❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibres de la Drassana 2015-2016

Huit novetats, set reedicions i la revista "Lletraferit". Els Llibres de la Drassana al teu abast, amb autors com Rafa Lahuerta, Vicent Baydal, el Grup Clapir o Toni Sabater. Participant en el verkami obtindràs grans descomptes i recompenses, i ens ajudaràs a continuar publicant llibres valencians!

Llibres de la Drassana

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
466
Aportaciones
8.396€
De 7.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

En Llibres de la Drassana hem publicat 14 llibres i 2 revistes en a penes un any d'existència gràcies a la complicitat de molts de vosaltres. I volem continuar posant a l'abast de tots els nostres llibres: els que no pareu de demanar-nos i les novetats que oferirem en els pròxims mesos. És per això que encetem un verkami amb el qual finançar algunes de les publicacions previstes per a desembre (sempre abans de Nadal) i abril: 8 títols nous, 7 reedicions i el proper número de la revista Lletraferit.

Amb els diners reunits pagarem les faenes prèvies de maquetació i impressió, de manera que en el moment de cada publicació rebreu còmodament a casa -o a l'adreça que ens digueu- els volums escollits, sense cap cost addicional d'enviament a Península i Balears (per a enviaments internacionals s'aplicaran les tarifes habituals de Correus). Participant en el verkami obtindreu importantíssims descomptes d'entre l'11% i el 29%, sereu els primers a rebre les novetats i podreu accedir a interessants recompenses exclusives.

Podeu participar en totes les aportacions que vullgueu de la columna de la dreta (no només una, sinó dos, tres, quatre o absolutament totes!), de manera que podeu combinar les diferents recompenses i podreu rebre totes aquelles publicacions que desitgeu, sense cap restricció. Podeu fer-nos preguntes a través de verkami o en el nostre facebook.

Novetats que enviarem en desembre (abans de Nadal):

1. L'apassionant història del València Club de Futbol / La apasionante historia del Valencia Club de Fútbol, d'Alfonso Gil (versions en valencià i en castellà). Sempre Amunt. L'expert periodista de l'Agència EFE ha escrit la trepidant història del club valencianista, amb col·laboracions de luxe, com les de Paco Lloret, Rafa Lahuerta, Miquel Nadal o Vicent Chilet.

2. La cuina de la Safor / La cocina de la Safor, de Chelo Peiró (versions en valencià i en castellà). D'Oliva al món. Figatells, coques a la calfó, fideuà, arrossos... La saviesa experta de les receptes de Chelo Peiró lligada a la veu de grans lletraferits saforencs com Josep Piera, Paco Brines, Àngels Gregori, Frederic Aparisi, Jorge García i Vicenta Llorca.

3. Ciutat de campanars / Ciudad de campanarios, de Toni Sabater (versions en valencià i en castellà). Fites del cap i casal. Un deliciós passeig a través de les torres que han marcat el paisatge de la ciutat de València des de fa segles. Amb fotografies de Germán Caballero.

4. Clapir. El crit de la Història, del Grup Clapir (en valencià). Una història inacabable. De la Valentia romana al fi de la Segona República en Alacant, passant pels càtars, els jueus valencians, les dones de la Germania o els valencians de Nova York. El Grup Clapir ens explica la nostra història.

5. El laberinto de Ceira, la nova novel·la d'Alicia Palazón. Després de l'inquietant final de Los 16 peldaños. La cripta del Santo Grial, continua una saga literària trepidant i que no podràs deixar de llegir fins al final.

6. Il·lustres valencians il·lustrats, de Migue Martí i Judith Coronado (en valencià). Un país de noms. 70 grans valencians dels segles XIX i XX, alguns molt coneguts i d'altres no tant, il·lustrats pel dissenyador Migue Martí i ressenyats per la historiadora Judith Coronado. Un llibre de col·leccionista.

Reedicions que enviarem en desembre (abans de Nadal):

7. Fer Harca. Històries medievals valencianes, de Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache (en valencià) - 4ª ed. La història com no te l'havien contada mai. El gran èxit del Grup Harca i les fascinants històries de l'època medieval.

8. La cuina del Cabanyal / La cocina del Cabanyal, de Marisa Villaba i Felip Bens (versions en valencià i en castellà) - 3ª ed. La cuina dels Poblats Marítims. Una cuina singular d'un poble singular, en la mateixa ciutat de València.

9. Los 16 peldaños. La cripta del Santo Grial, d'Alicia Palazón (en castellà) - 3ª ed. Un intrigant thriller sobre el furt de la major relíquia del Cristianisme, conservada en la catedral de València.

10. La balada del Bar Torino, de Rafa Lahuerta (en castellà) - 3ª ed. Unes memòries: d'una ciutat, del València Club de Futbol i d'una família. Un llibre imprescindible per a qualsevol valencianista futbolístic.

11. Houses from el Cabanyal, de Felip Bens (llibre trilingüe, en valencià, castellà i anglés) - 3ª ed. Versió actualitzada i millorada del llibre que recull l'excepcional riquesa del patrimoni arquitectònic dels Poblats Marítims de València. Amb fotografies de Germán Caballero.

12. El cas Forlati. De Corleone al Cabanyal, de Felip Bens (en valencià) - 2ª ed. Una nova versió, actualitzada i millorada, de la novel·la del detectiu Larry Forlati, un cabanyaler ben singular.

13. Vent d Cabylia. Històries de la història dels valencians, de Vicent Baydal (en valencià) - 2ª ed. La passió per la història valenciana. De la guerra de Castella en el segle XIV a la Guerra Civil, passant per la història de la llengua, el valencianisme o els grans personatges valencians.

Novetats que enviarem en abril:

14. Fer Harca 2. Més històries medievals valencianes, de Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache (en valencià). El Grup Harca ataca de nou. Noves històries medievals que et captivaran.

15. 50 historias del Valencia Club de Fútbol que quizá no conozcas, de José Ricardo March (en castellà). 50 històries, grans i menudes, impactants i delicioses, de la història del València Club de Futbol al llarg dels seus vora cent anys d'història.

16. El número #07 de Lletraferit. La revista cultural valenciana que parla, en valencià i amb una visió valenciana, de literatura, art, història, arquitectura, sexe, esports o naturalesa.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 8 años

    Sí, clar. Quan s'acaba el verkami, al cap d'uns dies -quan se solucionen totes les qüestions de gestió-, es demanen les adreces on voleu que enviem els llibres.

  • David Calafat

    David Calafat

    más de 8 años

    Un dubte, quan es confirma que s´ha arribat a la quantitat demanada per al projecte,em tindreu que demanar les dades personals,no??? No ho tinc clar i voldría informació perquè no fica res i al perfil no demaneu les meues dades.

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 8 años

    Sí, de totes!

  • Laura

    Laura

    más de 8 años

    El llibre de "La cuina de la Safor" té il·lustracions de les receptes?

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 8 años

    Gràcies! Sí, els darrers dies dels verkamis sempre són els de més participació. Entre hui i demà fins a la una de la nit esperem arribar. I tant que sí!!

  • Xarpolar de les Muntanyes

    Xarpolar de les Muntanyes

    más de 8 años

    Primerament, açò està ben interessant, quasi arribats i unes quaranta hores per tancar... Per altra banda mancan tan pocs diners, supose que nem avant.. Jo ja vaig gaudir del primer Fer Harca i ara espere el segon amb ànsia.... Anime a participar...

  • Pepe Pinazo

    Pepe Pinazo

    más de 8 años

    ¿normes del Puig?

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola. Sí, amb targeta o paypal...

  • fgonmur

    fgonmur

    más de 8 años

    Bon dia, només es pot fer el pagament amb targeta?

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola! En eixe cas ni l'aportació es cobra ni s'envia el llibre. Però la darrera setmana és sempre la més forta en tots els verkamis, així que confiem en assolir la xifra marcada!

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Gràcies! Vos enviarem els llibres tan prompte com pugam.

Hola, amics verkamistes. Moltíssimes gràcies per la vostra participació. Amb la vostra ajuda podrem tirar avant un fum de llibres i cadascú tindrà el seu en el període indicat (desembre d'enguany o abril de 2016). Abans, però, s'han de solucionar certes coses:

  1. En primer lloc, les incidències o impagaments del projecte de micromecenatge. Verkami dóna un parell de setmanes perquè es facen els pagaments que han quedat pendents (reviseu el vostre correu vinculat a verkami, no siga cas que tingau un correu sol·licitant-vos el pagament!). En finalitzar eixe període, nosaltres podrem disposar de la quantitat assolida i tirar avant els projectes de publicació i reedició.

  2. En segon lloc, ens posarem de seguida en marxa amb la impressió i enviament dels llibres sol·licitats. Com vos comentàrem, enviarem la majoria dels llibres al llarg de desembre (abans de Nadal) i uns altres pocs ("Fer Harca 2" i "50 historias que quizá no conozcas del VCF") en abril de 2016.

Moltíssimes gràcies novament pel vostre suport i fins prompte. Vos demanarem les vostres adreces d'enviament en unes setmanes. Salutacions!!

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • cristina sabater

    cristina sabater

    más de 8 años

    Ho he comrobat i es va fer el pagament.

#01 / Gràcies! Vos enviarem els llibres tan prompte com pugam.

Hola, amics verkamistes. Moltíssimes gràcies per la vostra participació. Amb la vostra ajuda podrem tirar avant un fum de llibres i cadascú tindrà el seu en el període indicat (desembre d'enguany o abril de 2016). Abans, però, s'han de solucionar certes coses:

  1. En primer lloc, les incidències o impagaments del projecte de micromecenatge. Verkami dóna un parell de setmanes perquè es facen els pagaments que han quedat pendents (reviseu el vostre correu vinculat a verkami, no siga cas que tingau un correu sol·licitant-vos el pagament!). En finalitzar eixe període, nosaltres podrem disposar de la quantitat assolida i tirar avant els projectes de publicació i reedició.

  2. En segon lloc, ens posarem de seguida en marxa amb la impressió i enviament dels llibres sol·licitats. Com vos comentàrem, enviarem la majoria dels llibres al llarg de desembre (abans de Nadal) i uns altres pocs ("Fer Harca 2" i "50 historias que quizá no conozcas del VCF") en abril de 2016.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies