Ballús durante el rodaje de La Plaga, donde aprendió las técnicas y algunos secretos del documental creativo.

Jaume Funes, educador y psicólogo:

"El proyecto No t'aturis / Don't Stop da herramientas para construir alrededor de la vida de los adolescentes el apoyo necesario para que lleguen a buen puerto, pero a su propio buen puerto”

"Os animo a colaborar con este proyecto, que escucha las voces de los adolescentes, para orientarles y evitar que sus vidas se detengan”

Francina Martí, presidenta de l'Assocació de Mestres Rosa Sensat:

"No t'aturis / Don't Stop es un proyecto fresco, que da testimonio de adolescentes que luchan para hacer posible su proyecto de vida.”

"Ofrece un mensaje muy positivo, de gran utilidad para que los chicos y chicas adolescentes reflexionen sobre la construcción de su proyecto vital.”

No t'aturis / Don't Stop está en proceso de posproducción, pero todavía tenemos algunas secuencias pendientes de rodaje. Una vez acabadas, tendremos que realizar la posproducción de imagen y sonido. Es aquí donde necesitamos tu ayuda para financiar este proceso.

Hasta ahora hemos mimado mucho la película a nivel estético, pero no queremos detenernos aquí: queremos que el resultado final tenga la mejor factura, para que puedas disfrutarla al máximo.

¡Si te gusta el resultado y lo que te ofrecemos, ayúdanos a hacer este último esfuerzo!

Este proyecto está pensado para llegar al alumnado y a los jóvenes en general; a padres y madres; a maestros y maestras. Y animarles a que no se detengan a la hora de lograr sus retos.

Es un documental para reflexionar sobre los adolescentes, pero también sobre el papel de las familias, el mundo educativo y la sociedad en general. Se trata del presente y futuro de los jóvenes de ahora, los que se ocuparán del futuro de nuestra sociedad.

La mejor recompensa es el visionado del largometraje y la reflexión posterior a través de una guía pedagógica y de coloquios con docentes y alumnos.

Por lo tanto, nuestras recompensas básicas son el visionado de la película (digital o DVD), la guia didáctica para docentes y las proyecciones con coloquios posteriores, en los que el equipo de rodaje de la película tendrá una participación activa.

A qué destinaremos vuestras aportaciones

Con los 8.000€ que pedimos para el proyecto podremos asegurar la edición y posproducción de imagen - retoque de color profesional, incorporación de grafismo dinámico – y la posproducción de audio del documental.

Si llegamos a los 10.000€ podremos asegurar la confección de la guía didáctica para escuelas e institutos (versiones pdf o impresa, según las recompensas que escojáis)

Si llegamos a los 13.000€ editaremos las más de 15 horas del material de making of que tenemos grabadas. Será un making of mucho más extenso que el de las recompensas, más estilo reportaje televisivo: con entrevistas a la directora, a los protagonistas y a los miembros del equipo. Creemos que es un buen contenido didáctico, ya que se mostrará todo el proceso de trabajo con los protagonistas, desde los cástings inciales hasta los últimos visionados. Será la mejor versión posible de los DVDs.

Si superamos los +13.000€ podremos asegurar la promoción y la distribución internacional: creemos que a pesar de ser una historia de aquí, habla de temas muy universales: el esfuerzo, los cambios de la edad, la resiliencia... Por ello queremos darle la máxima visibilidad. Además, también llevaremos a cabo una distribución solidaria para entidades con pocos recursos.

Calendario previsto

Actualmente el documental se encuentra en fase de rough cut, es decir, estamos editando una primera versión. Por un lado, hemos terminado la parte más importante del rodaje (excepto algunas secuencias nuevas que realizaremos los meses de octubre y noviembre). Por otro lado, hemos premontado una primera versión “en bruto” para ir dándole forma y poder mostrar a entidades, asociaciones y a posibles compradores (por ejemplo, televisiones internacionales). También la hemos enviado a festivales que pedían documentales en fase de rough cut.

Nuestro objetivo es terminar el documental a finales de 2015 y hacer la entrega de la copia final a TV3 a principios de enero de 2016. Y, a partir de aquí, una vez emitido por televisión, podremos convertir la película en un material útil para escuelas e institutos, acompañándolo de la guía pedagógica.

¡Pero para cumplir este calendario necesitamos tu aportación!

Calculamos poder ofrecer las recompensas a partir del mes de marzo o abril de 2016.

¡Gracias por colaborar con No t'aturis / Don't Stop!

Enlaces del proyecto

Web Oficial
Página de Facebook
Twitter
Instagram
Web de la productora Camille Zonca

Otros enlaces de interés

Associació de Mestres Rosa Sensat
Consorci d'Educació de Barcelona
Web de Jaume Funes
INS Milà i Fontanals
Web de la diseñadora Laura Catalán
Web del Diari de l'Educació

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Camille Zonca Produccions

    Camille Zonca Produccions
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Fe, muchas gracias por tu comentario y por tu pregunta. Tanto para la versión online como para la versión en DVD habrá subtítulos en castellano para las escenas habladas en otros idiomas. El documental está rodado en catalán, castellano, tagalog, bengalí y algún que otro fragmento en inglés; esto es, en función del idioma utilizan los protagonistas para charlar con amigos y familiares. No dudes en preguntarnos cualquier otra duda. ¡Gracias por tu apoyo!

  • Fe Rodríguez

    Fe Rodríguez

    más de 8 años

    Felicidades, el proyecto es muy interesante ¿El video de no t´aturis va a estar disponible en castellano?. Gracias.

Volver a todas las actualizaciones

#12 / Un abril ple de novetats!

Versions en CAT i CAST.

Deu n'hi do!

Quin final d'hivern, el d'aquest 2016. D'ençà del nostre darrer post han passat ja uns quants dies, i és que tot l'equip del NO T'ATURIS hem estat molt centrades (i capficades) en el procés de postproducció del documental.

Un procés que ha estat molt satisfactori, tot i que també ens ha portat més temps del previst. Aquí us fem 5 cèntims dels motius, els voleu saber?

Després d'un inici d'any força intens, en el que vam fer el passi de prova als Cinemes Girona i vam viatjar a Trieste per presentar el projecte en un Fòrum internacional de coproducció, l'equip de NO T'ATURIS hem dedicat els dos darrers mesos a enllestir la postproducció del documental. 



En realitat, tot i que com sabeu teníem previst que aquesta etapa ens ocupés els mesos de febrer i març, finalment s'ha allargat també al mes d'abril. La raó principal és que, després de recollir i valorar molt les opinions de tothom qui va assistir al passi de prova del mes de gener, vam decidir reobrir el rodatge i incorporar al metratge una nova i definitiva escena.... més lúdica.

Aquesta escena la van acabar decidint els i les nostres joves protagonistes, que van optar per reproduir una de les sortides habituals que es fan amb el Casal dels Infants. Endevineu a on?

Aquesta seqüència nova ha millorat el resultat final!

Tot i que també ens ha portat un cert retard respecte al calendari inicial. Malgrat això, creiem que el procés creatiu ha valgut la pena i el resultat -fruit de les vostres opinions i les dels protagonistes- és ara millor.

Tanmateix, durant els dos darrers mesos ens hem focalitzat en el procés de postproducció, posant cura en el delicat treball de retoc de color i en dur a terme un acurat disseny de so d'estudi. Aquí teniu algunes imatges de making of de la feina que hem vingut fent amb els equips d'edició de diàlegs, mescles i etalonatge.

També hem treballat les infografies i rètols que quedaven pendents amb la inestimable ajuda de tot un mestre.

Una altra feina intensa ha estat la d'enllestir la banda sonora del film, i ens fa molta il·lusió anunciar-vos que hi podreu escoltar els temes de LA LLAMA - Colectivo de RAP, per cortesia de Joves TEB; col·lectiu format per joves del barri del Raval de Barcelona. A més, comptem amb altres "fitxatges" que us vindrem anunciant.

Escolteu un tast:

Sona bé, oi?

Aprofitem per explicar-vos també que estem mirant de moure el documental per festivals i certàmens de documental a nivell europeu. Aquesta és una tasca menys visible però sempre complexa... Les paperasses són moltes i per sort, les ajudes i consells dels companys de la professió audiovisual també ;) En definitiva, seguim treballant per donar-li la màxima visibilitat al film!

Ja ho veieu. Ara sí, gràcies al suport de tot/es els i les mecenes, el projecte no s'atura i en pocs dies farem l'entrega definitiva del documental a Televisió de Catalunya.

Aquest era l'objectiu a assolir i ens heu ajudat a complir-lo: moltes gràcies en nom de tot l'equip! L'emissió televisiva de NO T'ATURIS està prevista per a després de l'estiu, cap a principis del curs vinent. Estem parlant de calendari amb la cadena i mirant de trobar la millor data per emetre'l.

I en paral·lel, ja hem començat també a preparar les recompenses per a tothom que vau participar a la nostra campanya de micromecenatge.

Estigueu a l'aguait: ben aviat - si tot va bé, abans de finals d'abril - us podrem anunciar la data prevista per al passi per a mecenes en sala de cinema. Serà a Barcelona i abans que acabi el present curs!

En aquest passi especial podreu recollir les vostres RECOMPENSES: els DVDs amb material addicional extra, les tasses amb disseny especial... estem ja treballant en la seva elaboració. Aquests propers dies us ho explicarem amb més detall, ja que és un procés interessant de compartir.

Agrair-vos un cop més tot el vostre suport, paciència i comprensió: estem treballant per oferir-vos el millor resultat possible i us mantindrem informades de totes les novetats!

Moltes gràcies!!

¡Caramba!

Menudo final de invierno, el de este 2016. Desde que nuestro último post vio la luz, han pasado ya unos cuantos días... y es que todo el equipo de NO T'ATURIS hemos estado muy centradas en el proceso de postproducción del documental.

Un proceso que ha sido muy satisfactorio, aunque también nos ha llevado más tiempo del previsto. Aquí os hacemos un resumen de los motivos, ¿quieres saberlos?

Tras un inicio de año bastante intenso, en el que hicimos un pase de prueba en los Cines Girona de Barcelona y viajamos a Trieste para presentar el proyecto en un Fórum internacional de coproducción, el equipo de NO T'ATURIS hemos dedicado los dos últimos meses a terminar la postproducción del documental.

En realidad, aunque como bien sabéis teníamos previsto que esta etapa durase los meses de febrero y marzo, finalmente se ha alargado al mes de abril, también. El motivo principal es que, tras recoger y valorar mucho las opiniones de toda la gente que asistió al pase de prueba del mes de enero, decidimos reabrir el rodaje para incorporar al montaje una nueva y definitiva escena... más lúdica.

Esta escena la acabaron decidiendo nuestros/as jóvenes protagonistas, que optaron por reproducir una de las salidas habituales que se llevan a cabo en el Casal dels Infants. ¿Adivináis dónde?

¡Esta nueva secuencia ha mejorado el montaje final! Aunque también ha añadido un cierto retraso en relación al calendario inicial. A pesar de esto, creemos que el proceso ha valido la pena y el resultado - fruto de vuestras opiniones y la de los/as protagonistas - es mejor ahora.

Durante los dos últimos meses, pues, nos hemos centrado en el proceso de postproducción, atendiendo al delicado trabajo del retoque de color y en el diseño preciso del sonido de estudio. Arriba podéis ver algunas imágenes del trabajo que han hecho los distintos equipos de etalonaje, edición de diálogos y mezclas. También hemos trabajado las infografías y gráficos que quedaban pendientes.

Otra labor intensa ha sido la de terminar la banda sonora del film y nos hace mucha ilusión anunciaros que podréis escuchar temas de LA LLAMA - Colectivo de RAP, por cortesía de Joves TEB; un colectivo formado por jóvenes del barrio del Raval de Barcelona. Además, contamos con otros "fichajes" musicales que os vendremos anunciando. Escuchad:

Este tema y más, en el montaje final...

Aprovechamos para explicaros también que estamos intentando mover el documental por festivales y certámenes de documental a nivel europeo. Este es un trabajo menos visible pero algo más complejo: los papeleos son muchos y, por suerte, los consejos y ayudas de compañeros de profesión audiovisual también. ¡Seguimos trabajando para dar la máxima visibilidad a la peli!

Ya veis: gracias al apoyo de tod@s l@s mecenes, el proyecto no se detiene y en pocos días podremos hacer la entrega definitiva a Televisió de Catalunya.

En este objetivo hemos contado con vuestra ayuda: ¡muchas gracias en nombre de todo el equipo! La emisión televisiva de NO T'ATURIS está prevista para pasado verano, sobre el inicio del curso próximo. Estamos hablando ya del calendario con la cadena e intentando encontrar la mejor fecha para emitirlo.

Y claro está, hemos empezado ya a preparar las recompensas para toda la gente que participasteis en la campaña de verkami. Pronto os podremos anunciar la fecha prevista para el pase exclusivo para mecenas en sala de cine. ¡Será en Barcelona y será antes de que termine el presente curso!

En este pase especial podréis recoger vuestras RECOMPENSAS: los DVDs con material adicional, las tazas con ilustración exclusiva... estamos ya trabajando en su elaboración. Durante los próximos días os lo explicaremos con más detalle.

Terminamos agradeciéndoos de nuevo vuestro apoyo, paciencia y comprensión. Estamos trabajando a fondo para ofreceros el mejor resultado posible. Os mantendremos informad@s de todas las novedades inminentes.

¡Gracias!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#14 / Estrena televisiva al Canal 33 i sorteig BluRay!

Bon dia!

Ha arribat el moment de l'estrena televisiva de NO T'ATURIS!!

Serà aquest dissabte 15 d'octubre, a partir de les 23:30h, al Canal 33, de Televisió de Catalunya. Esperem que ens acompanyeu durant l'emissió!

De fet, entre totes les que pengeu a twitter, instagram i/o al nostre mur de facebook una fotografia vostra durant l'emissió en directe veient el NO T'ATURIS, sortejarem una còpia en BluRay del film i un DVD amb tot el material addicional! Només heu de compartir-la etiquetant-la amb #notaturisfilm. Us animeu?

I si aquest horari de late show no us convenç, no patiu! L'endemà ja estarà disponible al servei "a la carta" de Televisió de Catalunya.

Us animem també a difondre aquesta emissió a les xarxes o per wassap entre família i amics... podeu utilitzar les imatges que aquí us adjuntem! :)

Per anar obrint boca, no us perdeu aquest making of de NO T'ATURIS.

De nou, moltes gràciesleer más

#13 / Projecció gratuïta a Filmoteca de Catalunya

Hola a tothom!

Ja ho tenim tot a punt per a la presentació oficial de NO T'ATURIS a la Filmoteca de Catalunya. Vindràs?

Recorda: serà DIUMENGE 2 d'OCTUBRE, a les 19h. És una projecció gratuïta i oberta a tothom, fins que no quedin butaques lliures... Ep! Tingues present que cal recollir entrada a la guixeta abans d'accedir a la sala. Recomanem arribar una estoneta abans!

La projecció de NO T'ATURIS està organitzada per l' Associació de Mestres Rosa Sensat i la pròpia Filmoteca, en col·laboració amb TV3 i Camille Zonca. Comptarà amb una presentació a càrrec de la seva directora, l' Aïda Torrent, juntament amb en Jordi Ambròs, cap de coproducció de documentals de Televisió de Catalunya; la Francina Martí, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, i l' Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya.

Després de la projecció se celebrarà un debat on participarà el psicòleg i educador Jaume Funes.

T' hi esperem!

#12 / Un abril ple de novetats!

Versions en CAT i CAST.

Deu n'hi do!

Quin final d'hivern, el d'aquest 2016. D'ençà del nostre darrer post han passat ja uns quants dies, i és que tot l'equip del NO T'ATURIS hem estat molt centrades (i capficades) en el procés de postproducció del documental.

Un procés que ha estat molt satisfactori, tot i que també ens ha portat més temps del previst. Aquí us fem 5 cèntims dels motius, els voleu saber?

Després d'un inici d'any força intens, en el que vam fer el passi de prova als Cinemes Girona i vam viatjar a Trieste per presentar el projecte en un Fòrum internacional de coproducció, l'equip de NO T'ATURIS hem dedicat els dos darrers mesos a enllestir la postproducció del documental. 



En realitat, tot i que com sabeu teníem previst que aquesta etapa ens ocupés els mesos de febrer i març, finalment s'ha allargat també al mes d'abril. La raó principal… leer más

#11 / Fotos i crònica del nostre pas pel WEMW Forum de Trieste

Hola de nou!

Aquesta darrera setmana de gener ha estat força intensa per a l'equip del No t'aturis.

D'una banda, hem passat uns dies a Trieste (Itàlia), participant al Fòrum de Coproducció When East Meets West, concretament a la secció Last Stop Trieste, destinada a projectes documentals que encara es troben en work in progress i no estan finalitzats. El WEMW és un punt de trobada entre productores majoritàriament europees i té lloc dins del marc del Trieste Film Festival.

Us mostrem algunes fotografies d'aquesta setmana perquè us feu una idea de com han transcorregut els dies a Trieste i com va ser la projecció del nostre documental.

Ha estat una bona oportunitat per mostrar fragments del documental davant d'una audiència internacional formada per distribuïdors, agents de vendes, festivals i possibles compradors de televisions europees. Els anomenats decision makersleer más

#10 / Test Screening de NO T'ATURIS als Cinemes Girona

Hola a tothom!

Aquest dijous 14 de gener a les 20h organitzem als Cinemes Girona de Barcelona un passi de prova gratuït de NO T'ATURIS en col·laboració amb El Diari de l'Educació.

Podeu veure tota la informació en aquest enllaç

Serà el que es coneix com a Test Screening; és a dir, projectarem una versió força avançada del muntatge del film, per rebre després la valoració dels espectadors que vingueu i plantejar possibles canvis i millores de cara al muntatge definitiu. De manera que puguem posar-hi el punt i final de forma col·laborativa.

Us animem a venir i a dir la vostra! L'accés serà lliure fins que s'ompli l'aforament de la sala.

Com que la que hi projectarem és una versió "work in progress", no inclourà encara la postproducció de imatge i so.

No obstant, sapigueu que tant l'etalonatge com la mescla final del film es troben ja en marxa! S'estan portant a terme gràcies a la contribució de tots i totes els mecenes que vau participar a la nostra campanya de verkami

leer más

#08 / Estrenem ESCENA INÈDITA de "No t'aturis"

Estrenem l'escena El preu dels llibres:

en Miquel va a comprar llibres i material escolar al principi de curs... però no serà una missió fàcil.

Estem a punt de reprendre els rodatges de No t'aturis i també l'edició del documental. Mentrestant, us oferim en exclusiva aquesta escena de l'inici del film!

.

Què us sembla? Us convidem a comentar-la, compartir-la i a col·laborar en la nostra campanya de micromecenatge aquí

#07 / Nou Vídeo: Jaume Funes i els motius per col·laborar amb NO T'ATURIS

Avui dissabte estrenem nou vídeo al blog: en 2 minuts, el psicòleg i educador expert en adolescència Jaume Funes t'explica per què és important donar suport al projecte de "No t'aturis".

En Jaume supervisarà personalment els continguts de la guia didàctica que volem el·laborar per acompanyar el documental. Un aval de luxe per al nostre projecte. Una guia en format digital i imprès, que pugui ser útil per a escoles, instituts i centres docents per treballar els valors del film a l'aula, a casa...

Aquesta guia didàctica només la podrem tirar endavant si arribem als 10 mil euros. Per això és important comptar amb la vostra aportació aquí!

Us destaquem algunes de les paraules d'en Jaume:

"El projecte No t’aturis dóna eines per construir al voltant de la vida dels adolescents el suport necessari perquè arribin a bon port, però al seu bon port."

No t’aturis aporta eines per treballar, a l’espai educatiu, la gestió del present i la construcció del futur dels adolescents

#06 / Francina Martí (A.M. Rosa Sensat), a favor de NO T'ATURIS

CAT - Com bé sabeu, a "No t'aturis" tenim l'objectiu d'acabar el documental amb la màxima qualitat, i de convertir-lo en una eina didàctica de interès per al món docent.

Per això ens cal el màxim suport: més enllà de l'objectiu inicial, el cert és que si arribem als 10mil euros, podrem acabar la postproducció i, sobretot, podrem tirar endavant una guia pedagògica per tractar els continguts del documental de manera adient amb els vostres adolescents: a l'aula, a les tutories; i a casa, amb els joves de la família.

En aquest punt és on ens sentim afortunats de comptar amb el suport de l'Associació de Mestre Rosa Sensat. La seva presidenta, la Francina Martí, ens explica en aquest vídeo - que estrenem al blog en exclusiva - els motius pels que l'Assocació col·labora al nostre projecte.

Doneu-li al play i afegiu-vos a la llista de mecenes aquí!

leer más

#05 / Conquerint el futur des d'un institut del Raval...

... aquest és el títol de l'article que avui la Teresa Terrades ens ha dedicat al Diari de l'Educació, diari digital de referència per a la comunitat educativa.

Per a nosaltres ha estat la notícia del dia. El text de la Teresa ens ha emocionat.

La Teresa és coach educativa i mestra de secundària.

Ens va contactar per twitter pocs dies després d'obrir els nostres perfils a les xarxes. De seguida va empatitzar amb el projecte i li va veure tots els trets positius que llegireu a l'article.

De fet, el text ens ha impressionat força per la precisió amb què explica el nostre procés de treball amb els nostres joves protagonistes i la calidesa amb què els contempla un a un. Ben bé com si hagués format part del nostre equip des del dia 1 de preproducció, ara fa un any i mig.

Conquerim el futur... Llegiu l'article complet aquí. Comenteu-lo, compartiu-lo, feu-lo moure. És una crònica excel·lent del que és No t'aturis.

Aïda Torrent

#04 / Acabem la primera setmana! / ¡Terminamos la primera semana!

Benvolguts, benvolgudes!

Aquest dimecres a les 00:10h acabem de cumplir la primera setmana de campanya de micromecenatge. Visca!

Durant aquests dies hem aconseguit el suport de 58 mecenes i hem arribat als 3.275 euros... estem impressionats per aquestes xifres!

Moltes gràcies pel vostre suport i per col·laborar en la difusió del projecte.

Ens ajudeu a arribar a la meta? Volem que tant el film com la guia didàctica tinguin la millor qualitat i arribin al màxim nombre de centres docents. Portem un ritme molt bo i si entre tots apretem, difonem, ho expliquem a família i amistades.... el convertirem en excel·lent i superarem l'objectiu dels 8 mil euros. I com abans ho assolim, abans podrem començar a millorar les recompenses... som-hi!

Moltes gràcies i no ens aturem!

Albert

productor de "No t'aturis"

¡Amigos, amigas!

Este miércoles a las 00.10h acabamos de cumplir la primera semana de campaña de crowdfunding. ¡Hurra!

leer más

#03 / Alguns records i preparatius

Hola de nou!

Ens sembla una passada que en 6 dies haguem arribat quasi als tres mil euros per al nostre projecte. El vostre suport ens és molt valuós, de veritat. Ens anima molt a tirar endavant!

A més, cada cop són més les entitats, associacions i profesisonals del món de la docència que contacten amb nosaltres i ens animen a seguir. I fins i tot gent que no té relació am el món de l'ensenyament però s'interessa pel documental i pels temes socials.

Potser molts de vosaltres us pregunteu com va sorgir la idea de fer "No t'aturis" i com ho hem anat treballant. El que ens ha sorprès i el que hem après. Això és el que he intentat sintetitzar en l'article que vaig escriure al blog de "Fem escola a Barcelona", del Consorci d'Educació de Barcelona. Aquí el podeu llegir!

Bé, és un resum de molts dies i dies de feina! Més endavant us en donaré més detalls. També podreu veure la nostra manera de fer al making of del film.

leer más

#02 / Jaume Funes ens dedica el seu article a l'Ara Criatures

Bon dia!

Espero que estigueu passant un bon cap de setmana. Nosaltres seguim amb bones notícies: ahir en Jaume Funes - psicòleg i pedagog, col·laborador del projecte - ens va dedicar a l'Ara Criatures aquesta encertada radiografia del nostre No t'aturis.

Podeu llegir l'article online al web del diari

Com a especialista en adolescència, se centra en l'anàlisi de les situacions que hem retratat amb els nostres protagonistes al llarg d'aquest any i mig de feina. I llença un missatge final d'optimisme. No ho deixem estar!

Què us sembla l'article?

Bon diumenge!

Aïda Torrent

pd. si queréis leer el artículo en castellano, mandadnos un correo electrónico y os lo enviaremos traducido. ¡Gracias!

#01 / Les primeres 48 hores... / Las primeras 48 horas...

... i no ens aturem!
... y no nos detenemos!

CAT - Benvolguts i benvolgudes mecenes,

Ja fa dos dies i escaig que vam engegar la campanya de verkami de No t'aturis i ha estat un autèntic no parar. Disculpeu si no ens hem comunicat gaire abans! Els començaments sempre són difícils...

Afortunadament, hem comptat amb el vostre suport aportant i difonent el projecte, i això per a nosaltres no té preu. Saber que confieu en la nostra feina i que la valoreu fa que fem honor al títol del projecte!!

Durant aquests dos dies hem creat molt d'interès en el projecte, la gent l'està començant a conèixer, i això en gran part és gràcies a vosaltres també! Us animem a seguir-lo difonent i a què ens ajudeu a aconseguir més mecenes. Entre totes i tots el tirarem endavant, de ben segur!

Volem que aquest documental arribi al màxim de mestres i alumnes, escoles… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies